by 9a2jg » Sat Mar 26, 2016 10:28 am
Dokle dite ne zaplače, mater ne vadi sisu... Tak je to bilo, od krapinjače (ne one HDZ-ovke šta je vadila sise, na putu za Nemčiju!), do danas.
Više sati nakon što smo ih špotali, "osvanula" je i njihova čestitka za Uskrs ! Je, vole nas, ka mater ludu ćer ! Ali, ne mogu s manjim, kad su mogli krstit i pričešćivat dicu devedesetih, ka i Francek, sad su u tom kolu, ne mogu uteć...
Objavili rezultate glasovanja. Povoljne za njih, zar ste sumnjali ? Jedino u Sjevernoj Koreji i HRS-u znaš unaprijed rezultate glasovanja !
No, neki bivši Laureati su glasali PROTIV, neki bivši Laureati apstinirali, a neki meni govorili jedno, a klupski zastupnik glasa suprotno !
Ono šta mene muči, nije nan Uzdanica glasa ! Da se nije, ne daj Bože , razbolija ? Ili je proradila savjest, pa duma, apstinencijom ću sakrit intimno nezadovoljstvo takvim prijedlogom i odlukom ?
Tako i prijatelj Srećko iz Zadra...
Skidam kapu Adamu, Marku, Denisu, Ivi, Emiru, Dubrovčanima iz BHI-a, Čakovčanima 1CAL, ne zato što su bili protiv, nego zato što imaju svoj stav, svoje razloge, što su proučili materijale, glasovali, i iza toga stoje, imenom, potpisom i čašću.
Njima bi okrenija leđa.
Za one, druge, nisan siguran da bi ! Iako, među njima imam i prijatelja, ovo je baš ovako kako piše.
Jer, uzeću eklatantan primjer, Zorana iz Slavonije. On, koji je branio , do zadnje kapi krvi, princip po kojem je normalno da je klub samoposluga za uređaje i veze ličnjaka, a da je, u isto vrijeme, klupski log prazan, mene bi čudilo da je drugačije glasao !
Jer, nije se ni mogao drugome naučiti, kad mu iz HRS-a daju zoran primjer ! Otiđite bilo koji dan u kalendarskoj godini u prostorije HRS-a, nećete naći nijedan uređaj ! Sve je to na reversima "proverenih" drugova, a to se "pokrije" navodnim mrežama za opasnost, i slično.
I onda , TI ISTI, koji imaju uređaj Saveza doma, na neometano raspolaganje, širiše priču kako Emir koristi agregat koji je donirala Honda, i takve bljuvotine.
Imam spisak ko je razdijelio, među sobom, uređaje poslije zadnje Univerzijade ! Pri kraju je spisak onih koji su pokrali opremu iz prostorija HRS-a, a sve na ime kluba i mladeži, koja je trebala na njoj radit, a odnešeno na privatnu lokaciju !
Dal' trebamo čekati da prođe i ova, nastupajuća, Univerzijada, da ustanovimo da su uređaji opet završili kod istih osoba. Većina ih je onda radila u SUP-u i RSUP-u, neki rade i danas.
Pametnima dosta.
Jedno mi nije jasno, kako će se nakon ove cirkusijade Ljilja javljati članstvu na telefon ? Sa sramom, ili osjećajem "pobjede" njene, nadasve nemoralne, opcije ?
Nije ona kriva, svaki se rab božji brine za sebe, i Isus je reka : Čuvaj se, čuvat ću te !
Kriv je onaj koji joj je to omogućio, i koji je organizirao ovaj cijeli cirkus od demokracije, a to je, zna se, odgovorna osoba HRS-a, predsjednik.
Predsjedniče, da imaš O od obraza, odstupio bi već odavno.
Zar ne vidiš da je čaša puna ? Nema osmoze.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja