by 9a2jg » Tue Oct 01, 2024 5:18 am
Idemo dalje...
Ni mafija se ne dira u fameje, a kamoli će skromni amateri ! Ta nisu oni udruženi u UZP ?! Ali, stariji svit, čim pođe u penziju, počmu znakovi demencije, zaboravnosti.
Tako, dotični drug, bez srama i stida, piše da smo mu se dirali u porodicu ! Ta nismo mi pisali da je tajnica profesionalka ? To je, a mozak mi još dobro radi, napisao upravo drug Goran, na HRS forumu.
Sad se, nepristran čitatelj upita, kako to da je dotični to pisao, a njih dva u istom ešalonu ? Jednostavno, to se u nauci zove Stockholmski sindrom . Žrtva vrebača, psovača, ili onog koji podmeće, se identificira, i zbliži sa počiniteljem.
Osim toga, oni su bili u istom ešalonu i na izbornoj skupštini 2007, di je drug Goran sidija, na po guzice, na njegovoj strani. U velikom finalu, je pokuša tu polovicu prebacit na onu bandu gdje mu je bio suputnik iz Beča, ali nije išlo.
Već sam pisao o anegdoti, kad je Al Caponeu nestala velika svota novca, okupio svoje društvo, izvadi pištolj, i ubije jednoga koji je skoro došao kao prebjeg iz suparničkog tabora. Desna ruka ga upita da zašto to uradi ? Ko je jedan put izda, opet će, zaključi Al.
Ono o čemu jest Koki pisao je RAD, a ne lik i djelo, tajnice, za koji je primala plaću. Ili ono što je trebao biti rad. Toliko sam iznio objekcija na tu temu, od svrgnuća pokojnog Severinca, do danas, i to višekratno, da zaista nema potrebe da se ponavljam.
Samo ću zaključiti, da, unatoč javnom obećanju druga Laureata da će objaviti izvješće o "radu od kuće", obje udarnice, isti nismo dočekali vidjeti. Vjerojatno ni on.
Iz toga se da zaključiti tko STVARNO vlada hodnicima, ne Rebra, nego Dalmatinske 12/3 ! I zadnje javne fotke, napravljene na sjednici IO-a, govor tijela, jasno pokazuju tko je gazda ! Zato i je svojedobno gospar Nikša insistirao i upirao da uđe u službene dokumente Saveza, da je i tajnica odgovorna osoba Saveza. Da mu bude lakše.
Za prvi dan listopada, dosta. Ipak je ovo mjesec kada se umorni pregaoci dx-iranja spremaju na put u istarski hotel, o HRS-ovom trošku. Jesu pozvali i učesnike zadnje IOCA ekspedicije ? Trebali su, ako nisu, da izmijene iskustva o slanju LOG-ova, i poštivanju zemlje domaćina. To je moje skromno mišljenje. Penzionera sa šentade.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja