Čitam po bespućima interneta uratke raznih influencera, da ne kažem hrvatsku riječ, jebivjetara, koji "opisuju" stanje na Balkanu. Kažu da je nesiguran !
Moj stari gost, nizozemski državljanin, porijeklom sa Curacao-a, mi veli : Ma pusti te crnčuge (a on crn ka ponoć !), od njih se ne može živit, prave teror nad mirnim građanima, nitko ne pušta djecu vani, čim smrači !
Drugi gost, iz Švabije, mi priča o teroru imigrantskih bandi, veli : Jedva čekam doć na odmor u Hrvatsku, da se nauživam mira i sigurnosti !
Pred sezonu, ti isti influenceri su bjesomučno, više mjeseci pisali kako je Hrvatska (pre)skupa, vrlo brzo se pokazalo da je njihovo pisanje bilo netočno, i tendenciozno.
Ko o čemu, ja opet o F-hafenu. Soba za dvoje, bez klime, bez interneta, bez TV-a, bez parkinga, 100 eura noć ! Na današnji dan se može naći u Dalmaciji 4-ležajni apartman, sve novo unutra, za tu cijenu.
Onda me ne čudi da je drug Laureat iša na studijsko putovanje u Dojčland. Malo je do sada uzima siromašnima, i dava bogatim (klubovima), sad se "školova", sad će i više.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja