https://www.hamradio.hr/prva-mjesta-u-y ... atjecanju/Dakle indoktrinacija , pokroviteljstvo (ne bez računa) i ukazivanje na jedan jedini put razvoja RA mladeži u Hrvatskoj se nastavlja. Lokacije od 1TT, takvo stanje podržava vrh HRS-a, na čelu s predsjednikom i potpredsjednikom, te samozvani elitisti, i uzdanički klubovi Supetra i Pazina.
Kažu da je omladina do 25 godina ; do tada sam imao 5 godina staža, ženu i dvoje djece, ma možda sam ja staromodan, a...? Pregledao sam što piše na qrz.com za učesnike iz Hrvatske. 5 učesnika od 18 g, jedan od 16, sve ostalo 22 godine , i puno više. Za 12 učesnika uopće nema podataka o godinama starosti ! Neki su se javljali i pod dva znaka, kao prijatelj iz Njemačke, doživotni predsjednik iz Supetra, Daruvarčani, Ozljani, i još neki... Nas i Kineza, 3 miljarde !
Što rade lokacije koje su 30, 50 i više godina građene i financirane društvenim novcem ? Figuriraju kao privatni feudi, koji se ne smiju dotaknuti ? Stranac vam voda djecu po Hrvatskoj, uz blagoslov vrha HRS-a ! Pažljivo tkana paukova mreža, zadnjih 8 godina, daje svoje "rezultate". I nikoga nije sramota, nitko se ne poziva na etičku i moralnu odgovornost ! Zašto i bi, to su utkali u Plan za 2023.g. !
Da li je, i koliko je, članova glasalo za to, ne znamo, jer dokumente o glasanju nismo nikad vidjeli. Kriminal. Ali, očito to nikoga ne dira, osim mene.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja