Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Feb 23, 2023 8:43 am

Priča mi jutros član mog kluba kako ga je 3KG "napa" na bandu, pita ko je on, kako je dobija znak, i sve takve pizdarije. Kad je vidija da su mu ataci neuspješni, prominija je retoriku. Izrazio je sumnju da AKL još postoji, i otvoreno ga pozvao da dođe u CBM !

Ja san zna da drug Milin čini sve kako bi AKL postao što slabiji, ali mu to ne uspijeva. Sad je stavija i nejakog 3KG u taj borbeni ešalon. Kad je spa na njega, ka "specijalca", onda mu je stvarno dogorilo do nokata. A ovaj samo vraća "dug", ta znamo kako je dospio u LOG 3Y0J !
Vratimo se malo u povijest, majku svih nauka, i učiteljicu života. 3KG je bio godinama član AKL-a, kod mene je polagao B klasu. Cijelo vrijeme bivstvovanja u AKL-u nije učinio ništa za klub, koliko je crno ispod nokta. Iz kluba je otišao na početku demokratskih procesa u RH, i stvaranja neovisne Hrvatske.
Dok smo ja i naš narečeni član, iz prve rečenice, bili dragovoljci DR-a, iz 1991. , narečeni 3KG je tuka more i zarađiva dolare. Mi u Gardi, bez ikakvih prihoda, on se kurči svojim dolarima. Ne virimo ni njemu, ni ikom u novčanik, samo on sada uživa plodove NAŠE borbe, i on sad nalazi za shodno da ON dragovoljcu DR-a govori šta bi trebao raditi! Ta nije svatko prebjeg, ka on!

Ali, to nije sve. Kako drug Milin dirigira akcije svojih "specijalaca" njega je predložio, a HAKOM potvrdio za ovlaštenog ispitivača RA razreda. Neodoljivo me podsjeća na dan kad smo 1991. zauzeli Centar veze na Kili u Splitu, zarobili potporučnika JNA I.L.-u, koji nam je otvorio kasu, i u njoj našli planove rada mreže veza, koju je napravio pokojni član CBM-a, a bivši član AKL-a, koji je u jednom mandatu čak bio i predsjednik kluba ! Došla prva poslijeratna lista ovlaštenih ispitivača, mi , koji smo bili dragovoljci DR-a NISMO bili na listi (iako smo prije rata bili), a oni koji su do zadnjeg dana radili za JNA, jesu ! Trebam li pisati da je potpis pokojnika i na famoznim diplomama fantomskih ispita u Makarskoj, za koje nisu znali ni oni likovi sa Hvara, koji su taj ispit "položili" ! Trebam li pisati da su sva tri imena na tim diplomama "banjičari" ? Trebam li pisati tko je organizirao te ispite ? Sve ćete to čitati u knjižici koja će , ja se nadam, izaći, za mog života.

Ima još, samo me život tare, pa, za sada, nemam vremena pisati, no, dragi čitatelji, imat ćete priliku pročitati tko je tko, na RA i društvenoj sceni, zadnjih 60-ak godina.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 26, 2023 7:00 pm

https://www.hamradio.hr/download/Popis_clanica_2021.pdf
Alo Hlebinci, ste dumali da će, poslije moje prozivke neki dan, stvari krenuti na bolje ? Naivci jedni. Očekujem da službenicu HRS-a opet nagrade za iznimne napore i rezultate u 2023.g.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 02, 2023 3:50 pm

IO je jednoglasno donio
O D L U K U
Formirana je komisija za primanje novog/nove tajnika/ce u sastavu: Rolando Milin 9A3MR, Saša Vincetić 9A3AG i Dražen Paunović 9A7DP.

1./2023. redovne sjednice Izvršnog odbora Hrvatskoga radioamaterskog saveza, koja se održala
putem ZOOM platforme, 27.2.2023. godine u 19 sati.
Sjednica je započela s radom u 19 i 15, a završila s radom u 20 i 15. sati.
Prisutni članovi Izvršnog odbora: Rolando Milin,9A3MR – predsjednik Saveza, Saša Vincetić, 9A3AG,
Zlatko Matičić 9A2EU i Željko Vidović 9A3DVI.
Ostali prisutni: Dražen Paunović,9A7DP – predsjednik Nadzornog odbora i
Stručna služba HRS-a: Marija Sorić,9A6PAX

Kakav Nušić, kakav Jovan Sterija Popović, kakvi bakrači, ovo su scenaristi 21. vijeka. Šteta, samo jedan od njih je bio u vrhu HRS-a, kad su je primali, i kad su joj mijenjali sistematizaciju, sa srednje na visoku. I Njonjo bi sa govornice rekao : Blaž, daj se saberi ! ;)
Predsjednik NO iz istog kluba kao i ona, 3DVI treća ruka predsjednika, a Zlatko je podoban za sva vremena, sustave i predsjednike. 3MR i 3AG, odgovorne osobe, sad će i ona, ta nije se Nikša (iz)borio za staru tajnicu da i ona bude odgovorna osoba, on je bija bacija punat naprid, time je on osigurao status svojoj pulenici. Mudar i dalekovidan čovjek iz Konavala.

Mislili ste da će to samo tako proći, bez partijskog Agitpropa ? Varate se, pametni Martin se zahuktava, ka sinjska rera, triba mu vrimena dokle tlak u kotlu pare ne bude dobar !

Samo, moran van pinku pokvarit zabavu, status odgovorne osobe krovnog saveza ne štiti od (zasluženog) kaznenog progona, niti ikog abolira. Daje se na znanje !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 03, 2023 5:18 pm

Obasut sam porukama i pozivima. Lakše drugovi, nije ovo SORA ! Pođimo redom, prvi tip mi kaže : Znaš li zašto je I sjednica IO-a bila na platformi , a ne sučelice ? Ne znam, velim ja. Zato jer čak ni oni to ne mogu svarit, gledajući se u oči, dok valjaju laži !

Desetljećima sam radio u državnoj upravi, u SFRJ, i u RH, i NIKADA nije promijenjena kvalifikacija za neko radno mjesto za DVIJE stepenice, iz SSS u VSS ! Da se to dogodilo, odgovarao bi autor, ili grupa autora, važeće sistematizacije, za krivu procjenu !
Pošteno, ako ne može drugačije !

Što u ovoj groteski nije pošteno i istinito ? Manje - više sve, ali ja ću se , za trenutak, zadržati u segmentu obrazloženja koje su dali predlagatelji iz tadašnjeg IO-a, kao "valjani" dokaz za predlaganje. Oni, naime, rekoše da će "službenica" raditi na projektima EU, na dovođenju europskih sredstava u HRS ! I onda, baš kao i sada sam javno reagirao, s potpisom, i dokazom da EU NE financira te aktivnosti ! Znači, jedini "argument" im je pao u vodu, no to nije spriječilo njih da glasaju ZA izmjenu sistematizacije, kako sam opisao. Znači, radili su dugoročno, smisleno, u svoju korist, naravno. Osobe tipa Laureat, ili Uzdanica, su bili gorljivi zagovaratelji istog, ta shvatili su, u zadnjih 25 godina, kako to funkcionira, danas ja tebi, sutra ti meni.

Nakon nekog vremena počela se pojavljivati sintagma pomoćnica tajnice, iako to ne postoji u NIJEDNOJ sistematizaciji državne uprave RH ! To je učinjeno, s neskrivenom nakanom da, kada postojeća tajnica ode u mirovinu, što je logičnije nego da njena pomoćnica, proglašena k tome i udarnicom, od pametnog Martina, postane tajnicom ?

Čemu onda ovaj cirkus, ako je za ljude pri zdravoj pameti sve jasno ? Za odgovor treba posegnuti u socijalizam, naime, i tamo su najgore i najnemoralnije odluke zamatali u najskuplji celofan ! I Rolando i Saša su čeda socijalizma, mogu umrijeti u kapitalizmu, ali je socijalizam u njima !

Ali, to nije sve ! Zove me prika iz metropole, veli Prigorac : Koki, vrag te jebal, očeš se kladit ko će doći na mjesto pomoćnice tajnice ? Budalo, odvratim ja, ta i slijepac vidi koja ženska piše ode i apoteoze djelima Amera, s blagoslovom vrha HRS-a !
Ko se kladi protiv tebe, ja još stavim 10:1 na tvoje mišljenje ! Razgalio sam mu srce, na daljinu, veli : Rodila te majka Rvatica, imaš škropeca na moj račun, više nego Sutla odnese !

Zna san ja da ćemo mi doć na Sutlu, i kako je drug Tito kuha svinjsku glavu s kupusom, za gladnu braću i sestre !

Bio sam jučer u Dalmatinskoj 12. Nigdje žive duše ! Nije valjda da (još) rade od kuće ? ;) Martinu na pažnju.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 04, 2023 6:49 am

A šta u 7 godina nije naučila napisati običan račun za uplaćene članarine ? To se nauči u prvom mjesecu učenja , prve godine, u Srednjoj ekonomskoj školi. Da budemo korektni, kad već ona nije, nije sramota ne znat, sramota je ne znat, a ne pitat da ti netko pokaže kako se to radi ! Sramota je ne znat, a ne želit naučit. Ali, to nju ne handri. Ta ona je, od prvog dana dolaska, imala jasan cilj, kojega, evo sada, kako vidimo, i ostvaruje.

Na tajničkom mjestu joj neće tribat pisat račune ! Neće morat ni updejtirati 9A adresar, tamo ima mrtvih ljudi, a živih nema !
Ali, apsolvirali smo činjenicu zašto ih nema, da se isti ažurira, vidilo bi se koliko je HRS proda znakova, i kome. A tu su i njeni prstići u pekmezu. Ko da je sad vidim. I onda je još drug Laureat i Ulip vode u HAKOM ! Pomoćnicu tajnice !

Ali to nije sve. Gledam sastav nazočnih na Zoom platformi. Od njih 6 samo 3 možeš čuti na opsegu. Ono drugo troje ima pozivnu oznaku da bude više slova na posjetnici ! I onda ti, i takvi, donose odluke obvezne za golemi ostatak poštenog članstva ?

Pod njom, kao tajnicom, će i 9A QSL biro bolje raditi. Ta ušlo joj je u krv fotografiranje ispred brdašca spakiranih QSL-ki.
S papon zajedno. Ta on ju je i instalirao, kao svaki brižni otac.
Pero je instalirao tajnicu, duralo je 17 godina, neće valjda i ova toliko durat ? Da sjebe, de capoto, što ona prva nije sjebala ?
Ide je, pokazala je to bezbroj puta. Ni udaranje pametnog Martina u talambase, pjevajući ode njenom tobožnjom udarništvu, joj ne može pomoći. Pročitana je knjiga, odavno.
Oni je ekstra nagrađivaju, našim novcima, a još uvijek nemamo, crno na bijelo, obećani dokument što su njih dvije radile od kuće dvije godine. Nemamo , za nijednu godinu, baš kao i za tajnicu, radne ocjene pretpostavljenih. To sve govori o nepotističko-rodijačkom-jaranskom radnom odnosu u D-12.

Moga bi ovako do ponediljka, ali neću, jer ste sve to, dragi štioci, već čitali na ovim stranicama, zadnjih 14 godina ! Sve znate, ali ne hajete, nije vas briga, kunete se u HRS, a jebe vas se za njegovu hudu sudbinu. Zato nam neće ni biti bolje, samo gore.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 06, 2023 11:03 am

No, to znate, nije sve ! Ona je dio one (ženske) momčadi koja forsira ARG, toliko da su predložili ministarstvu prosvjete da ARG uvede kao obvezan u pučkoj školi !
Početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, sve zemlje istočnog bloka, plus sve države bivšeg Sovjetskog saveza, su slali svoje uzdanice u radioamaterstvu, operatore, konstruktore, i ARG-aše, na Krim, u najveći omladinski kamp, UB5ARTEK. Znači, ni one zemlje, koje su to mogle riješiti potezom pera, to nisu radile, iz prostog razloga što se to ne može riješiti dekretom !
Oni koji u vrhu HRS-a podupiru tu ludost, niszu našli na shodno da malo pročitaju i prouče povijest, i, shodno tome , NE donose krive zaključke, koji neće nikada zaživjeti !
Ovako imamo skroman ženski ešalon, uz poguranac druga Laureata, Saše i Ulipa, radi jedan jalov, Sizifov posao, za koji se unaprijed zna da će biti tropa ! Ali, to njih ne handri, one tiraju svoje, ne radi rezultata, nego poradi svoje promocije, uspinjanja na virtuelnoj ljestvici imagea HZTK i ministarstva. Mladež je, sredstvo, baš kao i u slučaju remotea u Hrvatskoj, grubo iskorištena, kaoi i HRS.
Buduća tajnica ima i tu prste u pekmezu, preko svoje nasljednice, koju ona i Saša "tešu i instruiraju".
Sve se vidi, sve se zna, ko je koga izabra...

P.S. Da biste shvatili istinitost mojih navoda, ko boga vas molim, posjetite https://arg.hamradio.hr/ , sve će vam biti jasno. Mene bi bilo sramota.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 07, 2023 9:38 pm

Bilo bi dobro, da onaj koji je pisao ovaj natječaj stavi i sliku budućeg tajnika, tajnice uz oglas.
Čisto da se polako privikavamo na izgled.
"Uvjeti, vještine i iskustvo:
– radno iskustvo 5 godina u neprofitnim organizacijama tehničke kulture (djelatnost radioamaterizma)"
Siguran sam da će se javiti barem 40-tak kandidata koji zadovoljavaju ovaj uvjet.
Pozdrav društvu, Dejan

9A4CW, svaka čast, kapa do poda.

P.S. Pozabili su metnit da poznaje HamSphere , remote, DMR, i Zoom platformu. ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2023 7:41 am

Ma lako za to... ponešto su ljudi (recimo tajnici i oni koji su bili voljni) pisali i prijavljivali projekte prema ZTK i drugim financijerima...
Mene više zanima tko će to uredno uspjet dokazati u roku 8 dana:
- visoka razina pedagoško-didaktičko-metodičkih kompetencija i komunikacijskih vještina
vjerojatno se smatra da u obzir dolaze samo mentori, savjetnici i viši savjetnici i postdiplomci... ali tko bi od njih htio biti tajnik/ca :-\­
- visoka razina poznavanje materinjeg jezika u govoru i pismu
ovo ili netko ima pripremljen uredan dokaz, ili će se brže-bolje morati informirati tko to dokazuje: NCVVO, neki drugi licencirani subjekt koji provodi i potvrđuje takvo poznavanje ::)
Ma da netko ima sve tražene kompetencije i dokaze sigurno se ne bi spuštao na takvu razinu negdje biti tajnik, nego bi mlatio pare u svojoj firmi ili bio neki menadžer...

Napisa 9A9EE, i sve stoji. Bez namjere da kritiziram njega, jer on je bar nešto napisa, kasno, ali časno, 99,9% njih nije napisalo ništa, a mrmljaju, rogobore, jezik im se odveže nakon 5 ili 6 škropeca,
Cijeli scenario je bio vidljiv iz aviona, nije ga vidio samo onaj koji ga nije htio vidjeti.

Osvrnut ću se i na uvjet "visoka razina poznavanja materinjeg jezika u govoru i pismu". To, za nas, koji poznajemo hrvatski standardni književni jezik, od Finke, i Babića, do Anića, znači slijedeće :
- na natječaj se može javiti bilo koji pripadnik, ijedne, nacionalne manjine u Hrvatskoj, čija majka nije Hrvatica !
Nastavljam , hipotetski, osoba zadovoljava sve ostale uvjete, ali ima visoku razinu poznavanja materinjeg jezika, koji je češki, ruski, talijanski, mađarski, ili srpski. Tako piše. A piše zato jer uvjete natječaja nije nitko drugi pisao, nego ona sama ! Time je, po ne znam koji put, dokazala da ne poznaje hrvatski jezik ! I sam sam na to ukazivao , zadnjih 7 - 8 godina, ukazivao i pokojni Vincek, sve zaludu. Jer, ovaj natječaj nije štela, ovo je autoštela ! Da, dobro ste pročitali, kad sam sebi nešto našteliš, to ti je autoštela. Sam sebi dođeš. ;)

Uopće ne sumnjam da će je duboko korumpirano društvo iz vrha HRS-a, plus samozvani elitisti, plus doživotni predsjednici uzdaničkih klubova izabrati. Jer, ona je jedna od njih, iz istog ešalona.
Koji radi za NJIH, ne za članstvo HRS-a, u narodu od milošte zvano bankomat. Bez provizije.

P.S. Imam poseban fajl u kompiću, pun njenih "bisera", kako profesionalnih, tako i onih iz hrvatskog jezika. Daje se na znanje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2023 12:03 pm

Što sam napisao 2006, ponovio bi i danas, moglo se pustiti prostora da se javi i netko izvan sustava. Ipak, što god stavili u natječaj, činjenica je da su financijski uvjeti za ovaj posao skromni, pa očekivati da će se javiti netko ko bi znanjem i vještinama napravio neki veći iskorak je ravno čudu. Ukupni izdaci za plaće i doprinose za dvije zaposlene su na razini 45.000€ godišnje, što znači da osoba za posao tajnice može računati plaću od 1100-1200€ neto max. To je prosječna ZG plaća ili razina recepcionera u nekim našim hotelskim lancima.

Ovo je uradak naše Uzdanice. Bolje da se ni sada nije javlja ; sve je puno njegovih konstrukcija i laži. Svi smo dobili financijski plan i program za 2023. i nije teško podijeliti ukupnu sumu sa 2, dobije se puno više od spomenutih 1.100 - 1.200 eura mjesečno netto.
U socijalizmu je provejavala sintagma "nije sve ni u plaći". Ove dvije su eklatantan primjer, regres, božićnia, uskrznica, darovi za djecu, da ne spominjem prijevoz na posao u iznosu kao da su dolazile iz Babine grede, ili Okućana ? Problem je bio što (pretežito) nisu bile na poslu ? Pa mi prika iz istočne Hrvatske reče : Šta su one bolje od Marinka, isti su, pa stade, i provali , nisu, gore su, jer nisu radile, za puno veći iznos novaca ! Na njegove riči, ja lajav, osta san bez teksta, naime, nisan zna oću li plakat ili se smijat. Samo znam da radi nikoga drugoga, nego poradi njih dvi, je bio stavljen automat za registraciju ulaska u zgradu u D-12 ! Ne registrator rada, takav, i da ga ima, ne bi ga ONI kupili ! A da ne bi slučajno oštetili taj registrator ulaska, ili ga ukrali, bili su postavili zaštitara, koji je radio preko Student servisa. Kraljevi satire u povijesti bi se otimali o ovu potku scenarija, toga nema nigdje u svijetu !

Sad mi je puno jasnije, s višegodišnje vremenske distance, zašto je Uzdanici "smeta" onaj nizozemski pravnik na pola radnog vremena ! Na 4 sata dnevno obavija bi posal za 25 puta više pozivnih znakova, i još bi da ruke oko QSL-ki. Bija se okomija i na austrijskoga, biće jer ovaj nema pomoćnicu tajnika ! Sam je, i daje ruke oko QSL-ki ! Pa da ga Uzdanica neće razapinjat ? Mora !!!

Sve naš vrli Hrle piše, ali ne ono najvažnije, on je bio u momčadi koja ju je primala, on je dizao ruku za izmjenu sistematizacije, on je svjedočio stanju neodgovornosti, aljkavosti i nerada, nikad nije rekao ni riječ ! Što reći na okolnost da tajnica ide za 3 mjeseca u mirovinu, da nitko nije vidio njene radne ocjene, od prvog mjeseca, do sadašnjeg kraja ? Nije vidio, jer ih i nema ! Isto kao što nema ni za pomoćnicu tajnice ! Osim naručenih hvalospjeva, i nezasluženih nagrada za udarništvo, od naših novaca, to HZTK ne da od društvenih.

Da , za danas zaključim, koga svrbi, taj se češe. Trenutno se češe Hrle, jer je dokazano suučesnik u svim navedenim amoralnim i protuzakonitim radnjama. Ruka ruku mije, šporke obadvije.
Mani pulite.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 10, 2023 9:25 am

Kako sam, na žalost, već mjesecima po Rebru, upoznao sam dosta medicinskog osoblja. U pauzama se priča o svemu i svačemu, pa, normalno, dođe red i na plaću. Ovo pišem, iznerviran bezobraznim pisanjem Hrleta, 9A6XX. On, naime, napisa da, citiram, "1.200 eura, šta je to, toliko ima i recepcioner u Istri" !

Dakle, specijalist liječnik, sa 10 godina radnog staža, ako nije odradio nijedno dežurstvo, nije radio prekovremeno, nije bio u pripravnosti, ima oko 12.000 kuna. Zvučalo mi je malo, pa sam provjerio kod još dva specijalista, poslije me bilo sramota što sam provjeravao, prvi čovjek je govorio istinu !1.200 eura = 9.041 kuna.
Vozač ZET-a, kojeg poznajem, mi kaže da ima 8.500 kuna, bez ijednog prekovremenog sata, i bez povećane satnice za rad nedjeljom i praznikom. Ima 12 godina radnog staža, i VKV kvalifikaciju.

I liječnik na Rebru, i narečeni vozač imaju tri tjedna godišnjeg odmora. Tjedan dana moraju koristiti kad poslodavcu paše, a ostala dva tjedna po želji korisnika, koja mora biti izražena do kraja veljače, pa se onda mora ukomponirati u želje ostalih zaposlenika.
Svi doktori i vozači NEMAJU sve dodatne pogodnosti kao tajnik (ca) HRS-a, od naknade za prijevoz, preko dara za dijete, do regresa , božićnice i uskrsnice. Jubilarne nagrade za određene godine provedene na nekom radnom mjestu, su za njih misaone imenice ; nisu nikad ni postojale ! Izvanredne nagrade, kao skorašnja novčana naknada pomoćnici tajnice je nezamisliva !
Mala digresija, kad sam bio dijete, svi zaposleni u državnim službama su imali tzv. "trinaestu plaću", koja je, barem psihološki, umirivala kronično potplaćene državne službenike i namještenike.

Maknimo se , za tren, od (na žalost, neophodnih) novaca. Pitao sam doktora, s početka priče, o radnim ocjenama. Potvrdio mi je da je sustav ocjenjivanja još aktivan, vrlo koristan i znakovit, i da rukovoditelj snosi teške sankcije ako nije obavio ocjenjivanje rada , rezultata rada, i ponašanje radnika u protekloj kalendarskoj godini. Praktički, bogu fala, ništa se nije promijenilo od perioda 1998-2001 kad sam ja radio u Vladi. Dokaz da imamo dobre propise i zakone, samo ih pojedinci ne provode, i za to ne-provođenje nisu snosili nikakve sankcije !
Zašto pišem o ovom segmentu ? Pa zato što ne možeš u ovakvom sustavu pokrenuti ništa protiv neradnika, ne možeš pokrenuti disciplinski postupak, niti spor pred Službeničkim sudom ! Podrazumijeva se da poslodavac ne bi imao nikakve šanse ni pred redovnim sudom bez tih dokumenata (godišnje radne ocjene, za svaku godinu rada). Slučaj Severinac nam je to zorno pokazao.
I još nešto. Da su radili naprijed rečeno, ne bi bio potreban automat za registriranje PRISUTNOSTI na poslu, ni zaštitar na porti zgrade u Dalmatinskoj 12 !

Svojedobno su, i tajnica, i "pomoćnica" joj službeno izjavile u zapisnik, kojeg smo javno čitali, da , citiram, "one neće sortirati, pakirati, primati i slati QSL-karte". Poslije je netko šapnuo pomoćnici da se, zajedno s ocem, malo naslika ispred brdašca QSL paketića, malo PR-a joj ne bude škodilo, kaj ne ? ;)

Uvijek ostavim šećer za kraj. Onaj pravnik, iz Nizozemske, koji radi POLA radnog vremena, za 25 PUTA više pozivnih oznaka, i SVE obavi, nitko se na njega nikad nije (po)žalio, osim Hrleta, dobije za taj rad oko 1.500 eura neto, po riječima koje mi je rekao jedan nizozemski amater, za kojega držim da ima prave informacije. Nema naknadu za prijevoz, dar za dijete, regres, božićnicu i uskrsnicu.

Ali, ni to nije sve ! Imam podatke i za austrijskog tajnika Saveza. Neću ih (još) objaviti, jer običavam učiniti double - check, prije objavljivanja. Ako su prvi podaci točni, objavljivanje podataka će biti prava bomba !

Ima još, toliko za ovaj petak, barabe neka dumaju do ponedjeljka.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK