Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Apr 29, 2016 10:27 am

Prema krugovalu Radio Mileva, mala je već savladala slova, iako nije polaznik Zvjezdanog sela. U tijeku su brojke.

Achtung, achtung, daje se na znanje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 29, 2016 12:22 pm

A đekna?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 29, 2016 1:37 pm

Cilo jutro san bija sa prijateljen, šta je služija vojsku u Meljine, u vezi, objekat prije ulaza u tunel. Zapovjednik je bio pokojni admiral Ivo Purišić, po kojem je vojarna u Divuljama i dobila ime, a glavni za 9. VPO je bio admiral Benko Matulić. Prijatelj je završija obuku u Lovranu, služio u Meljinama, a veli da su , osim zapovjednog kadra, koji su svi bili Dalmatinci, i glavni vezisti bili isto, jer da se "domaćima" nije moglo virovat, ni pouzdat se u njih !

Kad je tako bilo u Jugoslaviji, moš mislit kako je sada !

I, usprkos tome, Puki je odbio moju ideju za reaktivacijom kratkovalnog natjecanja u čast Dana roda veze HV-e !

A da je bilo predložit takmičenje za Dan roda veze JNA ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 7:23 am

Kako javlja krugoval Radio Mileva, zadnju setemanu je u zagrebačkim apotekama najbolje kurio - vazelin.

Ma baš mi je krivo za ove šta su se namečili na mukte fažol, šta in je učinilo grubo vrime. Neće in ić u tek pod stablom.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 1:30 pm

NIŠTA NIJE MUKTE !!! SVE SMO MI TO PLATILI !!!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 6:57 pm

Čim je objavljen natječaj za radno mjesto administrativnog referenta u HRS-u, par pametnih i dobronamjernih ljudi je upozoravalo na manjkavosti natječaja, par uvjeta je protuzakonito, do onoga što NE piše, a moralo bi !
Zove me večeras prika iz Zagreba, veli : Alo Hlebinac, pa kaj ne vidiš da su Puki i Ljilja to namerno zdelali, samo da neko tuži, i da se to sve skupa otegne do besvijesti ? ! U međuvremenu , novi Ugovor o djelu, pa novi, pa kad ih krene...
Promislih malo, ni bedasto što čovjek zbori, čak sam i načuo da su iz kancelarije HRS-a upozoravali potencijalno zainteresirane šta nije zakonito !

Podsjeća me na čuvenu Milanovićevu izjavu u Rajevom selu : Tužite državu !

Kako su se balkanski mufljuzi izvještili zadnjih 9 godina, a ni prije im potka nije bila neutralna, cijela konstrukcija izgleda realno !

Samo ću napisati dvije, od bezbroj nezakonitih rečenica u natječaju :
- niko ne smije davati prednost, citiram, "mladoj nezaposlenoj osobi" ,
- natječaj nije valjan ako nema roka u kojem se odlučuje, zatim žalbeni rok, ko odlučuje i ko to kontrolira

Ima toga još, ali nećemo im dodavati streljivo , neka ga otmu sami, ka šta smo i mi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 02, 2016 8:22 am

Jedna balkanska ujdurma stiže drugu...

Slušam jutros vijesti u sedan uri, na Radio Milevi, vele , citiram "u komisiji su Željka Krupka i Dubravko Rogale" ! Štela, samo takva. Školska.
Ona se prošetala po Europi o trošku HRS-a, a i on je bio "nagrađen" za šutnju u NO-u, putom u F-hafen. Sada slijedi, vrati koko šta si pozobala...

Nema rokova, nego kad hazjajin odluči.

Gore nego na Trgu nebeskog mira.
I ovdje bi se Jan Palach spalija.
Mi smo ispalili.

Ima još... Najavili su presicu za poslinpodne. Valjda je mala (kandidatkinja, op. pisca) naučila sva slova, brojke i interpunkcije, sada radi veze, sukladno poučku ZS.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 03, 2016 7:58 am

Upravni odbor Hrvatske zajednice tehničke kulture dodijelio je jednu Nagradu za životno djelo, sedam Godišnjih nagrada, jednu Povelju i tri Počasna zvanja za 2015. godinu. Među dobitnicima Godišnjih nagrada su i članovi HRS-a: Savo Golić, 9A2GS i Damir Car, 9A4DC. Dodjela priznanja biti će organizirana tijekom Tjedna tehničke kulture, od 17. do 24. listopada 2016. godine.
(Info: Marina, 9A3AYM)

Nemaju vijesti, pa recikliraju stare...
No, objavljuju na SVOJU sramotu. Jer, nijedan od dva laureata nije predložen od strane HRS-a !
Nije nijedan predlagač ni poslao via HRS kancelarija, jer je to nepotrebno tutorstvo, i još jedan u nizu pokušaja patronizacije klubova.
U potpisu profesionalka se potpisuje imenom, što implicira da smo prijatelji, ne buš jela Gabrijela, ti šumom , mi drumom, od prvog dana.
Kako li je samo nije sramota staviti uz ime i pozivnu oznaku, dobijenu "na guzove", što bi rekli Sarajlije...

Same dobitnike neću komentirati, jer će mi se opet užariti telefonske žice... Svi smo djeca socijalizma, a u hipu zaboravismo kritiku i samokritiku, a, što je još važnije, da se ne osuđuje grešnik, nego grijeh.

Grijeh je, naime, kad se određena sredina "pretplati" na nagrade, priznanja, zvanja...
Poslije se ta neravnomjernost sagledavanja društvene valorizacije osvećuje onim "malim" sredinama, desetljećima. Primjera bezbroj.

Nekidan u HRKljušu gledam ko radi, po direktivi iz klubova, samo članovi "državotvornih" klubova. Naredilo, brajo...Banjičara, ko u priči.
Tako je bilo i prije rata.
Nismo MI pobijedili, ONI su. Mi samo nismo izgubili, ali to nam ne vrijedi puno.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 03, 2016 8:53 am

ODAVNO JE RENI TO SHVATIJA.TAMO NEGDI 92 NA 93 ! MAJKE MI.NISAM KRIV ŠTO SAM PRIRODNO INTELIGENTAN A I ZNAO SAM S KIM RADIM,HI.

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 03, 2016 4:59 pm

Ma ovi secesionisti mi stalno ne daju mira, inpicaju... Zadnja in je baza, da bi Komisija mogla požurit, jerbo će mala imat i DXCC dok Komisija završi !

Prate oni sve, čovek, drug, i starešina...
Dobro san ja reka da će ona šuperat profesionalku !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK