Jedan je bio Hans Christian Andersen. Drug Laureat, ma koliko učio kako funkcionira Agitprop, ne može ga dostići. Oni nama za zadnji dan u godini serviraju ovo :
https://www.hamradio.hr/lijepa-prica-za-kraj-godine/Drug Milin, kao osvjedočeno dijete socijalizma, bi morao znati da se to zvalo LAKIROVKA. Znači, proturiš neku sladunjavu pričicu, u razdoblju između dva Božića, i svi će pasti u sevdah.
Ne meže.
Osviješteni članovi HRS-a ZNAJU što im je odgovorna osoba HRS-a (po zakonu) dužna podastrijeti, a to nisu pričice u stilu Sam u kući 5 !
Mi, članovi, i njihovi zastupnici, čekamo ono što bi normalna odgovorna osoba prezentirala jer joj to dužnost, savjest i profesionalna i osobna kultura nalažu, ali, očito, te ne stanuju tamo.
Baš kao što sam javno i predvidio, sve je učinjeno da se OTALJA, samo je razlika u boji celofana, u odnosu na godinu, i dvije, prije. Mi po ničemu ne znamo da je ZAVRŠENA elektronska skupština, da su zastupnici GLASOVALI, da je rezultat istog TAKAV i TAKAV. Ostavljeni smo na milost i nemilost kristalnoj kugli, i kartama za tarot.
Zašto je to tako ? Zato jer su se silnici i kabadahije toliko osilili da se u realnom vremenu zaista ponašaju kao da nikome ne trebaju, i ne moraju, polagati račune. A to je vrlo opasna rabota.
Na djelu je očita sprega vlasti, kapitala, privatnih interesa, i sinergije izvršne vlasti i nadzornog mehanizma. Sve su stavili pod istu kapu, a to je protuzakonito.
Oni likuju, a mi šutimo. Mi dobili rat, oni privilegije. Mi nosili krvave gaće na štapu, oni svaku večer ženi guzicu grijali. Oni pukovničke penzije, mi radničke, upola manje.
Pinokio, laku noć.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja