I jučer mi prika posla screenshot sa Fejsa , sa najavom vrijednih Karlovčana za 9AFF aktivnosti, danas i sutra. Klasika. Na HRS forumu ništa. Mi koji ne koristimo Fejs ovisimo o dobroti kolega. Nije mi lakše što sam vidio da je za danas i sutra najavljena kiša, skoro u cijeloj Hrvatskoj ; ja njima želim lijepo vrijeme i puno veza...
Ja sam na putu, pa ako šta uradim iz kojeg tuđeg PPS-a, biće možebitni bonus !
Drugovi po hobiju su načeli zahvalnu temu, koja bi se mogla nazvati : Čemu HRS forum zaista služi ? Ja sam još pisao, u sezoni 2009/2010, da služi da bi bio privid demokracije ! Zašto ? Zato jer su već onda, iz prostorija D-12 pustili glas da taj i takav forum nije "službeni", hoće reći da ne haju što neki tamo nadobudni pišu.
Za minimum demokracije, i komunikacije na relaciji klub-članica - Stručna služba, bi bio svrsishodniji i učinkovitiji live chat u realnom vremenu, nego ovakav forum.
E, ali onda ne bi bilo vrdanja, svako pitanje bi zahtijevalo odgovor, i to odmah ! To oni nisu realizirali nikad,od 1992. do danas ! To te ja pitam.
Moram se vratiti malo u prošlost, pokojni tajnik Žika, me nikada nije zakinuo za odgovor, ili ga uskratio ! Toliko o funkciji tajnika, između ostalog.
Ali, mene druga pitanja muče...Mate obeća prezentirati svoju viziju rada HRS-a u ovom mandatu, OVOGA travnja. 23.-i je tog travnja, ne vidjesmo (još) ništa !
Živimo u nadi, jer kažu da ona umire posljednja...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja