Za moj ukus, razumno je pretpostaviti da rkz nije objesio dozvolu za prvi far aka yu2vhf zato jer im nije bila na raspolaganju ili jednostavno nisu konzultirali nadzornu službu HRS/SRH u smislu svrhovitosti i potrebitosti javne obznane iste.
Zdenka Kovačiček pjeva pjesmu " Ja sam žena, za sva vremena...", drug Goran je čovjek za sva vremena, i sustave. Takvih ima još par, sjede u IO-u HRS-a. Da se promini još 50 sustava, oni bi bili dobri, podobni, "prihvatljivi"... Po Darwinu, opstaju samo vrste koje se mogu prilagoditi, i koje se prilagode, ostale (iz)umiru. Znači, moja će izumrijeti, a Goranova će o(p)stati. Tako i treba.
Jer, u protivnom, tko bi vršio advokaturu pro bono, malo za Stručnu službu HRS-a, pa malo za RKZ, pa onda gdjegod ON misli da treba narod čuti NJEGOVU verziju i razumijevanje slučaja.
A slučaj nije slučaj, nego je jedno obično građansko i civilizirano ponašanje. On je, baš kao i drug Laureat, izvan tog okvira, za njega ne postoje pravila, propisi, zakoni, on i drug Laureat ih svjesno krše, onda naknadno objašnjavaju HRS ovčicama kako se oni normalno ponašaju, a što to "objašnjenje" je prst u oko tim istim ovčicama, i što ih javno smatra budalama, tko za to haje.
Hrvatskim jezikom, da Gorane, mi odavno, još iz socijalizma, nismo ista kategorija, i nećemo biti, do smrti. Jer, naučen sam da poštujem zakone svoje zemlje, a ne da ih kršim.
Kako ste ti i drug Laureat naučeni, vidljivo je i iz vašeg javnog djelovanja već više od 40 godina, ne birate sredstva i tuđe žrtve da bi plivali u bari. Upravo stoga, moj odgovor na tvoj zadnji post sa VHF foruma je ovdje, jer tamo igraš onu istu igru koju si igrao prije 15-ak godina, a što je rezultiralo mojim izbacivanjem sa foruma HRS-a.
Ti tvrdiš, "zasluženo", ta ti si sudac Roy Bean, 21.vijeka, sudac , porota i krvnik ! Samo, da se nisi malo previše uživio u tu ulogu ? Sjeti se Ikara, i zašto mu se odlijepilo perje...
Izmaknule su ti se obje stolice 2007, izmaknut će ti se i sada, jedna jedina. Baš kao i Miki, koji se pokušava , po drugi put, samorehabilitirati, ne znam zašto, ali, valjda, on zna.
Želim ti dug život, i mirno more...