Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri Feb 17, 2023 11:37 am

Fala dragom bogu, HTV-u, i HDZ-u, gledam HTV1, i učesnici potvrđuju SVE moje navode od posta prije dva dana, a pod ovim topicom. Izvukli su i originalni testament grofa, koji je ostavio Dajlu benediktincima NA UPRAVLJANJE, a vlasnost hrvatskom puku, na korist istarskoj sirotinji, i potrebitima (izraz iz dokumenta o ostavini) ! Pametnima dosta !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 20, 2023 11:00 am

Kako u godinu dana dobiti dvoslovni znak, po želji ? Ništa lakše ! Trebate biti u milosti vladajućih, i imati svoga "staratelja", koji se stara o tebi. Pogodovna okolnost jest ako imaš više (važećih) putovnica, i više stranih znakova. Pojedinosti dajem na mobitel, ništa ne košta ! Ne dobar savjet, nego otvaranje očiju. Poslije razgovora sa mnom bolje vidiš nego da rabiš kapi "visine".
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 27, 2023 6:39 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/sto-b ... ort_prva_d
BBB su detektirali ono što ja pričam od kako je lik došao na mjesto predsjednika, da je za trošenje bez pokrića odgovoran predsjednik, a ne NO! Udruga NH ne može voditi politiku kluba.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 28, 2023 5:32 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ben ... ajnovije_d
Ima puno godina da sam pisao da nam slijedi ograđivanje i monetizacija plaža na hrvatskom moru. Sada se samo hoće to zaogrnuti plaštem zakonitosti. EU novac stoji iza svega.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2023 9:50 am

Svi pozivni znakovi za koje ne postoji važeća dozvola su slobodni jer ih nitko ne ili više ne koristi.
Ovo napisa Neno 5N. Znači li to da ne mora proteći 10 godina od smrti bivšeg korisnika znaka ? Biće da Neno ima insajderske informacije, ipak je on član RKZ, gdje se sve radi po zakonu ! ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2023 5:16 pm

Ivo, 9A3TY, ova tvoja tvrdnja jednostavno nije točna. Da netko od dobronamjernih čitatelja stvarno ne povjeruje
u tvoju tvrdnju, istina je malo drugačija. Prisustvovao sam skupštini HRS-a (uživo) na kojoj je bilo govora o tvome
zahtjevu da ti se, kao članu Nadzornog odbora, daju na uvid dokumenti. Tajnica je jasno i glasno izjavila da je na
tvoj zahtjev priredila svu traženu dokumentaciju tebi na uvid i pozvala te da dođeš pregledati. Ti si ***odbio
doputovati u Zagreb***, i tražio si da se dokumenti ***poštom pošalju tebi na uvid ***.
Iznošenje dokumentacije iz prostorija HRS-a je protuzakonito, a kako si ti odbio doći u Zagreb nisi ni mogao
obaviti svoju obavezu kao član Nadzornog odbora, pa si na toj istoj skupštini HRS-a većinom glasova razriješen
dužnosti.

Callbook se može ažurirati samo uz pristanak svakog pojedinca na način kako je to propisano Zakonom o zaštiti
osobnih podataka. Postupak je objavljen na web stranici HRS-a.

Martin bezočno laže, u oba slučaja. Za to i imam i dokaze. I ja sam bio na spomenutoj skupštini, i nije bilo ovako kako Martin priča. Osim toga, nije arhiv HRS-a u rangu arhiva UDBA-e, a i taj se mogao, nakon demokratskih promjena, osobno pregledavati, bez snimanja i kopiranja. To je JEDINI put, u neovisnoj Hrvatskoj, proveden takav postupak. Dokumenti HRS-a nisu, valjda, u nivouu UDBA-e ?

Tko je bio član HRS-a, od 1992. , naovamo, je, NAJMANJE, dva puta bio počašćen primitkom formulara, poslanog iz tajništva HRS.a, da je član, imatelj pozivne oznake, SUGLASAN da se njegovi podaci uvrste u 9A adresar. Moja supruga je to dobila i TREĆI put, kad je zadnji put produžavala dozvolu za rad. Potpisala i poslala.
REZULTAT = NULA. Nema ni nje, ni mene, ni ikoga iz RK Split u tom adresaru. Mi svjedočimo da je riječ o neprijateljima radioamaterizma u Hrvatskoj, čiji je advokat Martin, u njihovoj službi. Jedan od tih pijuna , osim Martina, je i pomoćnica tajnice, neposredni izvršitelj opisanih bezumnih, uvredljivih, nečuvenih radnji. Nagrada joj je obećano tajničko mjesto. Judine škude...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 10, 2023 9:57 am

Napisah i objesih post prije pol ure, zvoni mobač, tip veli: Koki, ne vjeruj Hrletu, i njegovom društvu, obje godinama imaju peterocifrena primanja! Pa doda : A da je vidjeti koliko su bile na poslu?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 11, 2023 9:44 am

2009.g. , kada su me nekoliko klubova kandidirali za IO HRS-a , trebalo me je difamirat, podmetat, ukratko sjebat moj lik i djelo, u očima zastupnika skupštine. Dvojac , tajnica-pokojni Emir, je krčmila i čerečila moj životopis, koji je, btw, i inače javan, nema tajni, ali oni su si dali truda, dati svoj obol blateći mene, po zadatku.
U jednoj prigodi sam fizički stjerao pokojnog u kut, i htio sam da čujem iz njegovih usta potvrdu onog što sam znao i sam, da mu je tajnica osobno dala radni materijal, moju molbu, pisma podrke kandidature klubova, i moj životopis. Dva puta sam ga naglas pitao, držao je zatvorena usta, pognuo glavu,... Pametnima, ma gdje bili, dosta...

Ovo nije blaćenje ikoga, pa ni (ne daj bože) mrtvih ljudi, nego podsjećanje na isti neslavni događaj, a koji sam nekoliko puta već javno prepričao, od 2009. do danas. Podsjetiti ću IOCA lovce, da je pokojni prestao raditi mene sa svojih IOCA ekspedicija, samo zato jer sam javno pisao istinu ! Dvije godine poslije, i samozvani doajen je prestao raditi mene, jer sam razotkrivao istinu, koja, naravno, smeta grešnike i kriminalce. Uskraćen sam, kumulativno, za cca 80-ak IOCA lokacija, te nekoliko IOTA, ali, nema veze, bolje imati manje, a časno hodati zemljom, uzdignute glave...

P.S. Sjećanja mi naviru, kako pišem, samo da se nadovežem na prvi pasus, operativni tim nije samo napadao mene, nego su osobno zvali i predsjednike klubova koji su me kandidirali, supruga jednog od njih, koji je u međuvremenu preminuo, mi je rekla da će to posvjedočiti gdje god bude trebalo. Dao joj dragi bog dugi život.

P.S.2 Stari ljudi, naknadno sjećanje ! ;) i Pero je sudrug Emiru i Tomu, ni on me nije htio raditi, sa dvije međunarodne lokacije u svjetskim natjecanjima. Imam i audio snimke. RA etika !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2023 7:44 pm

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ru-1272053
Lipo san ja pisa, još ćemo mi pomagat Švabe... ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 13, 2023 7:38 am

Zove me sinoć prika, špota me, veli, da si se ispriča drugu Laureatu, ovi svi oko njega namistili ćere na izvore love, a on svoju namirija na Rusa, da mu ona QSL manager, i to pro bono! Paz vako, velju ja, ka prvo, ja ne virujen u te priče da je Saša namistija svojoj ćeri poslove i stalni posal ; to podmeću Kurdi, Jemenci, orjunaši, jugonostalgičari, jednostavno to ne mre bit istina !
Drugo, ja ne virujen ni da je Laureatova ćer išta radila mukte, jer, jabuka uvik pada pod stablo jabukovo. Jedino šempjasti sadi voćku na nizbrdici, pa se onda jedan plod otkotrlja pod drugo stablo.

Da ustanovimo zajednički nazivnik, drugovi Rolando i Saša su JEDINA dva koje san tužija u životu, radioamaterskim legalnim tijelima, jednoga prije više od 40 godina, drugoga prije petnaestak. Od službenih tijela SRH, odnosno HRS-a, nisam nikada dobio odgovore. Zna se koje pojedince, iz kojih službi, država uvik štiti !
Psi laju, karavane prolaze...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK