Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 8:05 am

Viktore, imaš praf, 100 %, samo, ne mogu ih rušiti iznutra, ako ne platim.

Predsjedniče HRS-a, ovakvo neobjavljivanje rezultata glasovanja, sa spiskom plaćenih članarina u 2015.g. , je organizirani kriminal, zataškavanje, sakrivanje podataka, i očita štela.
Isplata otpremnine, protuzakonita.
Produljenje radnog odnosa-protuzakonito.
Neobjavljivanje oglasa za posao-protuzakonito.

Navođenje IO na protuzakoniti prijedlog, za otpremninu, i za produljenje RO - protuzakonito.

Onda znaš, što si, ne moram izgovoriti.

Članovi IO-a također.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 24, 2016 12:21 pm

Sve razumin ali potpala QSL-ki :?: :roll: Podsjetilo me na paljenje knjiga u 451 stupnjeva Fahrenheit-a.Preporučam pogledat taj film. Nadam se da Koki neće nasjest na ovo jer je istinski RA kao i ja.Ko pali,kida i baca u smeće QSL-ke nije iskonski RA.Zato nam buro radi ovako kako radi.Ne mislim pritom na Marinka jer su njemu QSL-ke svetinja.Nije kriv što mu ne daju dovoljno novca za rad.AMEN

9A6R

P.S. U Splitu znam dva slučaja.Jedan je ispred nas kidao kartice i bacao u koš a drugi je bacio vlastite u kontejner pa sad plače za njima.Za prolivenim mlikom se ne plače.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 2:38 pm

Ja svoje čuvan, od 1967.g. , kao YU2RS-270 , do današnjih, i čuvat ću ih, dok sam živ.

Ma kako to da ne mogu intrat JEDNU osobu na Balkanu, a i šire, koja je vidila, altroke primila, QSL-ku, od Pukija, Ljilje, profesionalke, pčelice, Severinca, onoga spavača prije njega...
A svi se oni kurče pozivnim oznakama uz ime i prezime. Kako ih nije sram ?

Za promjenu, ja IMAM par karata od pokojnog Žike, do jedne bi mi osobno uručio, kad bi došao u Zagreb, u NAŠ Savez, pomogao mu razvrstavat karte, i pričao o DX-ovima.

Neka ti tajnica nabroji pet prefiksa iz Južne Amerike, zapalit ću se, ka Jan Palach, na Trgu republike u Zagrebu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Mar 24, 2016 4:16 pm

.Ko pali,kida i baca u smeće QSL-ke nije iskonski RA

Eto onda nisam i za to me zaboli netko !Zato su pravi radioamateri predsjednik jadnoga saveza,varalice koji rade veze jedan za drugoga,lopovi koji su iz klubova pokrali sve što se pokrasti moglo i slični majstori ilitiga meštri.Pravi radioamater(ka) je tajnica toga istoga saveza koja ima 110% točnih odgovora na trestu a nezna di je sve šuplja.Ili je možda pravi radioamater onaj Istranin koji doma nema ni usrani vokac ali se zato šlepa gdje god stigne i harači na tuđoj opremi.Ili su pravi oni iz Zvjezdanog sela koji za 5 dana savladaju CW i sve ostalo uz to.Ali na bandu ih nema.Ili su to oni iz tzv. ARG,koji se pogube po šumama i gorama kada idu na takmičnja pa s njih mora tražiti.Vodi ih par uhljeba koji se šetkaju i zajebavaju za pare članova i usput s sprdaju sa tim istim članovima i to pred tom djecom koja im služe kao pokriće za njihov lopovluk.Ako su oni pravi svaka čast.Ali od takvih češ dobiti qsl-ku malo sutra.Ili prekosutra.E moj Renko,i ti s još zanosiš sa nekim stvarima ali nema veze,svatko ima pravo na svoje razmišljanj i postupanje.Vidimo se mi opet na piću,ko njih j..e .
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 4:34 pm

Dobijam razne mailove, pa i iz Slavonije, za ne vjerovati je koliko su ljudi razočarani u Savez, da ne spominjem puste primjere koje mi navode, a što klika radi, preko svojih pouzdanika, protiv radioamatera operatora i radioamaterstva u RH.
Ali, klupko se odmotava, kraj mu se nazire.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 24, 2016 7:02 pm

Ljudi,a da mi podignemo šator isprid Dalmatinske 12 i istaknemo što tražimo od Saveza :?: :lol: :lol:

73,9A6R

P.S. Sve u redu Viktore.Ništa osobno.Ja na QSL-ke imam takav pogled.Naučilo me,HI.poz.
9a6r

Postby 9a7zz » Thu Mar 24, 2016 11:26 pm

Ma znam ja Reni da nije osobno,samo kažem svoje.A kada se sjetim vremena kada sam godišnje slao po 5000 a vrati se 30%.E jesam bio blesav,baš jesam!Nema više.Na qrz- u lijepo piše NO QSL TNX a tko pošalje njegov problem.Sada ću ja spadati u onih 70% koje nisam nikada primio.A ni tebi nije postotak veći,uostalom kao ni drugima koji prvi pošalju.Pa neka svatko izvuče zaključak koji želi.Nikome ne smetam.A da ih skupljam ne vidim razlog.Ostavio sam u albumu po jednu za svaki entitet i to je to.Diplome ne kupujem,pogotovo ne one za koje mi neki tip koji ima "titulu" check point naplačuje njegov "stručni" pregled i potvrdu da sam ja to stvarno potvrdio.I još da mu platim za to?????Pa nisu mi vrane mozak popile!!
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 7:36 am

Evo van ljudi, još jedan dokaz da je HRS sam sebi svrha.
Zakazali skupštinu, s početkom u 11 sati. Prvi trajekt parti u 0630, u Splitu je u 0730, na naplatnim kućicama u Dugopolju u 0800, da vozi Hamilton, ne bi stiga do 11 uri u Dalmatinsku 12 !
Znači, kliki nije u interesu da im dođemo, upućuju javni poziv, a mole Boga da se ne pojavimo, i sve delaju u tom smjeru.
Za kvorum će lako, čekat će dva puta po pol ure, i počet sa onima šta su se zatekli, i šta jedva čekaju da se to što prije završi.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 9:42 am

Uvik ista priča....u 11 sati!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 12:23 pm

Još u Kraljevici sam dao prijedlog da se skupština održava tamo gdje je svakome u Hrvatskoj jednako daleko, u Karlovcu. Ima bivši Dom JNA, sada HV, dvorana, jaki RK, svi preduvjeti... Ni da čuju !
Sit gladnome ne viruje, nije nikad ni virova...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK