QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Wed Sep 04, 2024 3:02 pm

Lice od najvećeg poverenja.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 04, 2024 8:37 pm

Kad san ja ljubova sa pokojnom ženom, iša san 6 puta od Supetra do Bola pješke. Nije bilo asfalta, makadam, oni najgori. 6 ,5 do 7 sati hoda. Kad bi doša u Bol, (buduća) punica bi, bez riči, stavila kajin pod noge , da točan par uri noge, prin neg šta dođen u normalu.
Jednom tako, par kilometri prin Bola, zaustavi se pežo 404, sa narodnin zastupnikon Ivon Marinkovićem u njemu. Šofer Zore otvori vrata, i vikne : Aj , upadaj. Ja uliza, di neću, nabotile noge... Pita mene prvi prvoborac Brača, kako se zoven, di iden, i kojin poslon. Ja mu reka da me jubav vodi, i čigova je izabranica moga srca ! Kad je čuja, odma mu se lice razvedrilo, govori , citiram, "znan jon oca, bija je sa menon , sve do Trsta, pouzdan drug i borac 26. divizije. Dobro si izabra !"
Kad ti to i Partija kaže, znači, nema falinge ! ;)

Ista ti je stvar i sada. Ako imaš partijsku knjižicu vladajućih, sva su ti vrata otvorena. Ne moraš imat ništa u glavu, nije problem.

Zato Laureat i liferuje QSL-ke, od Podstrane do Duća, ta tamo su mu klijenti, sa Blidinja. Jer budalaš nije shvatio da je besplatan ručak - najskuplji !
Moga mu je i Nikola reć, ali nije ! ;) Ka i umjetnički dodatak. Kako prodati svoju zemlju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Sep 04, 2024 10:47 pm

Jarvis potvrđen na LoTW.Tribala bi i QSL-a doć.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 05, 2024 3:30 am

Tko umije, njemu dvije. Ne Ukrajinke, nego QSL.ke ! ;)
Mi, zalupati selaki, smo staromodni, mi šaljemo poštom. ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 07, 2024 6:35 am

Dolazi Jarun, pun obljetnica ! 10 mjeseci bez ijedne QSL-ke sa (nekad davno) hrvatskog biroa. Četiri godine i 75 dana bez IJEDNOG SLOVA, u vidu izvješća o troškovima QSL biroa !!! To zato da bi nas Laureat mogao besramno ucjenjivati, citiram, "biro radi, ali ga HZTK ne priznaje za troškove" ! Istina je, kao i uvijek, dijametralno suprotna, naročito kad imaš posla s profesionalnim lažljivcima. Ovo je onaj slučaj kad kriminalac viče, držte lopova, da se ne vidi šta on radi. Na bazi tiranije i samovolje.
Ionako , naknadno, sve IO amenuje. Zato i jesu suučesnici. Od vokaca za Petrinju, preko akcije DMR repetitor u svako selo, do ladanja dokoličara u istarskom hotelu.
Napominjem , tamo će opetovano dokoličariti oni koji ne šalju hrvatskim amaterima karte na odgovor, i koji ne šalju LOG-ove Neni za IOCA program ! Naše hrvatske pare, da koristiti, poštivati pravila i uzuse zemlje domaćina ne !
Zato se i jesu samozvani elitisti grlili i ljubili u Murteru s "logističarima", i "osloboditeljima Konavala", a dragovoljcima RH niti nisu dali ruku. Sve osobno vidio i doživio.
Zato nam i je ovako, besperspektivno. Tonemo sve dublje, a komorni kvartet svira "mađarsku" ...

BTW, i Jarun se financira od NAŠIH novaca. Tek toliko, da ne mislite da su na drugoj strani ovčice...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 09, 2024 7:24 am

Čujen jutros, na Radio Milevi, da je počelo preusmjeravat šlepere sa QSL-kama na Jarun... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 10, 2024 10:43 pm

Ima li vijesti it genocidne RS? Što kaže Dodik,jeli propustija onaj šleper prema Rusiji sa 9A karticama? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 14, 2024 7:26 am

Kako javlja Duboko grlo, od rane zore pristižu šleperi, puni QSL-ki, od Rusije do Brindisija. Tako i treba. Očekuje se obraćanje organizatora, i prigodno slovo predsjednika.
Ne Zoke, nego Laureata, pregriza jezik ko zlo promislija !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 17, 2024 5:06 am

Prođe i Jarun, nitko QSL karte ni da spomene. Prošlo i 9 mjeseci od zadnje pošiljke. Prošlo 50,5 mjeseci da QSL manager nije podastro članstvu financijske pokazatelje.
Slika i prilika "transparentnog" rada bratije u vrhu HRS-a. Sad će oni, koliko idući mjesec, među svoje istomišljenike, samozvane contest-elitiste i promicatelje napretka, u istarski hotel, na dokoličarenje, i prosipanje pameti, za naše novce, autokratskom odlukom predsjednika , druga Laureata. Ma di se nađu...Svaka ptica svome jatu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 18, 2024 6:21 am

Uvatija san jučer moga pošćera i pitan ga di su moje QSL karte ? On se kune da u ovoj godini nije došlo ništa. To znan i ja, kaži mi nešto što ja ne znam, rekoh ja.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK