Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2024 12:03 pm

Špota me jedan lik, da razapinjen Laureata, šta pomaže bidnome privatnom manageru, a da ne spominjem bivšeg predsjednika, koji je bija (i osta?) QSL manager za neke Hercegovce.

Odgovorija san tome liku, da taj bivši predsjednik HRS-a redovno čita ovaj forum, nek mu se javno obrati, i potpiše se.
Ne bumo gledali taj film, sve mi se pari. A da je jedan bivši predsjednik hendla (na papiru) QSL-ke za dva Hercegovca, jest, a sve šta se okoristija time, ja ću na trepavicama odnijeti na Blidinje. Ne sa ukradenom vučnicom, nego pješke.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 04, 2024 9:54 am

Prema zadnjem izviješću, dolazak jahte na Jarvis se očekuje tijekom dne 7. kolovoza, najraniji početak rada 8.-og , baš kao što je bila i prvobitna informacija.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 16, 2024 4:53 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/tonci ... ajnovije_d
Ovo ja sve javno pišem, odavno ! Sve potpisujem !

P.S. I čitatelji su u anketi potvrdili, velikom većinom, ispravnost autorovog i mog osobnog mišljenja u ovoj stvari.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 16, 2024 6:28 pm

55% je u anketi reklo "Naš Hajduk" ! Jeli misle da je njihov? Da su in ga očevi ostavili u dotu? :x
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 16, 2024 11:20 pm

S lovon od članarine su kupovali dionice, i postajali suvlasnici, a da nisu otvorili (svoj) portafoj. Primjer, zoran za završit u zatvor, a ne da se kurči vlasništvom ? Ali, ko sluša penzionere, a baš su oni svjedoci sraza Hajduka, od turneje po Australiji, do danas. Samo se nazadovalo, ka rakova djeca. A marčapija ? Di god se okreneš ! Rezultat realan, i za znalce očekivan.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 17, 2024 7:37 am

Sinoć je na NOVA TV bija interview sa Bilićem.Govori on da je financijska situacija u Hajduka dobra. :roll: :o
Gleda u novinara i kameru i bezočno laže cjelokupnu javnost. :x
J......e se njega za Hajduka i navijački puk.U laži se još niko nije utopija.
Hajduk je ispa autogolom.Nije slučajno autogol! Koliko su ih samo do sada zabili?
Još mi je u sjećanju ispadanje od Debrecena 8:0 sve skupa. :?
Triba ga privatizirat u potpunosti jer ovo je sramota i smijurija.Svit nam se ruga.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 17, 2024 5:27 pm

Triba ga privatizirat u potpunosti jer ovo je sramota i smijurija.Svit nam se ruga.

A da običan čovjek, navijač, zna šta su sve radili, prebacivali državno i gradsko vlasništvo, na Hajduk, da bi mogao uzimati kredite, davati garancije, koje su , u konačnici, opet plaćeni od poreznih obveznika ? U svijetu nema klupske nogometne škole, zvala se ona nogometna akademija, ili kaj god, a da se plaća iz gradskog proračuna ! Jedan Real, Barcelona, Roma, ili MU, sami plaćaju svoje škole talenata. Velim Rvatinama, i navijačima, su puna usta protiv socijalističkog uređenja, a to što se dešava s Hajdukovom školom, od tića do omladine, je nastavak onoga što je započeto, i uspješno se radilo u socijalizmu ! I sad se radi na isti način, samo su troškovi neusporedivo veći !
Ko vraća kredite ? Ko obnavlja stadion ? Ko ga je sagradija, i od čijih novaca ? Sve grad Split, i samodoprinos mene, i meni sličnih ! Obećavali su nan da će naša dica moć igrat na tim terenima, i kupati se na kompleksu bazena na Poljudu ? Komunistička prijevara koju koriste konvertirani komunisti, sada uspješni "manageri" !

Isto kao Zvjezdano selo ! U cijelosti financirano od samodoprinosa radnih ljudi i građana splitskog bazena, da bi bio igračka i privatni feud, plus uhljebljenje malobrojnih. HRS se kurči njime, a NITKO od ovih što ga obilato koriste, zadnjih 30 godina nije prstom, ni portafojom maka, od ideje, do realizacije. Koriste NAŠE trude.

Moga bi spominjati Otok Mladosti, Badiju, Fažanu, Pionirski grad, PARGD, dokazivati svoje tvrdnje, komu, i čemu ? Onima koji trenutno drže vlast, i smiju se budalama - volonterima ?
Ne, hvala.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 18, 2024 1:56 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/preds ... ort_prva_d
Je li vam sad jasno zašto su u HRS-u ponovo birali osobu na čelu NO-a, iako sam ja bio legalno izabran ? Da bi doveli svoju osobu, iz RKZ-a, i da mogu nastaviti kršiti zakon, kako im paše ! Zašto su smijenili Ivu iz NO-a ? Zato jer čovjek misli svojom glavom !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 19, 2024 11:06 am

Komunjare,udbašija je od 45-e na vlasti.Ne triba se čudit da nam je ovako.Ovo JE naša,hrvatska Domovina ali ne i država.Ona je jebena udbaška đamahirijica.Dosta ti je bacit pogled na Prisavlje,medije pa i taj HRS.Jeli se išta promilino od SRH? Moli li Boga i ide u crkvu na mise ijedan od njih? To su sve Turci.Da sutra Talibani dođu na vlast oni bi se njima klanjali.Hrvata sve skupa nema 10%.Mnogima to više od pola života tumačim.Malo se ko složija.Slipci pored zdravih očiju. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 19, 2024 11:54 am

Pitaj Laureata, kad ga vidiš, kako to on, koji po vlastitim izjavama, prezentira SVE splitske i dalmatinske amatere, nije bija na ŠEST poslijeratnih sahrana, predsjednika RK Split ? A u crikvu nije ni povirija, pa bi mu oltar na glavu ! On nas predstavlja ? Zemljo, otvori se.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK