by 9a2jg » Wed Dec 21, 2022 6:41 pm
Na povijesnom zasjedanju, za promjenu ne u Jajcu, nego u Kraljevici, jedini sam diskutirao i potegao pitanje opsluživanja članstva prispjelim kartama,. Nakon natezanja sa drugom Goranom, i drugom Laureatom, ušlo je u zapisnik slijedeće : 4 puta godišnje, 2 puta uslugom HP-e, a 2 puta sa (proljetne) skupštine i sa Jaruna, uz napomenu da šta se ne pokupi na te 2 manifestacije, šalje se HP-om.
Ni Marinko se nije toga držao, ne drži se ni v.d. Zašto, znaju samo oni, i odgovorna osoba Saveza. Odrasli ljudi, a veći im je nos od Pinokijevog, jer lažu. Zašto nas varaju, informacijama i fotkama po društvenim mrežama, šupljim telefonskim "sigurnim" informacijama, ne zna ni baba Jaga.
Zašto kriju financijsku stranu priče, ne znam sigurno, ali 90% sigurno znam. Članstvo bi popizdilo da vidi gdje se STVARNO troši novac dobijen od članarina i naknada, Sterali bi ih u 3PM, odma.
Izvor o financijskim kretanjima te novčane mase odbija dati cjelovitu informaciju, za sada. Bude, sve se otkrilo, i to će. Samo što će onda pad biti bolniji...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja