Nemam namjeru proučavati ničiji status kod HAKOMA i tu - tko voli neka izvoli, možeš i ti i sigurno nećeš biti jedini, imaš na Braču druga po oružju. A kad se male ruke slože, svega bude i sve se može. Ali svakako se slažem da treba imati važeću Dozvolu za rad, to je conditio sine qua non. Samo se ne mislim baviti denunciranjem na tu temu.
Taman san ga pofalija, kad on usere i šefa, i stanicu, i 100 meteri pruge... !
Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju ! Tako i remac sa Muzila.
Za "zaboravne", ili one koji tada nisu posjećivali ovaj forum, upravo je drug Goran bio taj kojeg sam ja javno otkrio da radi u jednom od fildžan KV natjecanja, bez važeće dozvole za rad HAKOM-a.
On, kao onaj koji se pravi da je pristojan, i da poznaje hrvatski jezik, bi trebao znati i razlučiti glagol "denuncirati" od ostalih sličnih glagola ! Naime, tzv. denunciranje je u pravilu tajni postupak, u kojemu su samo DVIJE strane, onaj koji podnosi svoje izviješće, i onaj koji ga, najčešće za svog poslodavca, prima.
Da ponovimo, po n-ti put, Koki je u 60 godina bavljenja ovim hobijem, DVA puta ukazao HRS-u, a zatim i forumskom čitateljstvu na nedopuštena ponašanja, i to druga Laureata, i upravo narečenog druga Gorana, i, gle čuda, oba su iz istog gnijezda potekli, vojnog radio kluba Marjan u Splitu. Mene ne čudi, a da znate povijest istog, ne bi ni vas, dragi štioci.
Ali, to nije sve ! Drug Goran je bezobrazan u svom postu i prema sugovorniku, Hrvoju, jer svi znamo da je Hrvoje JAVNO pitao gdje je dozvola za rad HAKOM-a za Talijane, koji su desetak godina , svake godine, radili bez iste, sa Velikog Drvenika, u IOTA natjecanju .
Ja već , evo treću godinu zaredom, pišem spisak iz narečenog kluba Marjan, o osobama koje rade bez važeće dozvole . Priznajem, prekoračio sam "ovlasti", neke od njih sam i usmeno, i pismeno, prijateljski i amaterski, upozoravao na njihov UNLIS rad ! Prekoračio sam "ovlasti" utoliko što je to posao "dobrovoljnog" samopozvanog tajnika, druga Laureata.
Vidite kako se zatvara krug, svi tići, iz istog jata, jednako pjevaju !
Ima još, duga je Korizma...
P.S. Do prije 25 dana mu je kolega iz Službe, i član njegovog matičnog kluba radio bez dozvole za rad. Čak i u narečenom Zimskom kupu. A onda će Goran o poštenju...