Po meni , ta priča ne drži vodu, jer oni su objavili cjelovitu informaciju na dx-world.net prije nego su počeli radit. Znači, baš kako sam jučer napisao, svijet zna, a Hrvatska, u kojoj se to odvija, ne zna.
Ponoviću svoju misao od jučer, lajtmotiv kojeg sam se držao cijeli život, ne mora nitko meni (ili nama) polagati račune što radi, gdje, i kako, za svoje slobodno vrijeme, trud i novce. Međutim, smisao IOCA programa je popularizacija hrvatskog Jadrana, to ne ide bez Hrvata !
Nekome je svojedobno bilo vulgarno, kad sam bio napisao da ne bi bilo kurvi, da nema jebača. Možda je izričaj prost, ali je suština istinita.
Baš se u IOCA programu, od uspostavljanja, pokazalo da mora postojati snažna sinergija aktivatora i lovaca. Ako aktivacija debelo počme, a nitko od hrvatskih lovaca, koji su gro, ne zna, nešto je trulo u državi Danskoj, ups, Hrvatskoj, i HRS-u.
To je ona figa, koju odgovorni u HRS-u drže u džepu, od prvog dana, od kako su oteli program pokojnom Emiru.
Ovu ekipu, koja sada aktivira u sklopu ekspedicije IOCA tour 2024, sam radio sa svakog aktiviranog otoka i prije 21 godinu, u sklopu IOCA tour 2003. Sve se promijenilo od tada. IOCA log on line, potvrda veze automatska, čim te robot prepozna u unesenom dnevniku, znači, nije potrebna QSL-ka ! Ostaće RZ3EC bez posla !
Ima(m) još pitanja, na koja sam nemam odgovora, no pitat ću po završetku ekspedicije. Za sada, mirno more, i da se nikome ništa ne dogodi. Ovdje grmi od 2 sata.