To se zaista i primjeti jer kod mene je K8R na prijemu bio -6dB što je u propagacijama kakve su bile kada sam ga radio izvanredan signal.
Ali što se krije u prijemu lisice? E to K1JT nije objasnio. Da li je osjetljivost poboljšana u odnosu na stari FH i na koji način? Neki novi aloritam? Ne znam ali dobio sam i fantastičan R-12dB raport.
Isto tako, lisica hendla u svakom periodu i po 8 postaja.
Verifikacijski kod - odlična stvar.
Što god da je u pitanju, novi SFH je stvarno nevjerojatan i superioran.
Navuko ih je pametni Martin, ko medu na med. Sad oni rade upravo ono što vrhuška hoće, preko Martina , da pastva razglaba o FT8, a ne što se događa u HRS-u, i HRVATSKOM eteru. Ali mladi su, shvatiti će, svakog čuda, tri dana dosta.
Kako to ne pišu da jedan moćni ARRL ne može pokrenuti stranicu gdje su DXCC standing-i, od 13. svibnja do danas ?! Ja pišem na ARRL DXCC desk, dobijam nemušte odgovore. A platio sam, ne malo za penzionera, nitko me nije tjerao, ali ne postupaju po onoj jedinoj kapitalističkoj premisi, platiš-dobiješ ! Dvostruka mjerila ! Za nas, male zemlje, vrijede jedna, za njih druga. Ti, mali, moraš platiti UNAPRIJED, i čekaš njihovu uslugu, i moliš boga da bude korektna i točna. Nitko ne brani tvoje interese ! Najmanje matični Savez. Ta šta oni imaju sa ARRL-om i DXCC-om. Nemaju ni s domaćim, hrvatskim programima, a kamoli će s američkim. Zato nam i je ovako.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja