Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Jan 20, 2024 6:56 am

Sinoć mobitel nije prestajao zvoniti. Ljudi zovu, raspituju se, informiraju, pravilno, ne podliježu dezinformacijama, došli pameti. Pitaju me, većina, tko ti je taj novi predsjednik, ne poznamo ga, nismo čuli za njega, daj malo informacija.
Neću ovdje sad pisati ode, kao npr. Martin (po zadatku) o tajnici, kad je trebalo objasniti "neukom" RA puku, zašto treba tajnica dobiti extra novčanu nagradu za izvedbu na YOTI, a ne vrijedni karlovčani, i dugorešani. To je bilo kao da Maria Callas gostuje u Ogulinu !
No, niti sam ja Ari Onasis, niti je moj predsjednik medijska, ni ikakva zvijezda, a, boga mi, nije ni cura za udaju, pa da je provodadžija hvali. Mali, skroman, pošten, samozatajan, kadar ponikao u AKL-u, i AKL mu je intravenozno u krvi do smrti. Za ilustraciju, navest ću samo ocjenu jednog visokog časnika, za vrijeme rata u Bosni : Mišu ostavi na jednom mjestu, sa miljun maraka, vrati se za godinu dana, naći češ, i njega, i netaknute marke, na istom mjestu.
Dakle , dolazimo do krucijalnog pitanja : A di si ti bio 91' ? Jesi li se sakrivao iza radne obveze, ili si dao svoj doprinos obrani jedine (?) ti Domovine ? Jesi navigava, i izbjegava doći u hrvatske luke, da te ne zaskoče s bijelim mob pozivom, sve do iza Oluje ? Jesi li se ti okoristio ratom ? Je li tebi bio rat, ili brat ?

Imamo mi osoba, koje trenutno HRS vodstvo umjetno uzdiže na image sceni, imaju po 3 - 4 putovnice. Takvi su, u trendu. Mišo, ja, i nama slični, dragovoljci DR-a, u Hrvatskoj i BiH,im ne šmekamo, mi imamo samo jednu ! I jednu putovnicu, i jednu Domovinu. Nema rezervne. Zato im i ne pašemo.

Jer, puno bi se lakše bilo "dogovorit" s nekim tko je na prodaju, ta on ima (svoju) cijenu. Plate, ta ne daju iz svojega džepa, kao ni stotine tisuća (zli jezici kažu, s sudskim i advokatskim troškovima, preko miljun !) kuna u izgubljenoj parnici Severinac.

Još po nečemu im naš novi predsjednik ne paše. Nema doma nijedan klupski uređaj, ni klupske opreme, koliko ispod nokta ! Jebi ga, ne meže u društvo onih koji svaki ima (najmanje) jedan KV i/ili UKV uređaj doma, bilo klupski, ili od Saveza, na revers !

Nema ni partijsku, ili stranačku knjižicu, jebi ga, opet neće ništa kapnut iz županije, ta zna se kome ta špina curi u lonac !
Zato mu je drug Laureat i dao ispit, znak, i pogodite sami što još.

Mi, iz 114.br HV, znamo, do u bobu, baš kao i vukovarski branitelji, tko je bio u obrani Grada i Domovine, tko nije, tko je dopisan.
Zato smo mi trn u oku, raznim političarima, od grada, preko mjesta župana, do nekih državnih struktura. Jer, nemamo računa, koristi, a ni namjeru sakrivati lažnog branitelja.
Ne pada nam na pamet lažno prikazivati neke osobe da su bili branitelji, ako nisu. Tu je drug Laureat nenadjebiv, laže čim trepne.
Ne muči ga savjest kad javno izjavi da je iz CBM-a bilo preko 250 branitelja. Rekla bi moja pokojna mater : U laži se niko nije utopija. Zato je drug Laureat još živ.

Za kraj još jedna "mala" crtica. Kad je bila opsada Banovine, svi dragovoljci iz AKL-a su bili u njenom obruču. Nisam vidio NI JEDNOG iz CBM-a, CIG-a, CFN-a, ili CPB-a. Neki dan mi je JEDAN kolega rekao : Bio sam i ja, ali kao SZUP ! To se, ovdje, ne pika.
Kad je bila opsada ratne luke Lora, sve sami AKL-ovci, ta bio sam tamo.

I onda MPT lipo piva : Jesu li vas prevarili.... ? Jesu, brajo, jesu, mi dobili rat, oni uživaju sve blagodati mira i neovisne države Hrvatske. Samo, u tom hedonističkom samouživanju, apetiti su im postali preveliki, pa prodaju Hrvatsku, svakodnevno, svaki na svom području odgovornosti.
Baš kako piva pokojni Arsen : Ako je moral, prosječno pao, znači, i ti si svoj udio dao...

Ruski amateri trenutno imaju SES programa Blokada. Oni ne dozvoljavaju da se zaborave bitke kod Staljingrada, Moskve, Kurska i ostale.
Mi ne obilježavamo ništa, jer nas vode oni koji nisu ni bili nigdje, a mnogima je i upitno domoljublje. Čak ne obilježavamo Dan roda veze HV-e, čemu onda dalje produbljivati ovaj razgovor ?

Čitajte , dragi štioci, sutra bude zanimljivo, i veselo štivo, kako za koga.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 21, 2024 7:35 am

Jedna od karakteristika penzionera je, osim kronično malih penzija - nesanica. Stari ljudi ne mogu spavati, pa dumaju cijelu noć, pretresaju i inventariziraju svjetske probleme, od Huta, do Davosa !
Jedan takvi, kakav sam i sam, zove, nasabajle, veli da ima bombastičan materijal ! Ajde, istresi, da vidimo što je to, da li je vrijedno objavljivanja ?

On odma u glavu : " Znaš li ti da u RK Marjan ima 6 ličnjaka koji nemaju važeću dozvolu za rad ?! Od toga dva bivša predsjednika !"
Izdiktira on meni znakove, ja odoh provjeriti, stvarno govori istinu, jedan 9A2, tri 9A3, jedan 9A4, i jedan 9A5 !
Sad ja nazva njega, pa mu velim : Šta ti kopaš po registru i arhivi HAKOM-a, nisi ti GG, on je zadužen, ispred države, za "otkrića" takve vrste ? Osim toga, imaju oni samozvanog dragovoljnog tajnika, koji je i odgovorna osoba kluba, on se stara za zakonitost rada!
To je drug Laureat. Koliko se on stara za svoju pastvu, svjedoči i činjenica da, kada je lani istekla dozvola, aktuelnom predsjedniku, nije ga upozorio, nego sam ja to učinio ! Penzioner mora pomagat penzioneru, osim toga, to je AKL-ov kadar, nije u njega CBM uložio, koliko crno pod noktima ! Dobro je izjavio jedan prebjeg, pred puno ljudi : Jednom AKL-ovac, vazda AKL-ovac !

Mene zaintrigiralo, idem ja vidjeti da li tako nemarno i aljkavo drug Laureat radi i u RK Kaštilac ? Ukucam tri pozivne oznake, za koje napamet znam da pripadaju tom klubu, od te tri , dvije nemaju važeću dozvolu . Zatvorio sam web stranicu HAKOM-a, neće oni mene pokolebat ;) !
Ni Rus kojemu je on proteže, nema važeću dozvolu. A ćer QSL manager. Nešto mi tu ne štima. A na 9A8MDC digli hajku ! Tako i treba, uvijek vikati, držte lopova, dok puno veći lopovi marišu, gdje stignu ! Pokojni Emir se vrti u grobu.

Ali, da mi zaključimo temu. Vidili drugovi i gospoda da predsjednik Saveza radi bez dozvole, pa misle : Kad može on, koji bi trebao biti prvi među jednakima, uzor za zakonito postupanje, što da se i mi, sitna boranija, tako ne ponašamo ?

Među onih 6 je "samo" jedan Banjičar ! Tako i treba, ipak je Banjica dovela balkanske mangupe u red. Zato nas JNA nije imala šanse poraziti !

P.S. Tko misli da lažem, ili da sam na "nečemu" , neka nazove, izdiktirati ću mu spisak pozivnih oznaka ! Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 22, 2024 7:08 am

Samo me je zvalo dvoje, da im kažem kojih je to 6 znakova. Ostali mi, valjda, vjeruju na riječ. Ne znam da li je to dobro, ili ne. Jer i Isus je rekao nevjernom Tomi da stavi prst u njegovu ranu, da se uvjeri ! Nakon toga mu je rekao : Povjerovao si, zato što si vidio !

Ja zaista ne znam što bih još trebao podastrijeti hrvatskom RA puku, da im otvorim oči, da konačno uvide da imaju posla s kroničnim, do sada ne sankcioniranim, kršiteljem zakona, a o amoralnosti nekih njegovih autokratskih odluka, nesumnjivo štetnih za RA zajednicu, bi se moglo naširoko raspredati.

Raisa je u ofenzivi. Široki front, nekih drugih snaga, kojima drug Laureat pomaže, i samovoljno sufinancira od našeg novca, je počeo načimati našu obranu ! I meni iskaču pop-up-ovi sa reklamama za njena videa ! Znači, očito je za koga, i za čiji račun radi UI !

Sad se počimaju viđati rezultati onih djelovanja, začetih pod krinkom "obuke" za HamSphere, u Estoniji ! Možemo mirno spavati, jer tamo je bila i sadašnja tajnica. Ona instruirana, a Laureat joj šef ! Bar na papiru. Znamo tko joj je STVARNI šef, i čije naloge sprovodi.

A čovjek iz Haife im je suport. Kad sam bio sasvim mali, taj mi se naziv urezao u prva pamćenja, jer su od tamo dolazile naranče, umotane u crveni papir, nalik na krep-papir, na kojem je pisalo Jaffa - Haifa. Ne ni Izrael, ni Palestina. Pametnom dosta.

Pažljivo danas s alkoholom, naročito ovi drugovi na funkcijama, i kojima je kaštelanski crnjak do ruke ! Ta vidjeli smo njegovo razorno i devastacijsko djelovanje u Kraljevici ! Ne ponovilo se !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 23, 2024 6:08 am

Dugo pišemo, evo već 15 godina, dolaze na RA scenu neki novi klinci, nafilovani namjerno krivim informacijama, stoga moramo ponoviti gradivo, svojevrsni remake, kao npr. remake filma Prohujalo s vihorom, ili Alamo ! Tek toliko da znaš kome možeš okrenuti leđa.

U bratskom gradskom RK Marjan je bila jednostavna shema, Privukli su mlade, obučili ih na tečaju, držali ih na spisku, uz napomenu da, kada im dođe poziv za regrutaciju, ne idu u nadležni općinski organ, koji je poslao poziv, nego da s tim pozivom dođu do predsjednika kluba, kapetana bojnog broda, koji je sređivao, u interesu države i JNA, gdje će vojni obveznik biti poslat na služenje .
Tamo bi, po završenoj obuci, najčešće na Banjici, bili slani, po sklonostima, da se subspecijaliziraju. Od svih njih, jedino Edo 2TW nije savio kičmu, i poštovao "red". Zato i je završio, nakon obuke, u Pazinu, cijeli vojni rok, uživa boga svoga, po cili dan u (civilnom) radio klubu.
Kako su se dobro subspecijalizirali, ne čudi mene da drug Goran "otkriva" notorno poznate činjenice iz HRS arhiva, a drug Rolando iz Ureda državne uprave, odnosno županijskih ureda za udruge. Neka se čitatelji sami upitaju kako, i tko im to omogućuje i dozvoljava ?
Odgovor vam je pred nosom.

Od 1976. do 1982. sam u Splitu stanovao u zgradi gdje su bili pretežito radnici Carine. Tako mi je, vrata do vrata, stanovala carinica iz Splita, čiji je muž bio kap. I klase KOS-a, umro je preklani. Kad bi se ujutro vidjeli, kod odlaska na posao, pozdravio bi me sa : Zdravo komšija, kako ide ? Ja bi, pospan, nešto promrmljao, tek toliko da budem pristojan. Jednog dana, on će ti meni : Ne moraš biti tako ladan, ta znamo mi sve o tebi, i tvom radu u radio klubu, javljaju nama drugovi iz onog drugog radio kluba ! Odšutio sam, što nije moj stil. Pretpostavljao sam tko mu referira, na redovnoj bazi, i ne sumnjam da je bio upućen "do daske" !
Završi Domovinski rat, moj susid, kap. I klase JNA, završi kao penzioner u činu bojnika HV-e.

A što reći za aktivnosti njihovih subspecijalnosti, od Muzila, do Meljina, od Dugog otoka i voda veze, do Kumbora, od Kamenara do Sombora ? Što reče jedan, nedavno preminuli član njihovog RK-a, dipl.ing.elteh. : Nas će uvijek trebati, koji god sistem dođe !
On je držao tečajeve, tesao mladce, pravilno ih usmjeravao, i stvarao kadar, za godine i desetljeća koji dolaze. Dobro ih je istesao.
Zato nas "prijavljuju", treći put u zadnjih 6 godina, i svaki put pojedu govno. Jer, za razliku od njih, mi radimo pošteno, i po zakonu.
Jer, kako poslovica kaže : Ne bi bilo kurvi, da nema jebača ! Ako ga i nema, treba ga stvorit, gdje nema slučaja, treba ga napraviti, da Služba opravda svoje postojanje, status i aktivnost. Zato je uvijek (barem) jedan i u IO-u HRS-a. Da se zataška što treba.

Da zaključim, za danas, i nadalje drug predsjednik HRS-a krši zakon, blokira informacije, i ne dozvoljava članici da konzumira prava koja joj pripadaju. Dokle ? Dok ne dođe tuk na utuk ; svakome dođe maca na vratanca, pa će i njemu.
Ničija nije do zore sjala...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 24, 2024 6:33 am

Gledam spisak hrvatskih (?) postaja koje su radile Kliperton, vidjeh na drugom mjestu 5TW, ne poznam čovjeka, ajde, kažem sebi, pođi na qrz.com , amatersku inačicu svepametne Wikipedije, pa vidi tko je. Pođem tamo, pročitam što treba, čovjek u godinu dana od troslovca postao dvoslovac. Ako je ispunio formalne uvjete, nema zbora, sve legalno. Ali, na Balkanu, ako i ispunjavaš sve uvjete, treba ti poguranac ! Pri kraju njegovog teksta nađoh par rečenica u kojima hvali druga Laureata, do nebesa. Ja zbrojih dva i dva, ta on je sve to ostvario i promijenio u njegovom mandatu ! Rekli bi Mostarci : Valjo mu !

Ali, to nije sve ! Ima jedan, još bolji. 9A0S, i on je u 5 godina, od anonimusa postao jednoslovac. Upravo ovih dana se on krenuo verbalno obračunavati sa Nenom, sve njegove "argumente" oko tečaja i mladih sam odslušao u socijalizmu, ne treba mi to još jednom.

No, koja je poveznica ova dva slučaja, osim nevidljivog pokroviteljstva druga Laureata ? Dubrava ! Kako u dolini Neretve postoji "dolina kardinala", tako, očigledno, nama tu pred nosom, imamo dolinu lumena, Dubravu. Vidiš, kako se sada beru plodovi našeg socijalističkog rada, i ulaganja u omladinu, puno mi je srce kad sad vidim da nisam zaludu vodio klupsku djecu u Pionirac, u Dubravu !

A na šta će drug Laureat biti ponosan, kada ostari ? Na djecu, koja su postali ljudi, korisni ovom društvu (najnovija sintagma Uzdanice!), sigurno ne, iz prostog razloga što ne postoje !
Kako se god ova stvar valja dalje, razabire se samo jedno, sve mi više sliči na priču Jazavac pred sudom. Vi, mlađi čitatelji, sigurno niste pročitali tu priču, pročitajte je, mi stariji je znamo, jer nam je bila obvezna lektira u pučkoj školi. Valjalo je.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 25, 2024 7:00 am

Ne prozivam nikoga, no postoji određeni broj postaja koje su sudjelovale u natjecanju i danas, na dan 24.01.2024. nemaju važeću dozvolu. Nažalost, u HAKOM online bazi se ne može provjeriti dokada je prethodno izdata dozvola trajala.
Pokušati ćemo ubuduće odmah istoga dana pregledati bazu i uključiti što više znakova koji se nalaze u natjecanju. Postaje za koje se ustvrdi da na dan natjecanja nemaju valjanu dozvolu kod HAKOMA biti će bez razmišljana diskvalificirane.

Ne moram napominjati da rad bez valjane dozvole predstavlja prekršaj u očima zakona Republike Hrvatske. Iako je moj osobni stav da mi je iskreno više stalo do poštivanja svih datih pravila 9A natjecanja nego do te zakonske odredbe.

Ovoga puta, apropo poštenja u domaćim natjecanjima i te odredbe - zatajilo je KV povjerenstvo, iako realno ja ne znam dali je ikad tako nešto dosada bilo provjeravano od strane komisije - slobodno ubuduće računajte da će se ta kontrola vršiti.

Žalosno da ovo može napisati mlada osoba, koja bi trebala promicati zakonitost i red, a ne da mu je osobno više stalo do pravila KV natjecanja, nego do važećeg zakona u RH !
Ali, opet ponavljam, od glave riba smrdi, kakav predsjednik, i klubovi u kojima je on odgovorna osoba, takvi i članovi !
I još jedno slovo, ja sam I PROTEKLIH GODINA ukazivao na takve UNLIS postaje koje su radile u HRS-ovim fildžan natjecanjima, NIKADA NITKO nije ni trznuo. Možda zato što su u pitanju bili važni i provereni drugovi, od osobe sa Muzila do pukovnika JNA ?
Zar slučaj 9A8DV nije eklatantan za stanje u HRS-u ? Više od 10 godina radio sa Velog Drvenika (bolje upućeni kažu 15!), i dok lani Hrvoje nije digao frku, ništa se nije dogodilo. Da li to označava jedan hobistički krovni savez koji poštuje red i zakon ?

Ali, to nije sve ! Mirko (pre)mudro prešućuje i onu amoralnu komponentu koja se javlja kod nekih odgovornih osoba klubova, a sve u želji da budu što više plasirani ! Tako drug Laureat, godinama, pa i u ovom Zimskom kupu, angažira Alena 3MA, kao vrsnog operatora, da mu bude jedan množitelj više ! To je kao kad Saudijci angažiraju Messija, plate ga stotine miljune dolara, a na tribinama njihovog "derbija" 580 gledatelja (njihov službeni podatak) !
Dodatna ljiga je i činjenica da , u tom odnosu snaga i komplotu, taj isti Alen se samospotira, i to kao 9A1CKL ! Zemljo otvori se !
Samospotiranje u jednom takvom minornom natjecanju, ispod ljudskog dostojanstva. A samospot akonto 9A1CKL, koji je, BTW prije rata imao više ličnjaka nego Splićani, je uvreda za časni klub u Šibeniku.

Da zaključim, a već sam nekoliko puta zaključio na ovu temu, u zadnjih 15-ak godina, veliki autokrati, i oni koji pate od manije veličine, ne prezaju od svih balkanskih metoda da bi bili prvi, ili što bolje plasirani. Drug Laureat je samo eklatantan primjer.

Trebam li ponoviti da onih 6 ličnjaka iz RK Marjan i ovlaš pregledano 2 iz CIG-a, JOŠ UVIJEK nemaju valjanu dozvolu za rad ! Zašto ? Zato jer u neovisnoj RH, ako imaš političkog moćnika, mecenu i sponzora, osioni autokrate misle da mogu raditi što hoće. Misle, jer se nisu borili za neovisnu RH. Dragovoljci, širom Hrvatske, pa i iz RK Split, jesu. Zato im i ne pašemo. Zato se i ne osvrću na naše umrle članove, od predsjednika, do običnog člana. Rekao bih, na njihovu dušu, ali to bi bio govor u vjetar, jer je nemaju.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 27, 2024 10:14 am

Znači, para za osvojene IOCA medalje - nema ! Jer su ih potrošili na nepripadne božićnice ! Koje su izglasali članovi IO-a, bez srama i stida. I jer je drug predsjednik, svojom samostalnom odlukom dao novce za ladanje u istarskom hotelu ! Isto kao i vokce u Petrinju.
Onda, je li ovo privatni savez, ili društveni ? Za Jedino međunarodno KV natjecanje, svake godine traže sponzore za nagrade ! Ko je ovdje lud ? Ja nisam. Jer, ako u jedinom natjecanju tražiš sponzore za nagrade, izgubio si osnovnu djelatnost i poslanje !
Promašio ceo fudbal !
Bitno je da ima para (naših, dakako) za akciju DMR repetitor u svako selo! Jer je gledatelj iz Vinkovaca tako zahtijevao. Ima žnoru.

No, nije dobro. Počeo se češće čuti znak druga Laureata u eteru. Od kada je izvadio dozvolu za rad. Prišapnuli su mu da je UNLIS.
Čak sam ga i ja čuo, dvaput, u fajtu pile up-a za TX5S. A more bit da je to bija njegov garzun, manoval, potrčko, kak vam paše.
Koji za njega obavlja te sitne, drugorazredne poslove, dok on duma koji će uređaj biti ponuđen marvi sitnog zuba, kao beneficirani.
Jer, izbori su pred vratima, treba osigurati ruke u zraku.

Ja znam koja će firma-dobavljač biti izabrana. Tko god misli suprotno, otvorena je kladionica, moj tip ima koeficijent 1,1. Znači, sigurno, kao u SBER banci.
Tko je u dvojbi koji će biti dobavljač, neka pogleda prvu i zadnju scenu kultnog hrvatskog filma Bakonja fra Brne. Ima ga na YT !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 28, 2024 7:32 am

Učenik, još od antičkog doba, do danas, redovito nadmaši učitelja ! Tako i fanovi, ili sljedbenici druga Laureata su postigli ono što nitko nikada nije, radili su Kliperton, FT vrstom rada, a nemaju ni kompjuter, ni internetsku vezu!

Nemojte se čudit, pa i cura rodi dite, a muža nema !

Ta je praksa i početa pod tom istom "odgovornom" osobom, na IZM-u u Broćancu. Jedan, sada pokojni, operator, je vraćao "dugove" koje nije sam napravio, nego drug Laureat, prema pokroviteljima, i mecenama, raznih vrsta. Za uzvrat, mogao je guštat na IZM-u, čak i spavat tamo, blizina groblja mu nije smetala. A bilo je, ili tako, ili krni lovu ! Samozvani doajen se odmah bio usprotivio, uz poklik : Neću ja davat 500 kuna, ja sam Doajen ! Rečenica je ušla u antologijsku zbirku bedastih izreka RA u Hrvata.
Svojedobno, puno prije zahtjeva druga Laureata, jedan bogati klub sa sjevera Hrvatske je bio uveo to isto, a obrazloženje kolovođa tog čina je bilo kolosalno : Mi smo kosili travu, oni nisu ! I ta je izjava u navedenoj zbirci !

Znači, ne krivite druga Laureata, nije on to počeo, samo je uspješno nastavio ! A sada mu fanovi promiču aktivnost, čak su je proširili.
Jedino šta još fali na Broćancu su filtri, ka na Kozjači ! Budu, na mlado je, ima još fore. Samo je payback bolan, prvi put. Poslin se navikneš, ka i magarac na batine. I onda, ako gazda jedan dan ne da magarcu uobičajenu porciju batina, magarac dođe sam, i podmisti leđa. Navika je jebena stvar. Ne moreš više živit bez nje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 29, 2024 11:27 am

Od kako sam ušao u RK Split 1965., do danas, uvijek je bilo članova kluba sa Murtera. Od jednog, do tri, pa dođe neumitni odlazak sa ovoga svijeta, sad imamo "samo" jednog, ali vrijednog ! Sve su to bili normalni, vrijedni, i pošteni ljudi, pjesnik bi rekao, "za uzor".
Nikada nisu mijenjali klupski dres, AKL-ovci, do smrti.

Pametnima, dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 30, 2024 5:45 am

Nešto su "utanjili" oni koji su otvoreno pozivali na nepoštivanje zakona, u normalnom životu, radu i postupanju HRS-a. Valjda ih je koja trezvena glava sa strane diskretno upozorila da se ovo čita, od Norfolka, preko Vladivostoka, do Orange county-a, CA !

Dragi moji štioci, nepoštivanje zakona, uskrata informacija, i/ili netransparentnost istih, prema klubovima-članicama i pojedincima , je također kršenje zakona. U HRS-u se to provodi sustavno, evo već 21-u godinu. Prema nama se odnose kao prema podanicima u carskoj Rusiji, ili Otomanskom carstvu.

Moram li (opet) pisati da onih 8 ličnjaka, u dva kluba, gdje je drug Laureat "odgovorna" osoba, još nema važeću dozvolu za rad ? A stalno rade na opsegu. I njihov samopostavljeni volonterski tajnik to zna cijelo vrijeme ! Namjerno sam napisao volonterski, jer on, u svom samoreklamiranju, napisa kako on to radi dobrovoljno i volonterski ! Isto kao da tajnici u ostalim radio klubovima za to primaju plaću ?

Na trećem mjestu, gdje je (ne)odgovorna osoba, HRS-u, uporno skriva podatak o plaćenim članarinama HRS-u za 2023.g. Pošto znamo kako su, prvo Pilat, a onda on, muljali s istima, opravdano je za pretpostaviti da je aktivirana balkanska močvara, koja ga je i zadnji put izbacila na površinu, kao jedinog kandidata. Pokojni Vincek je to sve znao, pisao mi o tome, i distancirao se od svih amoralnih i kriminalnih radnji te vrste.

Sve navedeno, u kombinaciji sa davanjem HRS-ovih KV uređaja na (beskonačni) revers, oprost klupskih članarina, podržavanje akcije "DMR u svako selo", plaćanje ladanja samozvanih kontestera u istarskom hotelu, forsiranje donošenja nezakonitih i amoralnih odluka na IO-u, samo su put i katalizatori, za još jedan mandat. A tu se, naravno, uzima u obzir i nova nabava beneficiranih uređaja, a što sam nepogrešivo predvidio, prije 4 godine.

Jesmo li Burkina Faso, ili Hrvatska ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK