Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Jan 30, 2016 5:48 pm

Dakle, ako se nije izjasnio na odgovarajući način ne može se podrazumijevati suglasnost.

Bez tih koji se "podrazumijevaju" materijali ne bi bili usvojeni jer za njih nije glasovala natpolovična većina (44 od 99).

I što sad? Hoćemo li samo to sve konstatirati ili ćemo prijaviti nadležnoj instituciji?

Balkanski muljatori, i imitatori demokracije, tipa aktuelni predsjednik HRS-a su inauguirali sustav u kojemu ne mogu izgubiti vlast, osim ako ne umru !
Jer, oni pišu pravila igre, onako kako im paše, a to je , u kojoj god okreneš kombinaciji, da je većina glasala za njihove prijedloge, planove i zaključke.
A nije tako.

Jer nisu samo Adam, Ivo, Zvone, Koki i još par sjedina, buntovnici bez razloga, nego su ovo flagrantna kršenja osnovnih postulata demokracije, i ponašanja u njoj.

Problem je samo što se ne skupi kritična masa poštenih ljudi, skupi lovu za advokata, podigne tužbu, i ganja sudom ove očite prekršitelje zakona.
I tada bi HRS (financijski) najebo, jer bi oni ziher izgubili, a trošak parnice bi opet išao od naše članarine ! Nema više Faraona, da "posudi" HRS-u za nepostojeće, i mortibuduće planove rada i možebitne aktivnosti ! Prošla i baka, i Severinac, i odvjetnici, sa lovom, i kolačima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 31, 2016 11:30 am

Ako će se počet kupit lova za tužbu, tu sam ! More još penzioner odvojit koju kunicu, za dobrobit radioamaterstva. Purgeri, na potezu ste !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 01, 2016 7:20 am

Šta je, hahari, di su muda ? Ostala, morti, na prvoj crti ? Kako kome, seveda !

Šta bi rekli naši stari, uvečer trista, ujutro ništa ! I tako već osam godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 03, 2016 10:35 am

Jutros me ukorija jedan Purger, mlađi od mene, veli, ne triba nan tvoje učešće za podizanje tužbe, skroz si neinformiran, to se dela i bez penzionerskih učešća !
Iz tvojih usta, u Božje uši, zavapih ja.
Samo da izađemo iz ove žabokrečine...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 05, 2016 7:39 am

kao što bi rekao Mladen Delić : Ljudi moji, da li je to moguće?
Predsjednik CB klubova hoda i javlja se na Baofeng UV5R 2m/70cm uređaj. Ima li on amaterski razred? Ako ima na radio-amaterskim frekvencija propagira Cb. Ako nema, u prekršaju je. Ako vokac koristi samo na PMR frekvencijama da li koristi malu snagu? Ako koristi veliku opet je u prekršaju

Ljudi bi rekli, a opet, ne bi rekli, ne bi se tili zamirit ! Budi muško, bar jednom u životu, i umri ! Ovo je sve jebo lud zbunjenog. A nit sam zbunjen, nit lud !

Čelnici i "umnici" HRS-a puštaju, već lijepi broj godina, da se u HZTK promovira i instalira stav da u Hrvatskoj jedini koji nešto radi u sferi komunikacija je Savez CB klubova Hrvatske ! Đuka dela, Đuka organizira, Đuka promovira, Đuka (a ne radioamateri, moliću lijepo ! ) u Kraljevici, Đuka na Znam, hoću, mogu u Zagrebu, Đuka po školama, Đuka na pokaznim vježbama...
Paštetu se bojim otvoriti, da iz nje ne iskoči Đuka !

Ponoviću se, oprostite mi, što čuh, na svoje uši, na legendarnom Titovu govoru u Splitu, 1962.g. , citiram " gdje mi ne radimo dobro, neprijatelj se ubacuje, i radi..."

Naši (vražji, a ne naši!) samo znaju dijeliti stimulacije (ne međunožne), jubilarne nagrade, i predlagat svoje janjičare i pasdarane za društvena priznanja, društvene i naše novce.

Najviše ih je zajeba drug Gumeni, taman su bili sve naštelili da Nikola Tesla ima i novčanu komponentu, i napisali, bez srama i stida, da se to može ISTOJ OSOBI i više puta dijeliti.

Utješili su se odlukom IO-a o stimulaciji klubovima koji izbace veći broj tečajaca. Kolika je to produkcija, vidin po bandovima, ne moš se obranit od te najezde. Koliki je to pritisak, možete zamislit, da uzdaničkim klubovima sjedine iz drugih sredina odrađuju South Sandwich i South Georgiju.
Bitno je samo da Nikola 5W reklamira na dx clusteru svoj školski klub, po cijeli dan. Ili, morti su dečki to , ka dobri i savjesni đaci, sami napravili ? Učenik uvijek nadmaši učitelja !
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Feb 05, 2016 9:52 am

Vidi meni je Đuka baš simpa...
Kad god ga vidim ili pročitam ->
sjetim se priča, basni & bajki o stručnjaku za marketing u HRSu

Mislim da Đuka radi više za radioamaterizam u 9A nego svi naši
postovi na ovom i onom Forumu zajedno.
Đuka rulz :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Feb 05, 2016 10:27 am

Opet se moram ponoviti, i citirati svevremenu irsku (katoličku) poslovicu : Ne osuđujemo grešnika, nego grijeh !

Zato je i Tito, 1962.g. , bio veći katolik od Pape, i vidio iza horizonta, zbog toga sam ga i citirao, u mom prijašnjem postu...

Nikad nisam, i neću, kritizirat Đuku (kojeg, BTW, i ne poznam) i CB pokret. Nisu oni nama smetnja, i trn u oku, ili kal na nozi. Nama su to "naši" !

Ja to uvik komentiran na jedan te isti, nepogrešiv, način ; nikad ti se rasni pas neće doć umiljavat, džukela redovito hoće. Ne triba ti ić na Žarkovicu za to spoznat !
Pametnima dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 05, 2016 2:12 pm

Drago mi je da su ljudi koji diskutiraju na HRS forumu "došli sebi" i shvatili da nije pojava Đuke, i on osobno , neprijatelj ; on je među nama.
Birajte ga još koji mandat, kad van je tako dobar, ili se pridružite tužbi .
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 06, 2016 9:22 am

Od ove kolosalne besmislice gore je samo beskičmenjaštvo saveza i io.
Brisanjem granice između nas i cb svatko tko uzme vokac u ruke postat će radioamater...
Pa kad krenemo po Hrvatskoj >:(

Nisan odavno citira druga Gogu, no kad je u pravu, to valja istaknuti ! Biće da mu svježi noćni zrak razbistri pamet zadnjih dana. Pozivanje CQ- a na frekvencijama VP8SGI na 7 i na 10 je samo nuspojava.

Jutros me jedan Talijan ubija u pojam, spotira druga Gogu iz Splita ! Lassie se vraća kući ? Ili ga ne puštaju iz Šibenika ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 06, 2016 12:11 pm

Aj' ća, javija se "pametni" Martin ! Koliko puta moran napisat da su on i drug Gumeni poluperiode iste sinusoide. Bljesak uma druga Gumenog, daje kinetičku energiju zamašnjaku u Martinovu mozgu. Razlika je jedino u smislenosti izrečenog. Drug Gumeni, za razliku od Martina, misli, i napiše smisleno.

Ali, ovo je godina božanskog milosrđa, možda se i Martinu prosvitli pamet. Čuda se događaju.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK