QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Sat May 07, 2016 3:12 pm

Tako je.Snaša se i bio u Jedriličarskom klubu u Supetru.Tek posli se aktivira u RK V.Gora.Sve je to mogao uraditi JER MU JE NETKO TO OMOGUĆIO.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 07, 2016 4:06 pm

Partijske strukture Brača, posebno Supetra. Pametnima, prikoviše.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 07, 2016 4:28 pm

RED ISLAND ! :lol: EU-016,CI-010.

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue May 10, 2016 5:58 pm

Evo san parića direkte VP8STI i VP8SGI !
Za uru,dvi ću ih inpoštat.
Javija mi je danas Ivan,9A6Z da mu je stiga VP8STI. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 10, 2016 7:27 pm

Ma stiga je Sandwich i Georgija u mnoge dijelove Hrvatske, ko je da po 5 dolori za kartu.
Ja san pinku poprimija od moje Braške, nisan zaludu 45 godin s njon, ja san posla manageru 2 dolora i kuvertu, pa kad doje, dobro došlo.

U što se pritvorilo ovo QSL-iranje na 9A način zorno govori i činjenica da nisan dobija nijednu od karata 9A90Z. Zna i pizda zašto, jer san javno ukaza i dokaza tri stvari 1. da nisu prvi radio klub u ondašnjoj Kraljevini Jugoslaviji, nego četvrti, isprid njih su Vinkovci, Dubrovnik, Beograd. Ali, to novokomponiranim sastavljačima nove povijesti ne paše.
2. Ne može bit radio klub slušača koncertnih stanica, kad je Radio Zagreb progovorio dvije godine poslije, i to se korektno slavi, ove, 2016.g. kao stogodišnjica. To su bili jednostavni prijemnici sa kristalom i slušalicama, koji su mogli vatat SAMO lokalnu postaju, koja je proradila dvi godine poslin ! Šta su onda članovi kluba radili te dvi godine, lokali u Gradskoj kavani ?
3. Zagreb nema ni prvi radio klub po završetku 2. svjetskog rata, klub u manje više ovakvom obliku (modifikacija ruskih RK), nego su to mnogi drugi, a Split najprvi.
Sve navedene stvari nisu pasale, niti pašu onim snagama koje su svojski upirale u pisatelje neke nove povijesti, gdje se sve mora vrtit oko Zagreba. To ludilo je naročito došlo do izražaja kada su 90' i 91' nastojali odnijeti sve Meštrovićeve umjetnine u Zagreb, a Otavice i njegov mauzolej na Mejama ostaviti praznim.

Nisan dobija ni 9A0YOTA, već dvi godine aktivnosti, neću je ni dobit, jer to isto vuku konce one snage koje HRS vuku u mulj i kaljužu, a na papiru mlade i revolucionarne. Moš mislit !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 10, 2016 9:14 pm

Koki,krenule su prema N2OO i KU9C,pofudrane sa petacima.Nadam se skorom odgovoru. :D
Dobro si reka da s kojom si ženom takve manire i poprimiš! :lol: Ti znaš oklen je moja,jel tako :?:
Tamo se ne gleda u malo. ;)
Aj ća. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 18, 2016 1:26 pm

Sad će Reni, ka svaki fetivi Bračanin, puknit, jer meni je stiglo sa dva dolora, a njemu sa pet (još) nije !
Attachments
SS.jpg
SS.jpg (764.41 KiB) Viewed 3665 times
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 18, 2016 1:45 pm

Neću.Ja san tek nikidan posla a ti prin 3 miseca.I meni će stić.Ali ja neću toliko dugo čekat.Zato jer san posla 5. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a7zz » Wed May 18, 2016 6:00 pm

A kada će meni stići?Ja nisam posla ništa.Ni qsl-ku.Iako je imam.A nisam ih ni radio.Barem koliko ja znam.Jedino da se netko od onih koji rade po spisku koji dobiju nisu zajebali pa greškom odradili na moj znak.Vrag bi ga znao,desi se greška. :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed May 18, 2016 7:11 pm

A slušaj Viktore, čovik ima svoj cilj, barem većina od nas, da u svome viku odradi sve DXCC entitete, ko do toga drži. Ja poštujem i one koji drže, i one koji ne drže.
Što kažu Zagorci : Svaki bedak ima svoje veselje !
Tako i ja, radio sam, davno i Georgiju i Sandwich za klub, potvrdio, i to je ugrađeno u klupski 5BDXCC, našto sam i ja ponosan, jer je djelić mene ugrađen u onu drvenu plaketu što vidi na zidu, i piše : 5BDXCC YU2AKL.
Radio sam i Macquarie za klub, a mislio , za sebe ću poslije, pokvarile se prilike, nikad više... Bude, na mlado je...
Tako još ima petnaestak za uradit, i to te vuče, stremiš ka nečemu, čovik bez cilja u hobiju je zombi, neka se niko od čitatelja ne uvrijedi, ja stvarno tako i mislim.

Nekome je gušt falsificirat podatke za društveno političku zajednicu, i tako već 25 - 26 godina. Te ne poštujem, i držim ih podalje od sebe, koliko mogu. Za sada su na vlasti u Dalmatinskoj 12, zato sam i bio tamo DVA puta u zadnjih 9 godina !
Prije, u kršteno vrijeme, bi došao 4 - 5 puta godišnje u Zagreb, rođake ne bi obišao, ali bi došao u SRH, kod tajnika Žike, skupa s njim razvrstavo karte, pričao o vezama, odradio koju na YU2HRS...
Danas, niti taj Savez osjećam kao svoj, pokrali su one uređaje na kojima sam radio (u ispravnom stanju, većina Zagrepčanaca zna gdje su i kod koga završili), odnijeli su nove kratkovalne uređaje koje im je kupio DUZS, nalaze se kod "važnih, odgovornih i nezamjenjivih drugova", karte ne mogu razvrstavati jer su prenijeli QSL ormare u Marinka doma (!!!!!), s Ljiljom, tajnicom i predsjednikom ne mogu razgovarati o ničemu, jer , oni nisu operatori, pozivni znakovi im služe samo za raspoznavanje, nešto kao horizontalna signalizacija u saobraćaju.
Uređaje koje su dobili za Univerzijadu 87' su podilili između sebe, prednjačili su provereni drugovi iz SUP-a i RSUP-a, jedna varijanta tog modela nam se sprema za nepuna dva mjeseca, uvjeravaju me da će samo , umjesto SUP, biti MUP ?!
Tako su nas navukli i na PEA 90, pusta obećanja, pusti volonterski rad, sin od Vrdoljaka prvog dana slupao novi BMW, drugi dan je došao drugi, nama volonterima nije bilo za sendvič. Uređaji poslije manifestacije su bili, i ostali, samo prazna obećanja.
Tako je bilo i za Olimpijadu u Sarajevu, pomagali smo svugdje gdje su nas zvali, redovito bi dobijali karinu, ali veću...
PEP 81, MIS 79, jel triba nabrajat...

Normalno je i logično da danas neće niko da volontira, jer su dica vidila kako su nas jebavali, pola stoljeća, a samo su guštali oni...
Dica digla ruke od svega , veliju, ne bute mene jebali, pedeset godina, ko moga staroga... Ne razumijem ih, ali poštujem im stav. Pametniji su od nas.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK