by 9a2jg » Sun Aug 11, 2024 5:59 am
I dali su se neki ličnjaci "navući" od pametnog Martina, koji je čekao ekspediciju tipa Jarvis, da prosipa svoju pamet (?) i popuje svakom. Jer, iza svakog skromnog posta, nekog od ličnjaka, on mora reći svoju, i popovati svima ! Svakom loncu poklopac !
Ponavlja se priča, od prije 8 godina, kad daruvarski feudalci ne daše Mihovilu i meni da pristupimo stanici, a kamoli da sami odradimo Heard i Palmyru ! Ali zato, u logu je uredno bio lik, koji je položio netom prije, baš kao što je bio u 9A adresaru, a mi, koji smo 60-ak godina u Savezu - jok ! Tako i treba. Podobni naprijed, ostali stoj.
A Mihovil im neposredno godinu prije dao donaciju od 5.000 kuna. Jer su cvilili da im treba. On dao, a oni, njemu i meni, karinu od debelog vola. To je poso.
Ali, to nije sve ! Svakim danom, u svakom pogledu sve više napredujemo ! Širi se spisak onih znakova koji "odradiše" Jarvis, a nemaju nijednu KV antenu. Pomalo, sad se pravi novi spisak, onih koji ga odradiše, a nemaju ni KV uređaj ! Zadnja faza, su oni, podobni, koji nemaju ništa, ali imaju pasvord. Na te je mene pokojni Vincek upozoravao, pilone ove trule HRS-ovske vlasti. Pošto je obostrano mišljenje bilo zorno i vidljivo, on im nikako nije šmekao za predsjednika. Jer je izdavo knjige, a ne ljude.
Pametnima, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja