Dakle, ima evo 22-a godina da ne primismo nikakvo pismeno u RK Split ! A nije da nismo pisali, kad je bio vakat. Razgovor gluhog i nijemog.
Pomoćnica tajnice, sada tajnica, me je zvala, u svojstvu odgovorne osobe RK Split, JEDNOM u 9 godina što je u HRS-u, i to kad je NJOJ nešto trebalo (spisak umrlih) !
Na spisku članova HRS-a (9A adresar) su i mrtvi ljudi, živih (nepoćudnih elemenata) nema ! Ali, zato su uredno tamo svi iz manjinskih, uzdaničkih i državotvornih klubova.
Spisak članova (plaćenih članarina) je krnj, manjkav i nepotpun, s odsustvom datuma i promatranog perioda (sve piše na HRS web naslovnici) ! Datumi uplate se bolje skrivaju nego da su u Fort Knox-u !
Spisak članica je karikatura stvarnog stanja, i daleko je od realnog ! Ima (odavno) mrtvih klubova, neaktivnih klubova, klubova koji ne plaćaju članarinu, i klubova koji nemaju veze s radioamaterskim hobijem ! UPS, pardon, imaju veze, jer da nemaju vezu, ne bi tamo bili ! Znamo i tko ih gura, i zašto !
Spisak (vječnih) reversa je još bolje čuvana tajna od prethodne. Time se kupuju glasovi, i cementira biračka baza.
Peta je godina da nam obećavaju javno podastrijeti spisak lokacija za koje HRS plaća OiV-u naknadu za smještaj i korištenje interneta. Obećanje ludom radovanje.
Mate reče da je potpisao zapisnik o preuzimanju. Ja mu vjerujem. Samo, u brakorazvodnoj parnici, ili ostavinskoj raspravi, ima ona pozitivna strana, ali i ona dugovna, spiskovi preuzetih, a neizvršenih obaveza. Potpisom na zapisnik, Mate ih je (nezasluženo) preuzeo na svoja pleća.
Gdje su izviješća o radu djelatnica od kuće ? Papala maca ? Ili nije, jer ne može popapat nešto što ne postoji ?
Izvještaj v.d. QSL managera kasni "samo" 55 mjeseci ! Afrika sa strujom ?
Sve ovo, naprijed napisano su "stari" grijesi, Matinog prethodnika. Za sada, što se moglo vidjeti, Mate ne učini ništa da ih ispravi.
Ono što ja osobno, na prvu, zamjeram Mati jest činjenica da je imenovao, i potpisao, druga Gorana za voditelja tamo nekog UKV natjecanja. Prvi među jednakima, Mate, koji se kune u poštivanje zakona, a tako i treba, ga ne poštuje, jer je imenovao osobu koja NIJE član HRS-a !
Ne može Koki dobit plaću u momčadi Ferarija, ako ne radi kod njih, a...?
Ima još, ali, pomalo, dugačka je veljača... U Dalmaciji je zovu ženski misec, ili veljača-privrtača !