Drago mi je da službujući u Agitpropu čita naš forum, informiše nadležne koji dejstvuju. Tako i treba. Sukladno tome, kad su pročitali moj post, netko, očito pametniji i mudriji od njih, su naredili da se makne njihova reklamna fotka.
Ali, to nije sve ! Čemu stavljati pozivne oznake službenica koje nisu nikad, i neće, učiniti nijednu vezu ?! Isto sam pitanje postavio i prije 20 godina, samo je onda bila Pčelica u pitanju, 9A5BEE. Da raskošnije izgleda ? Da se zna da su polagale u Ozlju, na Kozjači, ili kod Pukija ? Ziher 100 %, ko da ih sad vidim. Nek se meni javi itko tko je sa njih dvi, i tajnicom trećom, ikad ostvario radio vezu ! Nema šanse. Ma ni s Pukijem. Bilo ih je još, po IO-u koji nisu operatori, doveo ga drug Laureat, da mu diže ruku. Naučilo brajo, u skupštini ZTK I ŽZTK Split, štela, samo takva, nema je ni na Samoi ! Mostly.
Akcija Prometa u Splitu nije urodila plodom. I dalje nitko ne dolazi u prostorije RK Marjan. Članovi mozgaju da sklope neki deal sa Uberom ?
Govorila je jedna, da je njena teta Roža prin rata držala kažin, i, kad ni iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe ! Pametnima, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja