Obradovali su nas drugovi fotkama sa UKV derneka. A di će se održat nego tamo di je uređaj HRS-a na reversu. Drago mi je za fotke, sve su super, osim jedne. Predsjednik za šankom, ispred njega fanta!
To mu se još u životu nije dogodilo. Šta će rigat po noći nakon fante ? Nije kigijenski. Tapete su u hotelu Kraljevica morali bacit, nije prošlo ni na kemijskom...
Pričan ja to jutros s kolegon, i on mi otvori oči. Veli, pa on to čita na naš forum, a zna je da je u kadru, pa kaže, ajdemo zavarat neprijatelja ! Je, puno me zajeba, ka Bugarin tuku. Vuk dlaku mijenja, ćud nikad.
Gledan face na fotkama, stare, nasmijane, to je dobro. I ja bi bija nasmijan da proguran digod ćer na dobro i stalno radno misto. Pero je poslovično mrgodan, ali i to ima svoj razlog, njegova napušta dobro radno misto. Adam zajebant, ka i uvik, samo mi se puno postara, Davor je još nabacija kila, oće to, sa druženja na druženje, fanta napumpa ljude

Pogotovo ona austrijska...
Gledan sve poznate face, sve ostarilo, posidilo, mišići se obisili, treća životna dob. Još malo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja