Martine, što reći, pojedinci imaju više sreće nego pameti. ;D
Ivo, da, ali u seksu, ne u radiooperatorstvu.
Martine, što reći, pojedinci imaju više sreće nego pameti. ;D
9a6r wrote:Kako sam ozdravija iman i malo volje za istraživačkim radom,HI.
Uša san u VK0EK log i onako napamet kucka 9A poz.oznake.Onako kako bi mi koja pala na pamet,bez reda.Naime zanimalo me koje su oznake radile Heard isl. na 160m.Spremam se u pohode kad uvatim vrimena za vidit imaju li uopće antena ti ljudi za TOP BAND.Taj band je zahtjevan,triba imat i prijemne antene kao i predajnu.
Spisak nije velik,oko 30-tak postaja.Nisam namjerno stavio klubove,nije teško pogoditi zašto![]()
![]()
Podrazumijeva se da zasigurno ima još postaja koje su ih uradile na 160.Većina ovih postaja ih je uradila i na 80m.Martin Švaco 9A2JK ih je uradio na 80m ali ne i na 160 što je meni jedan pokazatelj,ovaj put POZITIVAN.Vjerovali ili ne,HI.
Dakle idemo polako sa oznakama.Oni koje nisam stavio na spisak nek se ne ljute.Jednostavno ih možda ne poznajem pa se nisu našli tu.
9A8A,9A3SM,9A3JB,9A6W,9A2NO,9A2JG,9A2VQ,9A5CW,9A5CY,9A2AA,9A5X,9A9K,9A6XX,9A9A,9A3MR,9A4A,9A2EU,9A6M,9A5M,9A1UN,9A2TN,9A3NM,9A7V,9A4WY,9A5N,9A2G,9A6NA,9A2F,9A6TKS,9A2AJ i 9A4W.
RK Jadera 9A3W ih je radio na 160 i još pet bandova a Ivo 9A3TY se tuži da nemaju lokaciju za ikakav radIvo koga ti zajebaješ
![]()
![]()
9A2JG i 9A2VQ ga uradiše na 80 i 160 ali za 9A1CDO NILOvo ću uzet sa rezervom ako je klub UGAŠEN,nema licencu za rad!!
Sve ove ljude poznanjem i 98% znam tko je kadar/može uraditi ovu vezu sa VK0EK.Čisto sumnjam da su svi uljetali u auta i hitali na lokacije s kojih se mogla uraditi veza na 160 pa i 80.
Zasigurno kažem ima još postaja ali nemam potpun uvid u log tako da nije potpun.SRI.![]()
Za FT4JA nemam volje.Tamo je sigurno veći broj postaja.![]()
73 es good DX de 9A6R,Renny
.Nemaju opremu,neznaju radit a u logu su i to na tako teškim bandovima.Naravno da na ovom krnjem spisku ima ljudi koji su to samostalno uradili.Pa to se podrazumijeva.ALI NE VIŠE OD POLA![]()
![]()
Okladija bi se u svu opremu koju posjedujem.Stara je ali još radi.Uvatija san se 160m a neću ni započet priču o RTTY,CW.Duga bi to bila priča,duža od Duge mračne noći.
Ova rađa veza jedni drugima u Hrvatskoj je poprimila razmjere EPIDEMIJE barenko ka Ebole.To nije dobro.
![]()
Isto je Miće moga učinit jednu vezu na 1CDO.To je njegov RK.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests