by 9a2jg » Mon Aug 12, 2024 3:38 pm
Sve sam ja to danas zorno opisao, pod različitim topicima. Miću i mene nisu u Daruvaru pustili da učinimo po jednu vezu, a on , mecena, dao im 5.000 kuna. On mi je to osobno priznao. A nismo tražili da neko za nas odradi, nego mi sami, jer smo bili gori. Nisu se njanci tili nać sa nama, a kod mene su dva puta banuli bez najave, jedan put njih 6, drugi put njih 8, jili i pili, nije mi ža, ali kakvi su to ljudi, kad se nas dva najavimo u klupski dan, da ćemo doć, nitko se od njih nije pojavija ! Zna san ja da će bit takvi ishod, upozorija je mene pokojni Kefa, pa smo se doma natukli, i ponili sa sobon piće. Da nismo, ostali bi gladni i žedni. Neljudi, nemam drugi izraz.
Ali zato, osoba X, njihova nacionalna manjina, drugi su mu učinili nekoliko slotova, par dana nakon polaganja je bio u 9A adresaru, ja nisam ni nakon 59 godina u Savezu.
To su glasači klike na vlasti u HRS-u.
I, gledajući iz tog rakursa, Saša počme prodavat pamet, a tada, prije 8.5 godina, tri su stanice sa sjevera Hrvatske učinile 90-ak veza za svoje podobnike.
Normalno da sada nije panika, ni pressing, jer su Palmyra i Jarvis jedan entitet, oni sada laganini, kola-fjaka, jer je mafija to sve odradila prije 8,5 godina, i sad se pojedini našli glumiti moralne vertikale, a doslovce su, baš kao i pokojni 6W imali spisak sa sobon, da ne rečen Sarlin izraz, telefonski imenik.
Ko o čemu, kurva o poštenju. Pa rečeni Saša je jedini, u mojih 59 godina u Savezu, kojega san tužija Sudu časti, zbog laži i podmetanja, tipa GG ! Držali su moju prijavu u ladici, dok se nije taj Sud ukinija. Onda moreš zamislit kakva je on moralna vertikala da ikom na Balkanu popuje. Atroke pokojni Vlado Gotovac v.2.0 !?
Ali, to nije sve ! Pametni Martin, na braniku FT8, laže u svih 16, čim otvori usta. Baljezga da se Jarvis može raditi sa 20, 40 ili 100 W, samo da treba biti uporan.
Osobno sam se osvjedočio, niko ga nije radio ispod 500-800 Wout, plus usmjerena antena. Miće ga još zove sa bimom i kilovatom out ! Toliko o vjerodostojnosti izričaja HRS-ovih stupova režima.
Ima još, ali neću (za sada)pisati, jer bi se mora pokarat s onim dijelom Slavonije s kojim još nisam, a imam materijalne dokaze za moje tvrdnje. Pomalo, doće maca na vratanca.
Do sada su registrirane 4 postaje sa spiska koji nemaju ni jednu KV antenu na krovu, a na spisku su ! I onda Martin pita Ivu : Koji pasvordi ? Budala, ali teška.
Ima još, puna Raba.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja