IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a2jg » Mon Feb 15, 2016 3:27 pm

Bez uvrede, vi to preozbiljno uzimate k srcu. Pregledao sam sve QSL-ke na kojima mi je dotični napisao NOT IN LOG, to je manje od 1% svih mojih veza s njime. Uzevši u obzir činjenicu da je star, ne vidi bez očala, da su iste, ne jedan put, završile u moru, te da sve LOG-ove vodi ručno, to je još i mali postotak tzv. NOT IN LOG !

Meni je diga živac na drugu stvar, kad sam mu posla za vezu sa Slavenom, na CE0Y, čiji je bija manager, posla mi je QSL-ku, s napomenom da radi iznimku, i meni uslugu !!!!!! Odgovorija san mu da mi nije radija usluge, niti mi je radi, te ga usrdno molim da mi ubuduće ne radi "usluge".

Ponovila se stara hrvatska poslovica : Pomozi sirotu na svoju sramotu !

A nisan još ni počeja pisat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 15, 2016 10:10 pm

Koki ovo me sve više podsjeća na onu priču sa logom ispod sudopera.Ti se sigurno sićaš. ;)
Viktore,ne zovem ja njega radi njega već novog otoka kojeg lovim :!: Isto tako i mene dotični dozove a ja ga omar pitam šta mu triba :?: :D
Ja razumin da svi imamo neke svoje interese i da ne možemo svi biti prijatelji jer je to nemoguće.Ali ja ovdje pričam o kolegijalnosti,HAM SPIRITU(ako je još živ). :( Ako ga on ne poznaje onda mu đaba sve ća je uradija i skupija.Prvo triba bit ČOVIK pa RA :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Feb 16, 2016 7:07 am

Pazi Reni, ako se odlučiš biti nečiji manager, onda ti imaš odnos s DX ili SES postajom, i taj odnos uređuješ na obostrano zadovoljstvo i korist. Oni koji čekaju svoju QSL -ku ne bi se trebali osjećati ka oni prosjaci isprid svetoga Frane na Rivi, da in nikor udiljuje milost Božju...

A i gledajući s druge strane, ako on Slavenu, ili Ivi Pezeru, čini uslugu, i to je njihov odnos, onda ne moraš udarati u talambase i primateljima QSL-ki da i njima "radiš uslugu", capisci ?

To ti je ono evanđelje šta se čitalo na Pepelnicu, "ne moli na raskršćima gdje te svi vide..." Dozvoljavam da nije svak iša na vjeronauk, no čitanje i proučavanje Biblije je stvar osobne kulture.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 31, 2016 6:02 pm

Kako više ne čitan poštu na hamradio.hr tek sam danas, nakon 4 dana vidija poruku od Nene 5N, glede godišnjih priznanja lovcima programa IOCA !
Čovik to radi savjesno i pošteno, bez daljnjeg.
Sitija san ga se, prije 5 minuti kad smo se "tukli" oko FT4JA na 18 CW, di je on bija "jači" i efikasniji. GL !

Za one koji zaboravljaju, danas je zadnji dan za prijave !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 01, 2016 4:11 am

Oće Neno.Ne mogu još napast kako triba FT i VK jer se jako loše osjećam.Triba san danas počet radit u novoj firmi ...stavija san ga na stand by do daljnjeg.Jedva se mrdam po kući.Nekako san na silu uradija dvi tri veze sa ove dvi expedicije da mi nedaj Bože skroz ne uteku.Još su doli desetak dana.Večeras smo Tom i ja pokušali čut FT4JA na 50 ali slaba srića.Bit će jednog dana.Triba bit uporan.To mi je nova DXCC.Ali i IOTA.Danas su bili na 28 24 SSB ali jednostavno nemam snage.Toliko od mene.Poz.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 01, 2016 6:12 am

Profesionalka potpisala virman za sredstva promidžbe za IOCA program u 2016.g.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 04, 2016 8:03 am

Kaže naša narodna poslovica : Kad magarac nauči na batine, ako mu ih gospodar jedno jutro ne da, on dođe sam, i podmisti leđa !
Za batine spremni !

To me podsjetilo tijekom moje prepiske s našim dobrim i prepoštenim Nenom, IOCA managerom. Objavio on rezultate za godišnje nagrade lovaca, ja mu uputio par dobronamjernih primjedbi, neke je uvažio, za neke ima "razloge".
Zanimljivo je njegovo objašnjenje zašto u kategoriji lovci nije razdijeljeno , klubovi i pojedinci.

Kaže on, prijavio se samo jedan klub, a i medalja je bilo samo tri !!!!!!!!!!!!!

Totalka !

Zar se nije predsjednik HRS-a hvalio u svom godišnjem izvješću za nastupajuću skupštinu da su "uštedili" na diplomama, nagradama i priznanjima ? A oni njemu "dali" tri medalje !
Zar nisu , godinama, od Kraljevice, naovamo, dobijali pehare, iako ih je u natjecanju bilo dvoje ili troje ? Gogo i Mike su eklatantni primjeri, na KV i na UKV !

Znači, HRS vrhuška je toliko izdresirala svoje managere, od QSL do IOCA, da oni unaprijed štede za vrhušku, kako bi ona velikodušno dijelila otpremnine, jubilarne nagrade, stimulacije, ugovore o djelu.

Zemljo, profundaj se !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 05, 2016 7:24 pm

Koji BLJAK,JBT :!: :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 27, 2016 10:42 am

Tome Neni san se tužija da HRS ne podupire na željeni način IOCU.On se ne slaže s tom tvrdnjom. :?

Neno je dobar čovik, samo on igra kako HRS vrhuška svira. Ne mora on nama ništa govorit (ne)djela HRS-a na promidžbi i aktivnosti IOCA programa , kojeg su , BTW, oni prisvojili, kao svoj, govore sama za sebe.
Tajnica je lagala sa skupštinske govornice, o sredstvima za promidžbu IOCA programa, to je i djetetu jasno, no da li je članstvu HRS-a jasno da je ta stavka bila samo "jedna od" ušteda HRS-a, da bi mogli ostvariti skrivene ciljeve.

I u svezi IOCA programa sam napisao predsjedničkom kandidatu svoje mišljenje i prijedloge.
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Apr 28, 2016 11:20 am

Nisam u toku.Zar to sranje od IOCA još postoji.Nisu to ove varalice iz HRS-a još razjebali? Hoće ako nisu,garant.
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK