Temeljem odluke IO RK HFF, donesene 1. travnja o.g., brisane su dvije pozivne oznake iz tog loga.
Da bi čovek reč rekel ; privatan program, privatan klub, neovisna odluka, ak ti se ne sviđa, cipel cug, put pod noge, traži bolje...
ali,
neće Emir da napiše da je ta "pojava" počela u Đurđevcu, Ludbregu, Križevcima, Daruvaru, Bjelovaru,
ali,
tijelo koje je donijelo odluku mora respektirati i činjenicu da je imovina stečena u braku,ili zajedničkom kućanstvu, ZAJEDNIČKA imovina, prema tome pola moje stanice je suprugino, pola Renijeve stanice materino, ko njoj smeta da ka položeni operator iz 1982' sjedne i odradi vezu na svoj znak.
Sad dolazi ZUCKER ZU ENDE : Koji su tu svemirski umovi koji će iza telegrafske veze ocijeniti ko je bio za tasterom ?
Zna san ja da ćemo mi na ovo doć, kad tad, samo, niste li , drugovi, počeli ispravljat krivu Drinu od donjeg, umjesto od gornjeg toka ?
Koliko bi ih u Hrvatskoj trebalo pomaknuti na DXCC listi unatrag, ili ih, jednostavno, izbrisat, po tom načelu ?
Dalje, za sada, neću, prešao bi granicu pristojnosti i kućnog odgoja.
P.S. Da nije to priprema da vam Savez uzme program, ka svoj ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja