QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Thu Apr 25, 2024 5:18 am

Malo sam se raspita, u Švabiji, i u Španjolskoj, nisu angažirali dodatne snage za hendlanje tolikog broja QSL-ki ! U Dojčlandu 5-mjesečna kampanja, u Španjolskoj jednomjesečna, procjenjuju da će biti oko 2 miljuna veza.
Atroke pravnik na pola radnog vremena, i dva volontera, dva puta sedmično po 4 sata ! Bujrum !

Nešto se više tajnica ne naslikava ispred paketića sa QSL-kama ? Dobila ugovor za novo radno mjesto, pa ne treba...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 27, 2024 4:48 pm

Utanjilo nešto s kartama. Manje i za privatne managere. Nema više ni besplatnih stupova, filtera, antena i lineara. Jezikom kriminologa, nema mrtvaca, nema slučaja ! ;) Prošla baka s kolačima. Gotov je kurvin pir. A ako se promijeni predsjednik, prestat će i onaj drugi , da ti HRS hendla stotine tisuća karata, u oba smjera, za 300 kuna ; u naravi, od moje i vaše love ! Zato se primatelji tih danajskih darova straše promjene predsjednika. Jer ovaj im je, do sada, išao na ruku, za njihove prljave interese, ko kec na desetku !

A gdje su oni klubovi koji godinama ne plaćaju članarinu, a QSL-ke im redovno stižu, a outgoing otpravljaju ? Takvi dobijaju prvi !
Koruptivno vodstvo NIKADA nije objasnilo članstvu zašto je nekim klubovima oproštena članarina? Mi, koji nemamo prihoda, plaćamo redovno, oni koji imaju prihode, ne plaćaju !
Ova tragikomedija ima uporište u Alanu Fordu, Superhik uzima siromašnima, i daje bogatima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 02, 2024 3:42 pm

Šta ste navalili na QSL-ke, ionako prvi (u ovoj godini) tradicionalno dobijaju (kronične) neplatiše !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 05, 2024 3:17 pm

Sada i neki europski manageri traže 3 eura za odgovor na direkt za Europu ! Od EB7DX, nadalje. Jedino je I2YSB ostao na prethodnoj kalkulaciji, na jedan znak, koliko hočeš potvrditi slotova, za 2 $ ! Kapa do poda Silvano !

U Hrvatskoj ništa novo ! Najviše žugaju da nema ništa od biroa oni koji kronično ne plaćaju (ni) članarinu HRS-u ! Naviklo brajo, da dobijaju redovito, i prvi, i još im drug tovariš predsjednik nosi ! To je fora, a ne mi, koji plaćamo i šutimo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 06, 2024 6:03 am

Ali, to nije sve ! Čitajući opise na qrz.com , neki kupljeni, i remote znakovi su PROMIJENILI tekst, i sada im piše QSL via 9A biro !
Vidilo brajo da može za siću, pa što da ne !? I nitko se ne srami ? Jer za sram, prvo moraš imati obraz i čast. I služiti hrvatskim amaterima u Hrvatskoj, a ne tuđincima !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 07, 2024 6:37 am

Zapeja šleper na A1 ? Ili ga isključilo iz saobraćaja, na kolnoj vagi u Bosiljevu, bija je pretežak ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 08, 2024 7:07 am

https://www.hamradio.hr/qsl-biro-na-16- ... u-osijeku/
Znači, bez hamfesta, nema karata ? Za nas, što južnije, to tužnije, onda nema šanse, jer drug Laureat osobno nosi za privatne managere i gastarbajtere, kronične neplatiše članarine-njegove miljenike i mušterije. Pošten čovik može samo sist i plakat. I onda drug Laureat lakonski izjavi da nije istina da su klubovi Savezu samo bankomati ! Je, istina je, i ne samo to ! Otom, potom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 12, 2024 4:35 pm

Neka su namireni svi žetončići, gastarbajteri u raznim državama, vjerni dizači ruku na izbornoj skupštini, i kronični neplatiše.
Valjda će doći red i na obične članove, koji smjerno, pokorno i redovito plaćaju članarinu ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 15, 2024 6:04 am

Jučer pričam s sjedinom, kakav sam i sam, i on mi veli da u neovisnoj Hrvatskoj nisu NI JEDAN PUT dobili QSL karte poštom ! Sve go Mirko i Slavko !
E pa druže, ne meže ! Ne bi doseglo za vokce u Petrinju, dokoličarenje po istarskim hotelima, hamfestima koje HZTK ne plaća !

Pisa san pravniku u Nizozemsku, šta on kaže na situaciju ? On na 4 ure na dan, i dva puta tjedno mu dođu volonteri, po 4 ure svaki.
Onome u Beč ću tek pisat, pomalo, duga je (izborna) godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 21, 2024 8:27 pm

Posla san in zeru karata na biro, da bar udarnice vide kako to izgleda. Kad već ne dolazi ništa nama, da mi damo njima ! Od blagdana, do državnog praznika, brojimo dobivene paketiće karata. Zadnji put pred Božić, za koji dan je Tijelovo, a ujedno i Dan državnosti.

Animira san i par prijatelja da in pošalju, da ne moraju plest džempere, i vest goblene...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK