Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Tue Feb 16, 2016 5:00 pm

Postoji hodogram, kako je sve bilo, javni dokument. Prvo su se sastali njemački krupni kapitalisti, odredili stopu rasta u slijedećem planskom periodu. Njihovi su im stručnjaci rekli koliko im za tu stopu rasta treba radne snage. Angela in je bila samo spokeswoman. Prije 5 godina je u Bundesratu priznala da su Nijemci pojili govno s projektom kulturne asimilacije gastarbeitera muslimana u Njemačkoj, i da je potraćeno stotine i tisuće miljardi eura. U vitar. I nisu se otriznili do događanja ispred kelnske katedrale, dok in iz guzice nije došlo u glavu, da je to drugi svit, drugi običaji, da tu ni Mičurin ne bi uspija ucijepit divljaku na pitomu.
Sad nastupa izlazna strategija, gdje ga nastoje zavuć zemljama uzduž balkanske rute, uz golemi pritisak na ostale zemlje u EU.
Reka bi naš svit : Poslin jebanja, nema kajanja.

Još se nisu otvorili arhivi poslijeratne Njemačke, iz doba željezne ruke oca nacije, Konrada Adenauera. Znalci tvrde da tamo piše koliko je miljardi on da Titu (Jugoslaviji) da on počme davat pasoše, i da in doju naši radnici. Nije Švabo pizda, on zna da mu Hrvat, Srbin, Bosanac, Makedonac, neće zajebat stvar, dovest će ženu i dicu, poslat ih u njemačke škole, i postat uzorni građani Njemačke.

Sa ovima to tako ne ide. Prošla baka s kolačima. Nema više Rvata i Srba, ne čuje se Kupreson i Borovon glavon ojkalica : Austrijo ne gledala sunca, Kuprešanke ostale bez .....
Više ih ima iz Zvirnjače u Austriji, nego u BiH. Skupe se samo za svetoga Antu, i kad je Dan kosaca, a i to sve manje...

Reče meni jedan moj stari gost, kad su se opet ujedinile zapadna i istočna Njemačka : Više nama vridi jedan radnik iz Jugoslavije, nego ovih "naših" deset !
Mora se orodit još jedna generacija da se oni (opet) nauče radit.

Moga bi vako do prikosutra...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Feb 16, 2016 5:11 pm

Ovi Muslići sigurno neće naučit radit već samo nered(radit).To je ka na HB banci sigurno.
U jednu ruku nije mi ni žaj.Samo da mi(opet)ne pojimo g....o.!
Multikulturalnost je samo za Švabice koje oće crnog k...a...UPSS..ja na to tako gledam.Malo sam prost ali kako god okreneš one su ih "toplo"dočekale.
A ko hoće saznati malo više o Muslimanima ima Kuran pa nek se obrazuje.
Dam sve što imam onome ko stavi križ od pedlja oko vrata i prošeta Ryadom,ne nužno njim.Može i Tripolijem ili Kairom.Ne mora ić u Meku ili Medinu. :D
Pametnom dosta.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 17, 2016 7:35 am

Ima Boga, zato in je fizički obujam turizma pa , priko 70 %, a ta grana prihoda, koja in je činila 20 % nacionalnog dohotka, je pala na par posto.
Ne naslađujem se, ali sve dođe na svoje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 23, 2016 7:49 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/inde ... 76849.aspx

Ka da je on jedini ? A pojedini ministar iz Milanovićeve vlade ? Šta, ne može retroaktivno ? Može , brale, samo ako je političke volje. Isti faks ka i Rojs ! :mrgreen:
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 03, 2016 9:44 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/der- ... 78643.aspx

Jasno je ko stoji iza ovakvih članaka, njemački krupni kapital koji je uložio ogromne novce u Tursku i Grčku, lance hotela, koji zjape prazni.
Ko će ti zabost nož u leđa, nego "prijatelj".
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 03, 2016 3:55 pm

Neka.h...i im Turci žene.A i Grci. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 08, 2016 8:24 am

Od subote se natežu, Merkelica i Erdogan, ka na pazaru, koliko miljardi eura EU triba poklonit Turskoj, da nan više ne šalje kvazi izbjeglice.
Projekt tihe islamizacije Europe, zamišljen i financiran iz Saudijske arabije, a provođen pomoću Turske, ulazi u završnu fazu. Svaku europsku zemlju, pojedinačno, se ucjenjuje, EU novcima, da primi što više Sirijaca.
Za neslavno završeni projekt kulturne asimilacije gastarbeiter-a u Njemačkoj, njemački porezni obveznici su platili oko 100 miljardi eura.
Koliko mi svi moramo plaćat, i istrpit, za ovaj najnoviji Obrovac njemačke kancelarke, i njemačkog krupnog kapitala ?

Ono što se pita, i onaj najmanji čovjek, u zemljama tzv. balkanske rute, je samo jedno pitanje : Zašto sve te nesretne ljude nije primila nijedna zemlja prebogatog arapskog poluotoka ! Braća u vjeri ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 09, 2016 12:02 am

Odavno smo sve to u svezi "invazije"detektirali i komentirali.Sad su sve maske pale,EU se mora naguzit Turčinu i još masno plaćat.BLJAK :!: :twisted:
Kad vidim ove njiove serije koje moja žena i kćer gledaju omar mi dođe da razbijem sve televizore po stanu.
Ali onda nebi ima na što pogledat ono ća me zanima.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 09, 2016 8:51 pm

Eno su ti uspostavili direktnu avionsku liniju Istanbul-Dubrovnik. Valjda zato da im gosti u njihovom hotelu u Gradu putuju "svojim" prijevoznikom. Ili tamo, ili u "njihovu" marinu, na našoj obali.
Pandan Izraelcima na Bosanki i Srđu.
Šta je ostalo Hrvatima ?
Njanci izvore vode, i to su dali u koncesiju...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 10, 2016 2:44 pm

U subotu je Križni planinarski put, od Sutivana , preko Ložišća, do Milne. Preko 400 sudionika. Na kraju večera u Milni. Da san u partijski zadatak drugu Mihovilu da istraži di će se to spremat, i šta će bit ist.
Maloprije mi javlja, da je Župa posudila od SDP-a oni poljski kotal (kužinu) od JNA, šta je jedino ostala, kad su vraćali naoružanje i opremu JNA 1991' , i u čemu, svake godine kuvaju fažol sa kobasicama i suhim mesom u Škripu. Pitaj ja šta je na meniju ? Isto, jer je ista oprema, i isti kogo ! A i portafoj je isti, sve je to, u konačnici, iz državnog proračuna. Za ne falit.

A pametni su, znaju da pašta fažol ražeja ljude, da tribaju i zalit poslin, pa su sve skupa locirali blizu vatrogasaca, za ne daj Bože.

Upozorija san Mihovila samo da ne izvadi pogrešan libar, kad se počme pivat, da ne potegne Kud narodna vojska prođe...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK