by 9a2jg » Mon May 02, 2016 8:37 am
Nisan ja ni vidija, voltaje me jučer žena, govori : Ma vidi ovi veliki članak u Slobodnoj šta je izaša, užežin blagdana 1. svibnja, o planetarnim uspjesima RK Vidova gora u Supetru.
Imšperija uzvraća udarac. Dart Vader ponovo jaše... Sile tame (komunizma) drmaju Supetrom.
Hlebinci jedni, sve go Hegedušić, samoprognanici iz kluba, šta ste mislili, da će Partija stat , i ne činit ništa , a ...? Odma je proradija Agitprop, zvala se novinarka, složija se članak, reka bi čovik, kad ga čita, da su u Supetru nadopisivali Novi zavjet !
Kad ste ga bili istirali sa skupštine, koji ste ga kurac vraćali ? E, ali popustili ste, pod plačljivim molbama predratnih drugova, vratili ga na asembleju, evo van sada, nožina do balčaka u leđa !
Ka i uvik, on je sve, vi ste kurčina, ali veća.
Nabraja Fauste Vrančiće, priznanja ZTK, sve je to Koki opisa kao dio folklora, koji je neko, neopravdano sticao, zadnjih 25 godina.
Nabraja operatore, stavija je i onoga, šta je zadnji izaša iz opkoljene Banovine, s Biser-icom ispod ruke, i koga smo držali na nišanu, ali nismo imali odobrenje za pucanje !
Istoga, koji je radija u KJ bez dozvole. Kada su radili u jednoj brodoregistarskoj oznaci, a davali drugu ! I sve san dokaza bandi u HRS-u, isto su in dali pehar u Kraljevici !
Sve je to ista banda, jer vrana vrani oči ne kopa.
P.S. Da je pola istine u broju završenih operatora, od 92' do danas, ostatak Hrvatske bi se moga sakrit u mišju rupu. Ovako mi ne ostaje drugo nego pisat gradonačelnici Supetra da (konačno) promini ime gradu u - Potemkin.
Bilo bi primjereno.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja