by 9a2jg » Sat Jul 13, 2024 5:55 am
Jučer mi je bilo drago čuti Ladislava gdje PRVI aktivira 9AFF imotska jezera. No, pitam se, mora li stranac baš aktivirati nešto hrvatsko prije Hrvata ? Po Martinu, je to normalno, jer, po njemu, hrvatski eter nije hrvatsko nacionalno blago ! Očekujem da će Paklenjake i Palagružu aktivirat koji Talijan, ionako ih njihova službena politika svojata, još dok sam išao u školu. Dobro je govorio JBT, da iredenta nikad ne spava, i da tamo preko još postoje gradonačelnici svih dalmatinskih gradova, i otoka, i primaju plaću za svoju funkciju. Sad, kad im je premijerka desničar, ništa me ne bi čudilo. Da ne bi Hrvoja, mene, i još par slobodomislećih ljudi, još bi 9A8DV radio bez dozvole! Do koji dan će IOTA contest, pa ćemo vidjeti ko će i kako radit. Iman spisak od 10 stanica koje uopće nisu poslale LOG našem IOCA manageru! Česi, Slovaci, Slovenci, Mađari. Tako i treba, vide nered i bezakonje u državi, u HRS-u, pa se sukladno tome i ponašaju. Bosanac iz Beča je samo eklatantan primjer, samo koristi situaciju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja