Što se dostave okrnjenih materijala tiče, molio bih te da mi napraviš uslugu i provjeriš na koju e-mail adresu su dostavljeni materijali zastupniku mog matičnog kluba (RK "Jadera" Zadar) jer sam kontaktirao svog zastupnika i rekao mi je da nikakve materijale nije dobio. Mislim da će ti sve biti jasno čim dobiješ odgovor od tajnice a dao bih se i kladiti da ćeš sigurno naći opravdanje za to i reći da smo sami krivi.
Valjda imaš neko opravdanje i zašto do Kokija nisu stigli materijali. A sigurno postoji i razlog zašto se ti materijali ne objavljuju na webu (iako je, po Statutu, rad HRS-a javan).
Ivo, i ti i ja znamo istinu, nisu poslali nikome ! Što reče moja pokojna punica Slavonka : Lažu, i kola mažu ! Ne s kolomasti, nego lažima ! Osobno sam provjerio kod još 5 klubova, pričao s zastupnicima iz tih 5 klubova, nitko nije dobio ništa !
S jednim se osobno ne slažem, što si napisao, a to je objava radnih materijala na webu. To nije to. Svaki zastupnik treba dobiti radne materijale na SVOJ mail,
Interesantno kako nas drug Milin uči redu, da bi mi to trebali razglabati, i secirati u klubu. On to nije NIKAD uradio, u oba kluba gdje je odgovorna osoba (podatak za Guinness-a ) ! Dok je predsjednik AKL-a bio živ, on bi pregledao, ja pregledao, izmijenili mišljenja, koja su bila, nakon 40 godina, skoro pa identična !
Rad HRS-a je javan onoliko koliko vlastodršci hoće. Ništa nam nisu prezentirali, od Vanuatua, preko Reuniona, do Samoe ; koliko je utrošeno hrvatskih društvenih sredstava ? Kako napisah neki dan, zazivam 18 godina da javno polože račune koliko košta rad HRS QSL biroa ? Koliko košta 25-godišnje hendlanje gastarbajterima, preko privatnog managera, za siću (zadnje 3 godine)? Pa nisu Hrvati bedasti, znaju da nema besplatnog ručka ! Ni američkog, ni ijednog.
Još uvijek čekamo spisak ugovora sa OiV-om, u sklopu akcije svakom slavonskom selu DMR repetitor ? Koji stoje pretežito prazni. Jer tu uslugu mogu ostvariti drugom tehnologijom, besplatno. Jer je gledatelj iz Orange county-a, CA, to tražio ! Koliko je predsjednik autokratski sam odrezao, i dao, NAŠIH novaca, za rekreaciju samozvanih elitnih kontestera u istarskom hotelu ? Mi još čekamo Davorov odgovor zašto nema mladih, od Istrijana, nadalje, u HRS-ovim KV fildžan natjecanjima. Doći će, kad i članarine HRS-u iz RK Pazin, tri članarine, 4 laureata ; je li ih mater učila minimumu pristojnosti i kućnog odgoja ?
Jel se vratio KV uređaj Saveza u D-12 što ga dadoše na revers ?
Moga bi ovako do Sudnjega dana, ali, što reče pokojni Vincek, veliki čovjek i domoljub, čemu, i kome ? Onima šta se ku..e znakom, a odbijaju poć na poštu po paket QSL-ki ? Šta nisu, urbi et orbi, članstvu HRS-a, podnijeli račun o radu "iz kuće" 3 godine ? Šta uzimaju nepripadajuće naknade, od NAŠIH novaca ?
Zazva bi nadolazeću svetu Lucu, kršćansku mučenicu iz Sirakuze na Siciliji, da im otvori oči, i prosvitli, samo oni ne vjeruju u to. Baš kao što reče Isus : Imat ćete i dražega od mene ! Zlatno tele !
P.S. Dobro me je drug Laureat nasmija, da prekovremeni sati ! On to nas, da škužaš, zajebava.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja