Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Mar 04, 2016 1:34 pm

Sve potpisujem, kao istinit prilog mom postu.

Činjenica da ti i ja pišemo istinito, ne umanjuje odgovornost predsjednika HRS-a, i po njemu izabranog IO i NO, za loš rad, propuste i namjerne greške.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 04, 2016 1:36 pm

Normalno da je istinito kad se ispovidam ka i ti.To je logika,jel tako?
BTW,sad sam na 20 CB kanal...možda mi se posriči pa čujem Đuku. :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 05, 2016 11:55 am

Možda čuješ druga Gorana, on je danas u posjeti svom novom matičnom klubu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 07, 2016 1:56 pm

Onda aj ća i taj klub. :D
Di je taj oda trava više nije rasla. :)
Moja iskrena sućut dragim Pučišćanima. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 07, 2016 2:31 pm

Cilo san jutro tratija po Supetru, mora san pročitat detaljno izviješće OZNA-e za Dalmaciju, o događajima koji su se zbili na narečenom okupljanju.
Dakle, koliko moja pamet konta, on je doša da in, ka diplomirani ekonomist, objasni da je normalno da predsjednik drugog radio kluba pribraja njihovom bodove za Zimski kup, dok se drugačije ne naredi.
I pizda zna da je predsjedniku kluba x, matični klub x, a ne y, a što drug Pilat i napisa u propozicijama.

Sve šta sa vragon počme, sa vragon i završi.
Tako je bilo i prije rata.

Trčen, intrat Đuku, ne smin ga pustit ća, prin nego ća se izjubimo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 08, 2016 7:47 am

Mimoiša san se sa Đukon, to mi je najviše ža... A, kako čujen, od očevidaca, nisu mu ni njegovi, CB-eaši, altroke radioamateri, bili na dočeku. Dočekalo , brajo, dva Laureata, šta su na plaći i košti HZTK.
Zato je i pa jučer u Splitu i okolici grad, negdje i do 10 cm. Da zvijeri pokažu svoje tragove.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 08, 2016 11:56 pm

Sve što sam napisao u mom postu na predhodnoj stranici o stanju na CB-u se potvrdilo sa 100 postotnom točnošču.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 09, 2016 8:46 pm

Jutros , najranije, nasabajle, je izvršen brifing članova novog kluba. Nije ih uspio zavesti profesionalni demagog, drug Gumeni.

Uvik je Split bija pun pizdarija, ali istinitih pizdarija. Đuki i ekipi je prikazan film "U radu je spas". Pametnima, i onima koji se tako osjećaju, dosta.

Ostatak puta je put ugašenih radio klubova, a sve zahvaljujući HZTK i HRS-u. Omiš, Makarska, Metković, Ploče, Mljet, u Dubrovniku na papiru dva...

I oni SLAVE, umisto da se sakriju od svih poštenih radioamatera u mišju rupu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 10, 2016 4:24 pm

Egipćani imaju Dolinu kraljeva, mrtvih, naravno. Mi imamo Put ugaslih klubova, od Splita do Dubrovnika. Zato nema više samoaplaudiranja, plaćenih samozvanih novinarčića, i aplauza, na silu skupljene školske djece. Nema više ni vječnih tajnica, ni doživotnih predsjednika, Pale sam na svijetu. A , u radu je spas. Ko je navika radit. Puno je lakše laprdat, i trošit državni proračun.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 11, 2016 1:29 pm

Odavno me tantaju, i mataju, sa raznih strana, da otkrijem kandidate koji su prošli HRS filter i "amenovani", za društvena priznanja HZTK.

Kako je pritisak (pre)velik, moramo ga smanjit. Odat ću vam, dragi štioci, ime kandidata iz Supetra, kojeg su "amenovali" u HRS-u. To je drug Šemanović.

Drugovi, kad malo bolje sagledamo situaciju, drug je tu nagradu, priznanje, i šolde, i zaslužija !
Prvo, iz uzdaničkog je kluba.
Drugo, odma je sve vratija u JNA, čim su oficiri otvorili usta.
Treće, iz kluba je, koji je u zadnje 23 godine DVA puta to dobija, en'ti kluba bez sposobnih i proverenih drugova.

Ali, da i nema ono, od r.br. 1 do 3 , drug je nositelj izjave, koja je odavno u Guinnessovoj knjizi gluposti : Šta će nan sad radioamateri, kad su došli mobiteli !

Ja mislin da mu triba dat duplu nagradu, jer, kako in je iz kluba otišlo sve što valja, neće imat koga predložit, u idućih 20 godina. A taman ih krenulo...

P.S. Nisan ni triba napisat da je kadar SDP-a, a , Šute mali...?

P.S.1 Ostale ću van kandidate ovde puštat na kapaljku, previše bi bilo , za mnoga srca, da van ih izbiflan svih, ovdje, na botu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK