Zvjezdano selo nije ničija privatna prčija već dobro sviju nas.
To ja govorin i pišen već 35 godina, javno, zato me i ne vole.
Kad smo tamo probijali pute, i ravnali, dok je objekt bio samo u glavama jednog zanesenjaka i vizionara, i dok doslovce niko u to nije virova, a najmanje ovi šta sada koriste objekt, uz faktor iskorištenosti 5%, sami nosili marendu, i mislili se za prijevoz.
Još je bija živ pokojni Futa, onda bi on ukrca mene , Dragu i pokojnoga Jakšu, u fiću od Elektroprivrede Dalmacije, u radno vrime, dakako, i goni gori, dokle gume izdrže...
Borija san se i izborija na Skupštini SIZ-a tehničke kulture grada Splita za novce, a imali smo i direktnu žnoru kod gradonačelnika.
E to njih jebe, šta tu nije ušlo ni dinara iz državnog proračuna, šta su to sve, direktno i indirektno, platili radni ljudi i građani Splita, pa sad ne mogu ništa diktirat.
Ali, našli su oni modus, uvalili nan trojanskog konja, u liku druga Laureata, samozvanog predstavnika Dalmacije u IO, i doživotnog predsjednika RK Kaštilac. On, s voditeljem Zvjezdanog sela, i tajnicom ZTK Split, čine trijumvirat, koji je dobio 4 priznanja (i pripadajuću lovicu) HZTK, i sam projekt ZS dva puta. Oni, koji za javnost predstavljaju dobrotvore NT kada je riječ o ZS, su največi kočničari da stvarni radioamateri dođu gori, i odrade šta in triba.
Iman ja i detaljne podatke, ali, izgleda, to nikoga ne interesira, jer su ljudi postali komodni, oli nije puno lakše nazvat iz Zadra Broćanac : Alo Bing, ovdje brat !
To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja