QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Sat Apr 30, 2016 8:11 am

Sve mi je jasno.Za njih su svi vjernici Fašisti.Ja san gotove sve veze prikinija sa takvima samo ti to neznaš!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sat Apr 30, 2016 9:05 am

Opet san uša u trošak.Mora san kupit petaka za ovi nesritni Heard.To će doć priko buroa ali nakon pustih godin.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 30, 2016 9:22 pm

Izvršena smotra materijalno-tehničkih sredstava u Supetru. Kazani na broju. I stanice u predsjednika doma. Jedna se (slučajno) otrgla pa su učinili zeru veza u HRS KV kupu.
Počeli su i pritit, kad su izbjegli počeli tražit svoj dil radio stanica. Prostorije (za sada) nisu upitne.
A lipo san in reka, samo će advokati zaradit , ali ne bacilaju.
A Pavišić piše prijave !
Pisa je i meni, jedanput, nije mu više palo na pamet ; dobro je reka inspektor u 2. PP na Bačvice, citiram, "ovi je lud šta je ovo pisa" !

A di je trošenje love, po nekoliko puti, za istu stvar ? Jebeni registratori, sve pamte....

Ima prikoviše toga, ali, nećemo sada, sutra je Sveti Josip radnik. Neko u crikvu, neko po QSL-ke, kanabis i fažol u Maksimir.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 12:56 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pros ... 90571.aspx

Ni riječi o QSL-kama, i konoplji...? Čudno. Ili je, ipak, riječ o podmetanju unutarnjeg neprijatelja ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 1:27 pm

Kako je jadno gledat one jude kako gucaju onu porciju važola koje im je Bandinjo velikodušno omogućio SA NJIHOVIM NOVCMA !! Koji naivci.
Tako i u Splitu i svugdje.
SRAMOTA

6R
I KARANFILE :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 02, 2016 11:00 am

Ovi u Zagreb sve rade da me inkolpa ! Trče za menon pošćer, i viče : Dužan si mi travaricu (i pivo, to ide u borbenom kompletu) ! Ja, neuk, znajući da su skoro bile QSL-ke, odgovaran : Dužan san ti kurac, ko zna kad će opet ! E, ali kad je čovik spomenija svoju mater, i zaklea se, na daljinu, ja vidin, ovo nešto nije u redu ! Primaka se on, stvarno drži paket u ruku. Pitan ga ja, da nije to za one udarnike soc rada u Supetar ? Ma kakvi, za tebe je, stavija san nove očale, ponavlja bidni čovik. Ja uzeja paket u ruke, vrtin ga, mučan, da nije bumba, dumam, valjda nije.
Livon rukon mu livan bičerin, desnon otvaran paket, je, za me je !

Ali, kako piše ruski pisac Maksim Gorki : Ljudsko srce nikad zadovoljno nije...
Meni, malome čoviku, odma pa na pamet Jeftić, i njegova lista ! Kako je prošli paketić doša prid elektronsko glasovanje, ovi je doša pred odabir kandidata za radno misto !
Naivac će reć : Pogana li jezika !
Ali, živimo na brdovitom Balkanu, predobro znamo svaki kamen, i pod kojin je kamenon zmija ljutica.

Nije ovo sa božje strane, ljudi moji. Mora bit da je Marinko posta vidovit, pa je zna da ja neću doć u Maksimir, na konoplju i fažol, pa je posla uslugon Hrvatske pošte.
Glavni "dokaz" je šta je došlo dosta QSL-ki za pokojnog Nikolu 2FW, računaju drugovi u D-12, Kokiju će otkazat srce, dvije pošiljke u misec i po, partenca, garant, pa neka ponese bivšem radnom i klupskom kolegi Nikoli, u Raj.

Ima još...

Došle sve QSL-ke od YOTA programa za 2014' godinu. Managera , OM2FY, ću poslat po smrt, živit ću 155 godin, ka kornjača sa HC8 !

Doša mi je i otok Žižanj, ispostavilo se da je sve kako je OM Roman stalno govorija, šta njegov ON biro, šta naš, jušto 18 miseci !

Ne moran pisat da Emir nije posla ništa, šta je dužan, to se podrazumijeva.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 02, 2016 11:25 am

Kad će Đekna,ne zna se.

6R
9a6r

Postby 9a7zz » Mon May 02, 2016 12:02 pm

Jel nekom treba koja veza,nema veze na kojemu bandu i kojom vrstom rada.Samo neka napiše podatke veze,ja ću mu poslati qsl-ku,direct,njegova mi ne treba.Čuo sam da je to sada u modi pa ne bi ni ja da zaostanem za trendom. ;) .
9a7zz

Postby 9a6r » Mon May 02, 2016 3:15 pm

Jače mi je ono "Već si u logu" a ovaj ništa ne razumi već i dalje viče...ha ha.

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 02, 2016 3:40 pm

Je da još iman malo kose, ali više san to puti čuja, nego (deboto) šta iman vlasi na glavi ; niko mi nije mora prepričavat.

A di je ono kad znaš da je dotični u bolnici, vojsci, policiji, UDBA-i, i ne znan još di, oću reć na radnon mistu, a veze se rade, svi slušamo...

Ne drži nas samo Puki i njegova debilana za bedake, drže nas svi oni što su bez vlastita truda, novaca i rada, na nezasluženom mjestu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK