Sve je kristalno jasno.Ja nikad ništa neću dobit jer sam poznatiji od tih Mika i sl.u Svijetu,ne u 9A ali me hebe što nisam komunjara i udbaš.
Jebem im Lijepu Njihovu.
73,9A6R
Kažu propisi :
- po povratku sa službenog puta potrebno je podnijeti i pismeno izvješće (sastavni dio putnog naloga)
- rok za predaju putnog naloga za put u inozemstvo je 7 dana od dana povratka
Hoćemo li uskoro čuti što se to bitnoga za 9A radioamaterizam dogodilo u Beču ? Ili ćemo to saznati u 2017. god. kad izađe časopis 1/2016. ?
Mogu shvatiti da je teško odgovoriti na konkretno postavljena (moja) pitanja (naročito kad nemaš što reći) ali zar je toliko teško napraviti copy-paste izvješća uz putni nalog na forum ili web stranicu?
Radioklub „Pazin“ 14. i 15. svibnja 2016. organizira natjecanje u Amaterskoj Radio-goniometriji „Istarska lisica“ 2016. To je popularni radioamaterski sport, znan i kao „Lov na lisice“. Najlakše ga je opisati kao vrstu orijentacijskog trčanja u prirodi, uz dodatak traženja sakrivenih odašiljača pomoću prijemnika-goniometra, uz pomoć topografske karte i kompasa. Samo natjecanje će se odvijati u blizini Pazina. Natjecanje je odobreno od strane Hrvatskog Radioamaterskog Saveza, te se kao takvo boduje za Državno prvenstvo.
Ono, zovem se Goran Grubišić i ja sam alkoholičar...itd...
Oostende, 28 May 2016
Dear YL and OM,
This PDF file contains the text of the IARU Region 1 VHF Managers' Handbook, Version 7.50
All relevant decisions of the IARU R1 Conference 2014 in Varna Bulgaria have been taken into account
in the version 7.0. This is highlighted in Yellow
Recommendations proposed in the Vienna meeting 2016 and approved by the EC on his meeting in
Brussels 2016 are also mentioned in this version and highlighted in Green
Like proposed on our interim meeting we will work on a completely new version of the VHF handbook
that has to be published after the 2017 conference in Munich.
Remarks and suggestions can be given via the wiki: http://iaruwiki.oevsv.at or by mail
73 de Jacques, ON4AVJ
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests