by 9a2jg » Tue Apr 26, 2016 11:13 am
Iman ja identične slučajeve u užoj porodici, pa neću sam sebi bacat sol u rane ; srića moja da san u (zasluženoj) penziji...
Jučer mene grubo gleda otac od mulca o kojemu san pisa, u kontekstu uređaj-klub-pozajmica-samoposluga. Iako nisan pisa ime, pozna se sam.
Opet ću citirati irsku uzrečicu : Ne osuđuje se grešnik, nego grijeh !
U HRS-u, i klubovima koji su mu "oslonac", to je već duboko ukorijenjeni grijeh struktura. Sićan se , ka danas, kad je kardinal Bozanić bija ustoličen, progovorija, bidan, o grijehu struktura ! Odma su ga politički i financijski moćnici ušutkali, i tu temu nikad više nije spomenija.
Tako ti je i ovdje, nama, malobrojnima, što promičemo istinu, zabranili pisati na HRS forumu.
Meni su namistili par umirovljenih milicionera i UDBA-ša, plus onoga sa disalicon, i plus Uzdanica, i kandidat za Uzdanicu ; egzekucija je bila efikasna !
Ali, šta in je bidni Vincek skrivija, pa su mu bili (i ostali) zabranili pisanje. Na pravdi Boga velikoga.
E, ali sada je obznanio svoju kandidaturu, i sve se stubokom mijenja.
Jedan po jedan, dolaze, ka maca na mliko, da bi oni , citiram, "rado bili njemu na pomoći u novom IO-u" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takve besramnosti, i borbe za vlašću, nisam vidio ni zapamtio od borbe za vlast Slobodana Miloševića !
Imaju i ovi svoju Staru Pazovu, Padinjak, i miting kod Ušća, u proporcionalnom broju.
Sve se menja, sem kamenja !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja