by 9a2jg » Tue Feb 09, 2016 9:04 am
Ne vjerujem svojim očima, ista dva aktera nastavljaju javnu "diskusiju". Onaj koji dobiva svakih 20-30 dana po "zemljačkoj žnori", zajebava onoga koji , ka i ostatak Hrvatske, ne dobija nikako.
Rad QSL biroa pozitivno ocjenjuju samo dvije instance , NO i IO HRS-a. Jedino oni kažu da je sve u redu. 99% Hrvatske, da nije. U inozemstvu, s kim god sam razgovarao, svi govore isto, vrlo neredovito i, općenito utanjilo...
U Hrvatskoj, da nije hrvatske šutnje, da su ljudi normalni, ka nisu, rastrgali bi ih ka dobermani...
Uvijek se sjetim Marinkove izjave na HRS forumu, bio ga je podržo Mato, pa naglo vidio da je pojeo govno, da, citiram "dobro i dobijamo koliko plaćamo" ! Tu bezobraznu izjavu nikada nije komentirao ni predsjednik, ni iko iz NO ili IO-a ? Zašto ? Jednostavno zato što ih pola ne dela s kartama, a druga polovica misli kao Marinko !
Znači, godinama imamo rukovodstvo koje ne služi bazi, nego baza služi njima kao bankomat, za financiranje ARG izleta, izleta uopće, stimulacije i jubilarne nagrade.
Kad se samo prisjetim lovačkih priča o 700 kg QSL-ki za koje nije bilo mjesta na štandu, do 80 kg Japanaca, Braća Grimm i HC Andersen, united, nisu ravni Marinku, i ekipi.
Meni osobno, nije krivo što ne dobijamo uslugu koju smo unaprijed platili, nego što nas drže za budale, evo devetu godinu.
Kad su me mornari, ka maloga o'kužine, prvi put vodili na kurve, u riječkoj Bonaviji, jedno su me naučili : Mali, čin uđeš, šolde na kantunal, a očeš ća jebat, to ni važno !
Od tada san (naglo) shvatija da se samo kurve plaća unaprijed.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja