Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Sun Apr 03, 2016 12:42 pm

SVE JE IŠLO U TRI P.M.

Sve je u znaku broja tri. Danas je Mali Uskrs, Bijela nedjelja, i Dan božanskog milosrđa.

Danas je i treća veza u LOG-u 1CIG-a sa Heard-om. Sebi devet, klubu tri, tak i treba.

Puno si ti toga napisa, za odgovorit bi triba napisat esej...
Zadržimo se na par ČINJENICA.
.Svi mi pretjerujemo jer su nam to ti SLOTERI nametnuli.Prije je bilo jedna-dvi veze a sad nabili KW,sustave antena,megawati izlaze iz njih.Čoviku sa antenom i solo uređajem gotovo nemoguće uradit DXCC.

Wrong ! Nisu nam sloteri išta nametnuli, nego su zapadnjaci, željni dolara, uvukli slotove, kao vid nijansiranja, između najboljih, ko je stvarno najbolji. Lažno rangiranje, radi zarade, jer lijepo napišu, 2 ili 3 veze, dva dolara, više veza, više dolara...
Ja sam sinoć radio Heard na 7002 sa 50 W out i dipolom za 7, znači, svak može ako se potrudi, i ako nije bio na tečaju u Zvjezdanom selu.

E da su ih još i na 6m uradili bacija bi sve ovo u kontejner jer ovo što se radi kod nas zaista nema ni smisla ni morala a ponajmanje HAM SPIRITA.O REMOTU neću trošit rići,jer su o tome već pametniji dosta napisali.

Nemoj se zaklet da i neće ! Ima još 7 dana...
I ja znam nekoliko njih koji na kući ima TV antene, 5, 6, 7, ili čak i 8 slotova, što dijete zna što je par slotova više, ili manje.

Pametni Martin je uradija sve za sebe, i za svoj atar, i sad prosipa međimurske umotvorine, umisto da se zavuče u mišju rupu. E , ali ti i takvi, su ti LISTOM glasali za nemoralne odluke glede Ljilje, Statuta, HRS-a, oni su osnovica režima u D-12.
Rekli bi braća Srbi, "trula građa", ali (još) guraju... Dokle, ne zna ni Đekna, i da li će se na kraju pivat "trula građa, potopi se lađa...", još se ne zna... Grah trešnjevac, 9,99 kn, baciš, sve znaš.

A šta misliš zašto je lokacija uzdaničkog kluba u Broćancu ? Jer je blizu 220/380 kV TS Konjsko, uvezana u prsten, cile Hrvatske i Hercegovine. Da , kad stigne taster, ne izbaci osigurač na Peruči !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 03, 2016 1:41 pm

Nisam ja protiv veza klubu,DAPAČE!
To i je oprema od kluba a na njoj se rade veze na osobne znakove.Nisam ni protiv toga!
Ali neki RA nimaju MIRE u svemu pa tako ni u radio-vezama.
A propovida mi Rič Božju,sve kako triba bit,pošten,dobar...itd.Ko da je on kršten prin mene :!: :roll:
Dite ateista,komunista,koje se prije par god.pokrstilo sad je veći Kršćanin od samog Pape kojeg BTW ne priznaje jer je Papa Rimokatolik.Otišlo dite u Protestante..jer naravno puno je lakše bit Protestant nego Rimokatolik,ne triba obrazlagat zašto.Imam ja još jednog...JW...taj mi je i malopri posla poruku.Nemoš ti od Svjedoka uteć :!: :roll:
Ova Sinoda šta se sprema u Vatikanu...ajme i kuku.Jeli oni čitaju istu Bibliju ka ja i ti Koki?Jeli to oni to protiv Boga i čovika idu?
S Vragom su počeli tikve sadit...ishod se zna.Crkva na dva dila...to je cilj svima ovima gori,Sotoni,NWO,Talibanima,Muslimanima,EU,Masonima.Računaju kad nju srušimo ...nema više Rimokatolika.Nema Pape.Ljudi će kud koji,obezglavljeni.Zato se i u Ustavu EU-a niti jednom riječju ne spominje riječ Kršćanstvo koje je temelj Europe.Sve drugo je POGANSTVO I IDOLOPOKLONSTVO.

P.S. Dobro je pok. Boris Dvornik u video poruci reka Bati Ž."Sve ove godine san ja tebi bija istinski prijatelj i mislija da si i ti meni.Ali privarija si me.!"

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 03, 2016 3:01 pm

Nisam ja protiv veza klubu,DAPAČE!
To i je oprema od kluba a na njoj se rade veze na osobne znakove.Nisam ni protiv toga!
Ali neki RA nimaju MIRE u svemu pa tako ni u radio-vezama.

Pogledaj malo log on line, svih ovih antartičkih ekspedicija, uvik češ nać jednu vezu na 1AKL. Ma nije rađena sa klupske stanice, nego sa moje, koju san kupija svojin novcima, na rate...
Nije radio bivši predsjednik kluba, koji je odnija isti taki 530S, prvo u ZTK, dok je obnaša dužnost predsjednika skupštine ZTK, a poslin doma, pa Drake TR7 koji su dali muslimani klubu...
Nije radio ni oni šta je ukra Atlas 210X i odnija ga doma.
Nije radija ni oni šta je ukra linear, i odnija ga ne znan di.
Nisu radili još njih 5 šta su odnili kratkovalne uređaje doma.
Ni oni šta je odnija match box.
Ni oni lupež kod kojega je rotor i TH3MK3...

Ja san, BTW, radija Heard za klub i prije 38 godina, na 14 CW, prvo za nj, pa za sebe. To se ne uči u Zvjezdanom selu.

Reni, ti pošteno misliš, ali pogrešno rezoniraš. Ne rade ti kluboljupci i domoljubi i za klupski znak jer je nešto naglo proradila svijest i savjest. Oni to rade pod pritiskom RA javnosti, jer je ipak gro ljudi pošteno ! Sve je i počelo famoznim postovima na temu radio klub - samoposluga, kad je (jedini) Rendula otvoreno napisa da on smatra da je to u redu da on dođe u klub i radi veze na svoj znak, a da je klupski log prazan ! Još je nadometnija da ima tamo par njih koji imaju znak, a nemaju doma ništa, te da je normalno da oni cipaju u klubu na svoj znak !

Nisan ja kritizira Martina šta je on skinija Heard za svoj matični klub, nego (šta si ti točno napisa) NEMA MIRE, pa je uključio i bližu i dalju okolicu.

Šalju meni mailove, od Slavonskog broda, do Istre, pišu podatke, ko kada i kako radi po opsegu. Sve se da podvesti pod zajednički nazivnik, "od glave riba smrdi".
Svi ti prekršitelji, čast (doista) iznimkama, su redom glasovali za sramotne prijedloge HRS-a. Da smo u javnopolitičkom životu, rekli bi - zločinačka organizacija.
Kako ovdje nije u pitanju koristoljublje, lova ili materijalna dobra, može se , prilično točno, reći : Trula građa !
Kršćanskim jezikom rečeno, treba im duhovna obnova.

Iz ove garniture u D-12, niko neće vidit rajske dvore, garant !

Jer, u Savezu nema uređaja, samo reversi... Ne more revers dat primjer, nego čovjek - operator. Zato oni ne spominju pok. Žiku, jer im je primjer kakav tajnik(ica) treba bit.
Čovek , drug(arica) , i starešina.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 03, 2016 3:39 pm

Ja san za te u uši ugradija nepropusne filtere.Neće ih ovaj više ni čut a kamoli radit.Svi ti sad imaju ka više od mene i tebe a da su od doma radili mnogi bi bili i lošiji.Za doć u moj log dobro će se OZNOJIT. :evil:
Lista je podložna promjenama.. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 03, 2016 4:09 pm

Svi ti sad imaju ka više od mene i tebe a da su od doma radili mnogi bi bili i lošiji

Sad bi ti ih moga nabrojit 20 koji uredno imaju 4 ili 5 godina "ratnog" staža, a doslovce su svaku večer, svih tih 4 ili 5 godina doma ženi grijali guzicu ! S jednim od takvih san raskrstija, 2009. u Kraljevici, i javno rekao što mislim od njima, od tada mi podmeće nogu di stigne. Eno ga, sidi u IO HRS-a.
Pizdili su mi, i raspizdili me, kako to nemaš Koreju, kako nemaš ovo, kako nemaš ono, onda sam im lijepo rekao : Gazio sam Lijepu našu, (vašu) BiH, naš Vukovar, dok ste vi radili DX-ove. Ja VAS neću nikad stići, jer, jednostavno , fizički ne mogu.
Ali, mi nismo ista kategorija.
I ne možemo biti.

Većina njih je iskoristila rat i poraće za svoj probitak, ja poslije rata imam manje, nego kad sam u njega pošao.

Dvoje ljudi iz kluba je išlo paralelno veći dio mog puta, jedan je umro, drugog sam već zamolio da pročita moj rukopis, da me korigira ako sam nešto krivo napisa. Rukopis završava kada je ušla hrvatska vlast u Vukovar, u cijelosti.
Za ovo poslije je zadužen DORH, i drugi organi.

P.S. Između dva posta san puka FT4JA na 24 SSB, to mi je nova zemlja uopće na SSB. Do sada sam imao više veza, ali samo CW.

P.S.2. Ima još, nisan ni počeja pisat...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 03, 2016 4:58 pm

Ovoga na 21 CW ne mogu uradit a tuče mi u kraj.Da mi samo znat di sluša? Gren gledat F1,manje ću se jidit. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Apr 03, 2016 6:58 pm

HA HA...POGODIJA SAN GLEDAT F1!!! ŠKURI TREĆI...DRUGI I PRVI FINSKI VOZAČI!! A DAKUĆE . :D
NIJE NEKA TRKA ALI DUGO NISAM NI GLEDA F1 TAKO DA SAN GUŠTA GLEDE KONAČNOG REZULTATA.
BRAVO MALI KEKE I KIMI!!!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 04, 2016 7:54 am

Proveja san večer na 80 m CW, poslin dugo, dugo vrimena. Puno interesantno. Ka prvo, ustanovija san da odrađivanje "lista" nije hrvatski (autohtoni) specijalitet. Pajdo sinoć, odvergla listu od sedam komada, sve YU7 i YT7. Tako i treba. Amerika i Engleska, biće zemlja proleterska.
I Davor mi se mučija, ali ga nije uspija skinit, iako je meni u Bol zabija kazaljku. Oće ta "provodljivost tla u Istri", što reče Adam.
A i uzdanički klub CIG je krešija na 4 slota. Glavni in OP ne more sa manjin, radija je sve šta radi, sa klupskin uređajima i opremon, sada je (valjda) na redu klub ?
I večeras ću bit na 80 m, puno zabavno...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 05, 2016 11:20 am

I sinoć san visija na 80 m. Nisan ga odradija, ali je naš Mario, iz Dojčlanda, drago mi je, deboto ka da san ga ja radija. Biće bolje večeras...

Broj onih koji na kući imaju samo TV antenu, a u log-u su na 80 i 160 m se povećava. Kad je bal, nek je maskenbal ; šta češ se šporkavat za malo...?

Zove me nočas prika iz metropole, veli, Koki ti si svojim pisanjem doprinio da se pune klupski log-ovi, eno CIG na 6 slotova, CCY na 8, da se spominjem Martinove klubove... Tako i treba.
Čovek , drug i starešina svojim ličnim primerom pokazuje put kojim treba ići ! Citat završen.

Još me nisu zvali iz Vojvodine. Ima zemana...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 05, 2016 7:17 pm

JE,JE ...GLAVNI OPERATOR CIG-a JE POČEJA I NA 9A3W RADIT..ZABIJA MI U KRAJ .NISAM ZNA DA OVI IZ ZADRA TAKO JAKO IDU U MOJU ULICU :?: :o

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK