IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a2jg » Thu Oct 10, 2024 8:58 pm

Ništa se ne događa ! I oni koji se pine od bijesa, i tuku u prsi, da im je HRS i RH na srcu, nisu poslali dnevnike. Kako ću onda razapinjati Ruse, za istu stvar ?
Rusi nisu poslali ni na 9AFF robot ! Nisam ni etička, ni moralna policija, kao u Iranu, ali se zna, za dobro odgojene ljude, kako se ponaša u gostima.
Tuđe poštuj, a svojim se diči...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 23, 2024 6:00 pm

Evo danas mjesec dana, da nitko nije poslao ništa Neni ! A ima toga, kamara ! Od veza u IOTA natjecanju, preko raznih "ljetnih" aktivacija, do ruske RRC ekspedicije.
Ima u Milni stara poslovica : Uvečer trista, ujutro ništa ! Kud nabijeđeni samozvani elitisti i njihove veze ? Kud dokoličari iz istarskog hotela ? Interesantno, nikoga od njih nije sram ! A biće da kod druga predsjednika imaju "žnoru", kako je svojedobno izjavio 5R, za neke dodatne DMR lokacijske ugovore ?
Cijela priča neodoljivo podsjeća na splitske gradonačelnike, stave slabu osobu, samo da ga mogu mijesiti, ko tijesto u naćvama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 28, 2024 8:27 am

Gledam jutros DXC, Austrijanac radi na KV sa Hvara. Radio je i lani, i radio sam ga, i zamolio da pošalje LOG Neni. Moš mislit. Tako će bit i ove godine, sve mi se čini.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 29, 2024 7:39 am

Evo ga jutros, nasabajle, na 7 CW, 9A/OE3WYC, iz Staroga grada na Hvaru. Meni, i ostalima, ostaje jedino zapalit sviću, svetome Anti, i ufat se da će Willy poslat LOG Neni, bar ove godine?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 19, 2024 6:39 am

Jučer je bilo dva mjeseca da su Rusi radili sa hrvatskih otoka kao 9A24RRC. Provjereno, nisu poslali LOG-ove Neni. Sada možemo dumati što nakon lakonske izjave Ogija, da on jest odgovorna osoba znaka, ali da, ako oni što naopako urade, je njihova krivica. Ne volim se igrati velikih riječi, ali ovo, do sada, je jedna velika sprdačina, profanizacija hobija, i nepoštivanje zemlje domaćina. Iman ja i drugih objekcija, ali, dugačka je zima, ima zemana...

Jučer sam analizirao (ne)učestvovanje u IOCA projektu. Paradoks, ironija, i tragedija tog lijepog projekta jest da imamo više veza sa onima koji NISU poslali dnevnike Neni, nego onih veza koji su poslali, i na bazi kojih imamo određeni plasman !
Što reče Neno, ne možeš nikoga prisliti da pošalje. Točno. I veliki RDA program u Rusiji pati od iste boljke. Svi misle u Rusiji velika stega, te moraju ovo, te moraju ono.
Wrong ! Nitko ne mora ništa, mi lovci se samo možemo moliti dragom bogu, da se onaj tamo aktivator smiluje, i pošalje LOG na Hamlog, ili već gdje treba.

Za kraj, ponoviću što sam već dvaput napisao u zadnja dva mjeseca : Toliko sam prozivao, pisao i pritiskao pojedine operatore, da su se (očito) naljutili na mene, i više se ne javljaju. A samo sam ih uljudno podsjećao na njihovu moralnu obvezu.
Drumovi će poželjet Turaka, al' Turaka više biti neće...
Osim Merzuke sa hrvatske remote postaje !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 20, 2024 6:53 am

Vjerni čitatelji ovog foruma su mi poslali SPISAK postaja koje se javljaju remote iz Hrvatske, osim Merzuke ! Znači, nijednog hrvatskog državljanina ! Tko je, onda, prodao Hrvatsku ? Zna se ! Birajte njega i njih, ponovo ! Samo će vam biti gore, i više ćete se osjećati gostom u vlastitoj Domovini.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 01, 2024 4:23 pm

Dumam, je li predsjednik na odlasku ostavio pare za IOCA godišnje medalje ? Fali se da je ostavio u kasi HRS-a 50.000 eura, a lani u ovo doba nije bilo za medalje ?
Palo s neba, u ovoj godini ? Di će s neba, među ateiste ? Dao mecena ? Šta ste prodali ovaj put ? Dušu ? Jer je samo to još i ostalo...?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 02, 2024 9:55 am

Bijeli dim vije... Ali ne iz vatikanskih odaja, jer nije u tijeku konklava...
Vije iz jedne supetarske kuće, čijeg vlasnika molim i kumim 4 mjeseca da pošalje LOG iz IOTA natjecanja Neni. I bi poslat. A on se meni nije javlja 4 mjeseca! Bujrum!

A di su Rusi ? Bivši predsjednici ? Aktualni samozvani contest elitisti ? Pusti Talijani, Česi, Slovaci, Austrijanci i Nijemci ! Svakoga sam, bar jednom, podsjetio ! Samo sam generirao nove neprijatelje. Jer su se, redom, štrecnuli, šta ih ja imam podsjećat ! Ubermenchevi ! Moš mislit...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 05, 2024 7:19 am

A je li, predsjednik na odlasku, šta rezervira eura , od onih spomenutih 50.000, za medalje, godišnje IOCA nagrade ? Jer, lani nije bilo para ? Ili dobre volje ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 18, 2024 5:21 am

Vrijedni Dom je jučer otiša na CI-246, da završi aktivaciju, i da mu se prizna za HR aktivatora. Ista je već okačena na IOCA stranici, jer je i vrijedni Neno učinio svoj dio posla ! Nije nevažno informirati lovce da je Dom rekao jednom korespodentu informaciju, da do kraja godine kani aktivirati jednu SOTA-u, i dvije 9AFF lokacije !
Na mladima svijet ostaje !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK