by 9a2jg » Wed Apr 27, 2016 10:22 am
Ne dijelim tvoje mišljenje, ali to nije razlog da se mi oko toga sporimo.
Predsjedničkom kandidatu sam napisao svoje poglede glede prosperiteta HRS-a. Na prvom mjestu, od 22 točke je povratak QSL biroa u prostorije u Dalmatinskoj 12 ! Dok se to ne dogodi, mi ćemo tavorit, i nazadovat, ma što neko bude javno govorio. (Ne)djela govore tisuću puta više od riječi.
Dug je spisak Marinkovih obećanja koje je napisao prilikom apliciranja za mjesto QSL managera, nije ispunio NIJEDNO. Na njegov spisak se nadovezuje spisak Mate i Kreše, koji su nas 2009. u Kraljevici još uvjeravali kako ćemo znati koliko je išlo kilograma karata u tu i tu zemlju, i kada, koliko je i kada išlo u kalendarskoj godini prema tom i tom hrvatskom klubu...
Laž do laži, i samo prazna obećanja.
Meni je jasno da ako neko dobije 6 puta na godinu karte iz NACIONALNOG biroa, da će braniti postojeće stanje, ali taj "branitelj postojećeg stanja" treba biti spreman da mu mnogi spominju (da ne rečen, jebu) bližu i dalju rodbinu, kad ne dobiju po više od godinu dana NI JEDNU pošiljku. Pa pišu ti, doduše stidljivo, na HRS forumu, drug Džugašvili nije bio dovoljno brz i "budan" da to makne !
Ekonomika kaže da je i pokretanje malog prsta pri slanju svakog od tih 6 puta plaćeno kunicama onoga koji nije dobija nijedanput !
I , da, za sada, dovršim, laž je da Marinko nema "raspoloživo" dovoljno para, zar svake fiskalne godine ne ostane novca na toj stavci ?
E, ali od te "uštede" su se plaćale nezakonite i nemoralne stimulacije, jubilarne nagrade, otpremnine, dugovanja Severincu, Ugovor o djelu Ljilji za "produžetak radnog odnosa , citiram, "jer je ona to htjela " !!!!!!!!!!!
Ko koga jebe u ovoj priči ? Ko je kome poslodavac ? Ko je ovdje moralna nakaza ? Ko ima prikoviše putra na možđanima, pa mora čkomiti ? Ko koga ucjenjuje, i u tome uspijeva ?
Ja ZNAM, a znate i vi, samo vas 99% muči, ili pizdi, nakon treće pive, ili sedmog gemišta....
I bez lisnatog.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja