Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Wed Mar 23, 2016 7:45 am

Reni, ako nešto napišem, onda iza toga stojim. Dnevno sam pet do osam sati na bandu, u neovisnoj Hrvatskoj ga nisam čuo. No, neću reći da to što ti tvrdiš nije točno, jer valjda i ti nešto znaš.
Primjer Puki, doslovce 20 ljudi iz Zagreba i bliže okolice pitam jesu li ga ikada čuli na bandu, i vidjeli njegovu QSL-ku, nije niko. No, opet se nađe netko koji tvrdi : Ja sam ga čuo !

Nagrada Nikola Tesla se daje za RADIOAMATERSKE dosege, ne političke. Kako se ne promisliš da nisam komentirao nagrade Mirku Vurušiću i RK Karlovac ? Zato jer ZNAM da je zasluženo !

Kad su se Tomo i Petar otrgli kontroli i strahovladi samoizabranog doživotnog predsjednika RK Vidova gora, on je dovuko predratni kadar, falsificirao skupštinu i naštelio dokumente.
Nominacija nominiranog laureata je vraćanje usluge. Slijedeći korak je nominacija istog za priznanje HZTK, za 2o16. ili 2017.g. Ovo ti je siguro, ka u banci. Nisam vidovit, no njih nije teško prokužit, uzdanički klubovi imaju isti (prokušani, za njih dobitni) obrazac ponašanja.

U tom je klubu sve falsificirano, od životopisa, preko nabrajanja "uspjeha", do članova, no HRS-u upravo takvi odgovaraju, s takvima opstaju na vlasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 23, 2016 8:46 pm

Obaša san uzdanički klub u Supetru. Nigdje žive duše. S takvim "mrtvim dušama" je HZTK gradio svoju arhitekturu, sustav poslušnika, koji ne talasaju. Za uzvrat, zna se, kapne priznanje, pa lova, pa tako više puta... Dahije u HRS-u su samo sredstvo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 23, 2016 10:13 pm

Ova sa Šemanovićem je sprdnja.To je dovoljno reći.Razumija si me.I ja i ti znamo skoro pa sve i zato nam idu na kurac sva njihova podmetaja,laži i namištanja.I ne samo nama već i drugim Bračanima koje si spomenija.A ne zaboravi da sam i ja Bračanin.
Eto sad sam završija ovu temu.SVE JE TO NAMIŠTENO !!! U P.M.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 7:59 am

Ne jednom sam napisa da mi se gade svi ti tzv. "pošteni" članovi IO HRS-a koji su, od 1992' tom istom doživotnom predsjedniku RK dali dva puta društveno priznanje, klubu isto, a sada vadi iz naftalina "drugove po Partiji", koje je doveo nakon što su ključni ljudi, koji su podmetnuli kičmu, od 93' do danas, otišli iz kluba, i osnovali novi klub.

Opet falin druga Gumenog, šta je insistirao da se izbaci klauzula o lovi, jer su u konačnom prijedlogu bili stavili da ima i novčani dio, koji se može višekratno dobiti ! Lopovi do nebesa !

Ali, dodjela RADIOAMATERSKOG priznanja, onom ko je ne zaslužuje, i za kojeg nitko nije čuo, najmanje 26 godina, ima za cilj samo jedno, priprema terena (životopisa) za nominaciju za društvene nagrade, gdje ima i novčani dio !

Takav primjer je bio preklani sa Markom, 8MM, kojemu je vrhuška obećala, pa nije "prošao" na Komisiji HZTK, pa su pojili govno, i vadili se naknadom za softverske usluge.

Dokle će nagrade dobijati oni koji su nas, dragovoljce ZNG i HV, proglašavali "pijanim i razularenim ustašama", i koji nisu doprinjeli ni mikrona da imamo ovu Hrvatsku, ma kakva bila, naša je !

Oni samo ubiru , što se da ubrati, ne smeta im "ustašija", kad su komad karte i lova u pitanju ! U tome im zdušno pomažu članovi IO i predsjednik HRS-a !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 24, 2016 12:32 pm

To sa Ustašama je toliko izlizano da boli do kosti.Bezpredmetno je uopće o tome pričat.Neću puno pisat ali ti Koki znaš onoga ća ti je reka 91 kad te vidija u maskirnoj odori? Posli se on utira u HV i sad uživa u lipoj mirovini ne ispod 5500kn.E vidiš to je gadljivo do boli :!: :!: Koje Ustaše,Partizani? To je samo paravan za malverzacije,lopovluk,nepotizam i sve ostalo.AMEN

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 1:06 pm

Čovik mi posla mail sa vremenima i poz. oznakama 5 zagrebačkih postaja odrađenih istom rukom na 10 MHz CW sa Heardom.
Uvik san ja govorija : Tehnika narodu ! Dobar prika+dobar mobitel=dobitna kombinacija !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 1:10 pm

Meni ne triba takav Emajl :D Čin san tuka par znanih znakova,poveza sa bandovima i QTH omar mi je sve postalo jasno.Neka kad ljudima triba.Meni triba jedna veza na SSB a ostalo ako bude.Ako se ovako slabo budu čuli do kraja nemam šanse za tu vezu.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 1:54 pm

Ti si Reni naivan i neinformiran ! Vidiš da ZARS raspisuje javni natječaj za još jednog Višeg suradnika, malo in je Kruno ! Ovi, valjda, mora koordinirat sve te puste veze, modove, slotove...
Nakon toga ide DXCC, pa dvoslovni, pa jednoslovni znak, pa Nikola Tesla, pa Faust Vrančić, pa desetak Kkunica u džep, a izmislit će oni, u međuvremenu, još načina da svrnu našu lovu u svoj džep.
Vidiš da je i Drago 6NDD napisa na svojoj stranici na qrz.com da ih moli da mu ne rade veze na njegov znak !

Molim kolege radioamatere da ne odrađuju za mene veze, pa makar to bila i vrlo rijetka ekspedicija, te da me ne stavljaju u log, ako me stvarno nisu odradili. Ja volim svoje veze odrađivati sam i to je za mene jedini ispravan način i u duhu HamSpirita. Hvala !

Znaš šta to znači ; išli su ga, vjerojatno, navuć da mu odrade koju vezu, ali on, ka pametan čovik, je to otklonio, i ima mani pulite, te može svakom reći što ga spada !
Ali, čin je on to javno napisa, znači da je to uobičajeno, u nekim krugovima, te da toj bolesti nema lijeka.

Ja san , prikjučer, učinija 80 km da bi radija na beamu i 2 kW linearu, pa san opet poljubija vrata, no nije mi palo na pamet da rečen vlasniku opreme da mi to odradi !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 4:09 pm

Mislin da će ti za VK0EK tribat učinit bar još 80 km. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 01, 2016 7:19 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/traz ... 84429.aspx

Evo šta se događa kad lovu (više) ne dijeli ZTK, na čelu s doživotnom tajnicom. Kaos !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK