Kao što sam odavno napisao, 95% zastupnika ne pročita poslane materijale za skupštinu. Spadam u onaj ostatak od 5 %. Pažljivo sam ih proučio i našao više kukavičjih jaja, od koji ću sada spomenuti samo neka.
Pođimo od ICC -a.
Ovaj skup je organizirao Radioklub Poreč u suradnji s Hrvatskim radioamaterskim savezom.
Zaista nas drže za bedaste, i kratke pameti. Ovaj privatni skup interesnih skupinica i pojedinaca, su pojedinci i organizirali, onda kad su vidili da in fali para, tražili od druga Laureata da im da, a ova floskula koju sam citirao je naknadno izmišljena da bi se "opravdale" potrošene pare. Kako i par mladaca koje su tamo ubacili u zadnji čas. Nakon opetovanog traženja po pristigloj dokumentaciji-radnim materijalima za skupštinu, nisam uspio dokučiti koliko je HRS tamo ukrcao love. A mislim da sam vješt, i kvalificiran !
Priča druga. Izvedenica od Potemkina. Kažu da su 7 klubova i ZARS obučili 56 operatora MLAĐIH od 30 GODINA ! Prvo, te nitko nikad nije čuo na opsegu, nažalost. Drugo, oštancali su ih, radi broja, i da povuku novce od HRS-a, a poslije ispita se o njima ne brine nitko !
Treće, najvažnije, što upozoravam nekoliko godina, oni stalno pomiču granicu tzv. "mladih", baš kao što sam prije nekoliko godina i pisao, da će se dogoditi, i da se događa. Ovdje su doćerali cara do duvara ! Sad su im (bar za promidžbu!) mladi do 30 godina ! Mašala ! Meni su od tih godina djeca išli u školu. U onom nazadnom sistemu.
Priča treća. Znate koliko nas koštaju dvije udarnice za 2023.g. ? 68.475 eura. Ili, 5.706,25 eura mjesečno ! Atroke Kalifornija !
Sad mi je jasno šta je govorija pokojni Šime Đodan, na predizbornom skupu HDZ-a, 1990. g. u Kaštelima : Hrvatska lisnica, u hrvatskom džepu !
Dopuna ovoj trećoj priči. Zna predobro drug Laureat da nije bilo tajnice, i pomoćnice joj, da ne bi nikada postao predsjednik. Zato on dobro podmazuje kola, koja dobro voze. Je li izborna godina ili nije ? I zadnji put je postao predsjednik sa 27 % glasova biračkog tijela, i to sa glasovima onih koji nisu smjeli biti pripušteni glasanju, ni u ludilu. Ali, kad se male ruke slože...
Priča četvrta. Ni u radnim materijalima ne napisaše KOJI su dobili priznanje Nikola Tesla ? Valjda zato jer su ljudi to zaslužili ?
Ima još, kamara...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja