by 9a2jg » Tue Jun 06, 2023 5:50 pm
Kad san bija sasvin mali, čuja san poslovicu : Nesta para, nesta prijatelja ! Život mi to stalno potvrđuje. A, neovisno o parama, drugovi i čelništvo HRS-a su popalili sve mostove prema onim strancima koji su volili (i vole) hrvatsku obalu i otoke, i Hrvatsku, i koji su, kumulativno, više odradili aktivacija nego svi hrvatski aktivatori zajedno, NHF. Sramno ponašanje , od Kraljevice, nadalje, je slika i prilika stanja u HRS-u, te osobne, i RA kulture. Mene bi bilo sramota. I zato jer je MENE, ni krivog ni dužnog, bila sramota, jer sam iz hrvatskog korpusa, otišao sam za stol Aniko i Ferija, i s njima divanio.
O Tiboru da ne pričam, ispast će da se hvalim. A koštalo me debelo, a drugi su potegli korist i beneficije. I takvih primjera imam more...
Odlazi nam tajnica, ARG na jahtama i jedrilicama oko Murtera, i osiono i nabusito obraćanje meni sa skupštinske govornice, kad sam ih prozvao za ignoranciju i nebrigu za IOCA program.
Od ARG-a na brodovima, do totalne nule, to je slika i prilika (ne)rada stručne službe i vodstva, a njihove fantazije ne može smislit ni barun Munhausen, u kooperaciji s vlastelinom Potemkinom.
Ne ponovilo se ono što se događalo zadnjih 20 godina !
Last edited by
9a2jg on Thu Jun 22, 2023 4:25 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja