by 9a2jg » Sat May 14, 2016 3:50 pm
Kako ti nije jasno Reni, oni su sa tim svojim mućkama namištali sebi rezultat, s kojim su se onda kurčili, u ZTK, ZaBi, RTL-u, svugdi di se tribalo samopohvalit, za dobit neku lovu. Onda, i čelnik te kriminalne parade, dobije par puta priznanje, lovicu, samo šta mu orden ne daju. Imam sačuvano sve sa čime su se, i gdje, samohvalili, iz usta doživotnog predsjednika, kod plaćenog novinara.
Rezultat je poznat , istinski radioamateri nisu dobijali godinama i desetljećima ništa od države, ovi muljatori jesu. Istinski su bili po prvim crtama, ovi se sakrivali od "pijanih ustaša".
Rezultat, oni su pobijedili. Jer je cijeli sustav vrednovanja, valoriziranja i raspodjela mrvica koje su pale sa stola, kad se hidra zvana HZTK, ŽZTK, i ZTK namirila, zasnovan na ŠTELI .
Ili igraš kako ti koruptivni sustav raspodjele mrvica svira, ili ne dobiješ ništa.
Imam jedan svježi primjer iz Zagreba gdje klub sa članova manje od prstiju jedne ruke, i bez rezultata, dobio puno više od kluba s vrijednim članovima, i s rezultatima, ali, imaju jednu falingu !
Misle svojom glavom, a ne idu u ZARS po savjet što reći i što misliti. Zato i nisu dobili ništa.
Taj primjer iz Zagreba je primjenjiv na BILO KOJI grad ili mjesto u Hrvatskoj gdje ima dva ili više, radio kluba. Imam dokaze, i primjere.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja