https://www.hamradio.hr/predlaganje-zas ... ini-hrs-a/Odrezaše muftije, kako misle da im paše. Sve rade da bi se održali na vlasti. Mnogo toga su učinili, da bi bio privid zakonitosti, a u biti je perfidno kršenje zakona.
Pođimo od spiska članova. Evo samo 7 klubova sa spiska, kao zoran primjer :
1FVW 31 član
1CIG 40 članova
1EZA 32 člana
1CBM 35 članova
1BRS 31 član
1A 32 člana
Ovo se u našem narodu, a posebno u Hercegovini, zove štela. Da bi se doseglo magičnu brojku 31, i još jedan par ruku u zraku. Znam svaki navedeni klub, aktivno je, i u eteru 3 do 5 članova. Među plaćenim članarinama, vjerojatno, kao i zadnji put, ima osoba koje i ne znaju da su platile, nevažan je izvor novca, društveni, ili mecena.
Samo još jedan više, za voljenu vlast. Ima među "članovima" i tečajaca, i bivših članova, ukratko, svega i svačega ; za zadnje predsjedničke izbore sam napravio detaljnu analizu, napravit ću je i sada, poslije izbora, i objaviti je.
Niko ne spominje iste ljude u više klubova, opet, samo da se miti čarobni broj 31. Odjednom su vladajući dobili amneziju, ili sinkopu, sad hoće i pripadnost (jednom) matičnom klubu, proglasiti povjerljivom informacijom, a sve sa ciljem da se zamagli Travnik.
Što sa klubovima koji na dan 31.12.2023. NISU imali uredne dokumentacije, njima ne bi smjelo biti dozvoljeno glasanje, bez obzira da li su platili članarinu, ili ne !
Ali, zadnji put je drug Laureat imao upregnute tajnicu i pomoćnicu joj, da takve klubove požuruju, nutkaju, samo što im nisu pjevali serenade pod prozorom. A sve te ekspres legalizacije su bile bezvrijedne, jer su napravljene neposredno pred izbore, u istoj godini ! Sve protuzakonito, kao i sami izbori, dobiveni od takvog biračkog tijela. Pošto su oni to svjesno radili, oni su svjesno kršili zakon, i oni to znaju, bolje od nas.
Ali, to nije sve ! I sada na famoznom spisku ima takvih klubova, koji nemaju usklađene dokumente, a nalaze se na spisku, iako tamo ne bi smjeli ni primirisati !
Konta Laureat, zajeba san ih već jedan put na taj štos, ovce će opet mučat, jer im nema koristi ni da bleje !
A šta je sa klubovima koji nisu platili članarinu ? Statut ne predviđa klub-članicu bez plaćene članarine !?!
A šta ćemo sa klubovima koji imaju 0 (hrvatski, latinica, velika slova, da vide bez đozluka : NULA) članova ! Koga oni predstavljaju ? Nikoga. Da je boga, pravde i striktnog pridržavanja zakona, ni ti ne bi smjeli biti pripušteni glasanju, iz prostog razloga što NIKOG ne predstavljaju, i očito su dio Laureatovog tima !
Ali, ni to nije sve ! Na spisku su i kojekakve udruge i udruženja, koje je samo ovakav sastav vodstva HRS-a mogao staviti na spisak. Krpelji i prišipetlje, kojima tamo nije mjesto. Ali, to je dekor i folklor Velikog vođe.
Koliko su pismeni, i ne gledaju što pišu, svjedoči i potpis na mailu što ga dobih kao aktualni zastupnik :
Napomena: obratiti pažnju na istek mandata.
Postoji mogućnost da podaci nisu ažurirani u Registru udruga.
U tom slučaju potrebno se javiti u Savez.
73,
Roladno Milin 9A3MR
Znači, predsjednik - rolada ? Meni baš ne izgleda da je za jelo !
Da se vratimo na temu. Drug Milin je već lani u prosincu se igrao Boga, i meni, nezakonito zapriječio glasanje. Mogao sam ga tužit, dobio bih spor, i time njemu zapečatio ikakvo kandidiranje i biranje u sustavu Tehničke kulture. Nisam, ne zato što sam dobar, nego zato što imam malu penziju, a on bi se sakrio iza odvjetnika kojega bi platio HRS, već viđena situacija.
Tko god je u neovisnoj Hrvatskoj tužio Savez, dobio je spor.
Ovdje on PONOVO okreće situaciju kako njemu paše. On polazi od sulude pretpostavke da se oko HRS-a vrti svijet, a naročito oko njega. Uzeću moj klub za primjer.
Imali smo izbornu skupštinu u prosincu 2023., Rješenje o izboru i/ili potvrđivanju odgovornih osoba postalo izvršno i pravomoćno u siječnju 2024. HRS-u dostavljen dokument koji to zorno dokazuje, a oni PONOVO traže da se dokazuje ! Da se Vi, druže Milin, niste obukli u preširoke gaće ? Mislim da jeste.
Nisam tu naveo sve opservacije na ovu temu. Imamo dovoljan broj diplomiranih kriminalista u Savezu, gdje figuriraju kao članovi članica. Možda i njih zamolimo za pomoć ? Mulder i Scully ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja