Danas popodne, donosi mi pošćer kuvertu, sa medaljama, za mene i klub. Pitam ga : Oli radiš i subotom ? Ma kakvi, veli on, ali od Nove godine me pitaš za kuvertu sa mjehuričima, pa kad je došla, da ti donesem ! Popili mi orahovicu, on otišao, ja gledam žig na kuverti, od prije tri dana ! Da nije išla Terezijanom, pa zapela na Baškim oštarijama ?
Osvanula i dva posta. Neno piše :
Niti jedna 9A stanica, koje su sudjelovale u IOTA kontestu s Hrvatskih otoka, nije poslala svoj log.
Ako im je više stalo do stranog nego do nacionalnog programa otoka, neka im je! Čestitke osvajačima lijepih medalja !
O tome sam pisao više puta, a petoricu sam i nazvao, i poslao mail. Rezultat : Samo je jedan od te petorice poslao, i to preko k...a, a ona četvorica se više ne javljaju...
Ali, to nije sve. Javio se i drug Goran. Njegov otrovni jezik je mislio da je našao metu, pa piše :
Ali istine radi valja reći da izvode iz svog dnevnika ne šalju samo sudionici u nekom natjecanju, nego i oni koji imaju boravište na otocima. Pa i oni koji se tako ponašaju, ali ne zaboravljaju zbog toga prozivati nekog drugog.
Proziran je, ka čovječja ribica, naravno da je mislio na mene. Samo, i za druga s Muzila vrijedi ona : Fata je Fata, a dvaput je dvaput ! U zadnja dva mjeseca ja (unaprijed) pišem da Juda ne bude u dvojbi. Cijeli život pišem u papirnati dnevnik, i tako ću do smrti. Nisam nikoga zakinuo u IOCA programu, jer učesnika tog programa u mom LOG-u, u random vezama NEMA, a u IOTA natjecanju ne učestvujem.
Jedne sam godine, na molbu Nene, napisao godišnje veze sa 9A postajama, u propisnom programu i poslao mu, da mu udovoljim, NI JEDNA OD TIH POSTAJA NE UČESTVUJE U IOCA PROGRAMU ! Još sam mu se jedne godine ponudio, bez obzira što je to jalov posao, ostavio me bez odgovora.
Suma sumarum, nečlan HRS-a, po rutini, laže, maže, podmeće i muti vodu na HRS forumu. Može mu bit, gori je onaj koji ga je pripustio na taj forum, i koji mu to dozvoljava, od njega. To mu zasigurno nije njegov prijatelj Mate, ta drug Goran je podoban, pod svakim predsjednikom.
Sve ono što godinama pišem za pametnog Martina, da hoće uvijek biti ka ulje svrh vode, vrijedi i za njega.
P.S. Sve ono što sam (argumentirano) napisao za hiperprodukciju ovogodišnjih medalja i dalje stoji. Isto kao i povećanje naknada za priznanja. Ispeci, pa reci.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja