Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Wed Aug 09, 2023 1:37 pm

Mikija davno nismo čuli.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 09, 2023 6:05 pm

A šta ću ih slušat, atroke radit, kad ne šalju QSL-ke ! Od glave riba smrdi, od repa se čisti. Mostly.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 11, 2023 7:48 am

If you worked me as 9A/W7MTH, I was operating remote from the 9A Remote Ham Radio station in Croatia. This page has the log for 9A/W7MTH, but all my info is on my home page linked here: W7MTH QRZ.com

Ovo piše na njegovoj qrz.com stranici. A on, cipa li ga, cipa, sa remote stanice iz Hrvatske. Jer su mu Judini sljedbenici iz HRS-a to omogućili. Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 16, 2023 6:31 am

Zove me tip, pita hoće li rad sa Samoe biti remote ? Dao sam mu broj predsjednika, neka njega pita.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 17, 2023 6:46 am

I jučer mlada Turkinja cipa sa remote-a u Hrvatskoj. Drug predsjednik će objasnit HAKOM-u da je to hrvatska mladež radila...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 5:43 am

Slušate li vi te remote stanice u 9A?
Gdje su MUE ili kako li ste već nazvali našu YOTA ekipu? U zadnje vrijeme ja čujem samo hrpu stranaca, što YOTA što starijih sa plaćenom pretplatom.

Ja ih slušam, i tu nema Hrvata. Sve go stranac. I sve iz istog jata. Onog koji je poslužio kao potka Laureatu, Ulipu i tajnici, za razgovor s HAKOM-om, a koji je ujedno bio alat da se zamagli pravi razlog - komercijalno iznajmljivanje privatnih MTS-a na amaterskim frekvencijama.

Drugovi, nemojte se čuditi zašto pametni Martin vrši odvjetničke usluge za tu bratiju ? Ta oni su mu ukazali čast, pozvali ga u Karlovac, da održi "predavanje", da makar i na jednu uru, bude "jedan od njih" ; ta on takvu "čast" ne bi dobio od nas, da, kao mačka, ima 7 života !

Slušao sam tu "našu" YOTA, ili mladoliku, momčad kako radi. Prebrzo, a da bi se uživalo u vezi. Američki sistem velikih brojeva, ta znamo tko su im mentori i ideolozi. Nisu poslali dnevnik sa IOTA natjecanja Neni, a QSL-ke, ako ne sjedne, napiše, i ne pošalje Braco, ne treba ih očekivati.Več viđeno sa nekoliko SES stanica HRS-a, od WARD-a, Tesle, pa naprijed...
Dobro je reka drug Tito : "Tko ima takvu omladinu, ne treba da strepi za svoju budućnost !" Ako ćemo se zajebavat.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 19, 2023 1:23 pm

Sve mi je jasno ali ne ide mi uglavu di su oni pusti mladi operatori iz RK Vidova Gora,Kaštilac? Ja čujem jednoga do dvojicu.Di su se dali svi ostali? Nije moguće da su baš svi krenuli trbuhom za kruhom u Njemačku,Irsku...? :roll:
Nešto tu ne štima.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 1:42 pm

Reni, sve go krimos, od Laureata, preko Pavišića, do Uzdanice. Jedan je u Zagrebu izračuna, iz dokumenata ZTK i HZTK, da su ta tri kluba naštancala, od 1992. do danas, preko 500 operatora. Nabroji mi ih 10 ? Ne trudi se, nečeš. Jer ih NEMA ! Jer su to bile prenapuhane brojke, za zadivit ZTK, pa HZTK, pa gradonačelnicu, pa RTL, pa ZABA-u, pa komisiju za nagrade , pohvale i lovu, i to je bila jedna nirvana, koju su poremetili tamo neki južnjaki, klerofašisti, palioci guma po Stradunu, i njihova bratija. Usudili smo se pokrenuti površinu vode na toj žabokrečini, koja je vapila za onim dječakom iz Andersenove bajke, da uzvikne : Car je gol ! Il' Potemkin, Munhausen, ili Mičurin, svejedno.

Svi su se oni nafatirali, priznanja, novaca, uređaja na revers. Vjerujem da nisu ukrali ništa. Ali, dali su ruke sagraditi monstruma, koji je bio sam sebi svrha, i koji danas jede zadnje ostatke nekad uzornih klubova, ne u Jugoslaviji, nego na Balkanu, a i šire.

Ni tu nisu stali, nego su prodali Amerima znakove, za keš, a eter im dali na pladnju, kao da smo zadnja kolonija. I tu je Domenico, iz Orange county-a u pravu.

Poturica gori od Turčina.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 19, 2023 1:47 pm

Ali svi ti koje si spomenija nisu Poturice već Hrvati! Jesu malo crveno ka piturani ali nisu stranci.To i je najžalosnije. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 1:56 pm

Nemoj me Reni vuć za jezik, završit ću na sudu ! Pa nije JNA ukrala uređaje sa Visa, nego su ih tamošnji crveni drugovi "sklonili" i poslin preprodavali !
Mi smo, kao vodeći klub u regiji, svima pomagali, i posuđivali uređaje, pa tako i radio klubu u Visu. V.d. predsjednik im je bio vojno lice, musliman, iz YU2CDU, PPS-a CBM-a iz Lore. Kad se počelo kuhat, slali smo bezbroj poruka da vrati naše uređaje, ništa.
Ja sam posljednji, iz hrvatskog korpusa, po zadatku sekretara Sekretarijata za NO Split, išao na Vis, 25.8.1991. , poslije mene više niko, do odlaska JNA sa otoka. Kad sam došao u Kut, di je bio Centar za OiU, i RK, osuli su na mene drvlje i kamenje, da šta san doša, da san in donija razdor, da oni imaju odlične odnose sa JNA, da iden odakle san doša ! Sve Hrvat do Hrvata. Ti su krčmili poslin naše uređaje, a nije ih JNA odnila u Boku, kako su neki tili prikazat.
Moga bi još, ali, bolje ne. I ja, i oni, znamo istinu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK