Zove mene sinoć prika, iz lječilišta, na rehabilitaciji je nakon teške operacije. Pita me hoću li uzeti učešće u nastupajućem fildžan natjecanju, u organizaciji HRS-a ? Ma jel' ti to mene držiš za budalu, pod stare dane, velju ja. Neka im rade oni koga su stavili u 9A callbook, mene u neovisnoj Hrvatskoj, nisu. Stavili su osvjedočene sluge agresora, i one sa platnog spiska JNA, mene nisu. Nakon što mi je pokojna supruga TRI puta slala privolu za javno objavljivanje, i još su joj treći put rekli da ne može sken, nego original ; i to je pokojna uradila, i OPET je nisu uvrstili, baš kao i mene ! Na dušu bivšoj i sadašnjoj tajnici, i njihovim nalogodavcima, iz sjene, i oni za javnost !
Neka im rade stotine oštancanih operatora (na papiru) u uzdaničkim klubovima, još čekamo Davorov odgovor zašto je to tako ! On zna, ta ćaća mu je sjedio u Izvršnom odboru, zna povijest i način događanja, ne naroda, nego 30-godišnjeg falsificiranja.
Neka im rade kupljeni znakovi, i noćas sam slušao Amera gdje radi sa američkim znakom sa remote postaje u Hrvatskoj, bez iskaza da je u Hrvatskoj, kazneno djelo, nitko ne trza ! Pa nije Koki direktor KMC-a Rijeka ! Nije valjda da jedini Koki ima nerv na ovakve, bez lažne patetike, domoljubne, i stvari suvereniteta, i integriteta ?
I , za kraj, ali daleko smo mi od kraja, u aktuelnom španjolskom programu je uzelo učešće 443 hrvatska znaka. Stranaca nema, a svi klubovi mogu stati na prste jedne ruke ! Neka se nad time zamisle vajni, nadnaravni, sposobni, koji vode HRS. Ne samo da je to rekord svih rekorda u neovisnoj Hrvatskoj, nego nešto što se nije, i neće više dogoditi.
Baš kao u novokomponiranom narodnjaku, " što ja nemam to što ona ima...!"

To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja